Νέα

Amazon Club

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα Blacknight
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 314
  • Εμφανίσεις 32K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (0 μέλη και 21 επισκέπτες)

ass4ever

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2006
Μηνύματα
292
Like
4
Πόντοι
1
Λοιπόν, την Παρασκευή το βράδυ πήγα Αμαζών. Είμαι χρόνια χορηγός στο συγκεκριμένο μαγαζί, αλλά είχα τουλάχιστον ένα δίμηνο να πάω και μου έλλειψε..
Δε ξέρω αν καλόμαθα στο Lido ή αν έγινα πολύ απαιτητικός αλλά το μαγαζί χάλι.. Εκτός από την Ίννα και την Αλίνα, άντε και τη Ναόμι, οι υπόλοιπες κοπέλες (καμια 10αριά το πολύ) ήταν απλά μέτριες. Στην προσπάθειά μου να βρώ μια δικαιολογία γι αυτό το χάλι και την έλλειψη αξιοπρόσεχτων παρουσιών, ρώτησα την Ίννα. Η απάντηση που μου έδωσε, μέσα στο ευρύτερο κλίμα του ανταγωνισμού! μου απάντησε ''τόσο καλύτερα για μένα μωρό μου..''  Όσο για τις λιγες κοπέλες, μου είπε ότι ''απόψε είναι και πολλές, συνήθως λιγότερες είναι..''!!
Δεν έχω και πολλά να σχολιάσω, νομίζω ότι το μαγαζί το σώζει μόνο η Ίννα, η οποία είναι τουλάχιστον κάποιες κλάσεις πάνω από τις άλλες. Είναι Lido material, δεν καταλαβαίνω πώς είναι ακόμα εκεί.. Ο χορός της είναι, με όρους value for money, το κάτι άλλο. όσο για κάποιον συναγωνιστή που αναφέρει ότι έχει κάνει τα αίσχη μαζί της στο χορό, αυτό δεν είναι και πολύ δύσκολο καθώς η κοπέλα τα δίνει όλα, δεν ξενερώνει με τίποτα, κάνει ό,τι της πεις.. γλωσσόφιλα, κωλοδαχτυλιάσματα κλπ είναι στη βασική έκδοση του 10ευρου. πού κάτι αντίστοιχο στο Lido.. αλλά η ποιοτική διαφορά Lido - Αμαζών είναι δεδομένη..
Τέλος, να αναφερθώ και σε μία που ειλικρινά τρόμαξα όταν την είδα. Είναι χοντρή, αλλά αυτό δεν είναι το χειρότερο. Σου δίνει την εντύπωση, ότι πρέπει να έχει σύνδρομο Down, ή κάτι τέτοιο. λαιμό δεν έχει, δε ξέρω πώς να το εξηγήσω, είναι κάπως τρομακτική))
Αυτά, σε γενικές γραμμές κακές εντυπώσεις από το μαγαζί..
 

Επισκέπτης
η ινα οτνα πρωτοξεκινησε στο αμαζων αυτα τα πραγματα δεν τα εκανε!!!ηταν πιο μαζεμενη!το τι κανω ομως μαζι της δεν αναφερω γιατι εχω αποφασισει να μην λεω πολλα για στριπτητζαδικα και γκομενες που δουλευουν εκει γιατι δεν ειναι μπουρδελα η στουντιο που ειναι νομιμα!οποτε ειναι καλυτερα να μην αναφερεστε σε λεπτομερειες!!!
 

ass4ever

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2006
Μηνύματα
292
Like
4
Πόντοι
1
Ένα δυο σχόλια, συμπληρωματικά. Η μουσική, με την εξαίρεση του Βέρτη, που αναφέρει ένας συνάδελφος, ήταν σε γενικές γραμμές υποφερτή. Μάλιστα, σε κάποιο σημείο κατά τις 3,30 έβαζε συνέχεια Accept και Def Leppard!
Η Τατιάνα ήταν όντως πολύ καλή παρουσία, είχε και παιδί από τον πρώτο της γάμο. Πλέον έχω πολύ καιρό να την δω στο μαγαζί.
Αισθητή η απουσία της Luna, όπως και άλλων αξιομνημόνευτων παρουσιών..
Πολύ σωστός ο συνάδελφος studian (για τα περι τεμπελόσκυλου), και μάλιστα η Ναόμι είναι και πολύ έξυπνη κοπέλα. ʼλλωστε, μη ξεχνάμε ότι, όσα έχουν περάσει αυτές οι κοπέλες, οι δικές μας καλο/κακόμαθημένες κοντοκλώτσες ούτε κατά διάνοια δε μπορούν να φανταστούν..
 

Επισκέπτης
απο def leppard βαζει το κλασικο τραγουδι love bites! ;)
 

Επισκέπτης
απο μπαλαντες θεριζουν!!!και το βιντεο κλιπ ειναι πολυ καλο!!γενικα  ειναι γαματο συγκροτημα!!!!!απο τα μεγαλυτερα !!!
 

Επισκέπτης
εγω δεν ξερω τιποτα  :sunglasses:!!!εχω πει στην ινα να χορεψει το too late for love!!να δουμε  ποτε θα το κανει!
 

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Μηνύματα
7.928
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
παιδια καλημερα...............μολις πριν λιγο ξυπνησα διοτι το βραδυ το περασα στο αμαζον..............τί ηθελα και πηγα ο παπαρας?δεν  πηγαινα καλυτερα σε κανα μεζεδοπωλειο με τα φιλαρακια μου να πιουμε κανα ουζο?μαυρο χαλι!!!!!!!!!!κατι μπουρουχες χοντρες,πιεστικες...να σου ζαλιζουν τα αρχιδια καθε λιγο και λιγακι για χουρο,πουτο και δε συμμαζευεται........αφου δεν εχει και κανεναν πελατη τι περιμενα και εγω ,θα μου πειτε.....ελα ντε..... :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: μαλλον θα με ξαναδουν του αγιου ποτε!!!!!!!!!
 

Alliente

Νέο Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2005
Μηνύματα
2
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
0
[quote author=dem]
πανο ξεχνας το λολιτα. πολυ καλο μαγαζι, ωραιες κοπελες. λιντο και γκολντ εχω καιρο να παω, και δεν ξερω τι παιζει, ενω αμαζον ευτυχως με σωσατε και δεν παω.
[/quote]
Ποσταρω απο ξενο pc.
 

Επισκέπτης
Μόνο το babygold και το lido κρατάνε τα ηνία στη στρίπτ φάση. Απο κει και πέρα το χάος...

Εξαρταται τι ψαχνεις...Τα baby gold & lido, ειναι σαν τα super markets...Χαμος στα ραφια, χαμος στα ταμεια...και εισαι αγνωστος μεταξυ αγνωστων.

Αν ομως θελεις μια ειδικη ποιοτητα τυριου, τοτε θα πρεπει να ψαξεις σε ενα αλλο μαγαζι, στο οποιο θα ανταλλαξεις και μια κουβεντα με το αφεντικο... ;)
 

Επισκέπτης
Φιλε πανο, εννοω οτι η Τζεσικα, ειναι πλεον σαν την φετα.Την τρως καθε μερα αλλα οπως και να το κανουμε..ειναι φετα.
Αν ομως θελεις κατι special, θα πρεπει να ξερεις τι τυρια εχουν και τα αλλα μαγαζια...

Υ.Γ. ποιον 'Κωστακη" εννοεις απο το gold ? εγω σαν μετρ ετυχε να γνωρισω ενα Βαγγελη.
 

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Μηνύματα
3.616
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
συμπολεμιστή παπάζογλου στα 2 αυτά τα σούπερ μάρκετ όχι απλώς δεν είμαι άγνωστος μεταξύ αγνώστων αλλά μάλλον στους special members ;) Ο δε κωστάκης πριν 2 βδομάδες όταν πήγα γκόλντ έβγαλε ένα κόκκινο χαλάκι και η Τζέσικα μου πέταγε στο πάτωμα γαρδενάκια για το πέρασμά μου :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: Δεν κάνω πλάκα ;) :sunglasses: Τι να τα κάνουμε μετά τα άλλα 'τυριά' σε άλλα μαγαζιά όταν το 'σούπερ μάρκετ' στα παρέχει όλα :grin: :grin: ;)

Γεια σου Πανο με τις γνωριμιες σου  :dancing: :dancing: :dancing:

Την επομενη φορα να σκασεις στο Gold με λιμουζινα και limogirls αριστερα και δεξια  :dancing: :dancing: :dancing:

Εγω θα ερθω αργοτερα με την ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ  :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:
 

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Μηνύματα
3.616
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
Ρε η Αναστασία δεν γουστάρει λιμουζίνες και μεγαλεία.Είναι εναντίων της υλιστικής απόλαυσης και πάνω απ'όλα υπεράνω χρημάτων... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

Ναι μωρε Πανο / για αυτο και εγω τρεφω αισθηματα  :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: για αυτην αλλα μετα θελω να την  :knockinb: :knockinb: :knockinb: και στο τελος να την  :sperm: :sperm: :sperm: στη μαπα αφου μου τραβηξει μια  :jerking: :jerking: :jerking: με τις μπουταρες της. Δε συμφωνεις  ( τωρα που το σκεφτομαι ρε φιλε φαντασου ποδομαλακια με τις μπουταρες της ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΣ  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: ) Ωρε πουστη μου καυλωσα παλι με τη παρτυ της ......
 

ass4ever

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2006
Μηνύματα
292
Like
4
Πόντοι
1
Ποιά είναι η Αναστασία ρε παιδιά?
 

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Μηνύματα
3.616
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
ΑΣΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΗΝ ΜΑΘΕΙΣ ποτε σου!!!!!!!!!!αλλωστε πουρεψε πια,ετσι δεν ειναι παιδια?

Aκριβώς Βάσο. Δυστυχώς >:( >:( >:(

Αντε να χαθειτε παλιοαλητες που πουρεψε η ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ >:( >:( >:(  :) :) :)  :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses:

Ενα εχω να πω : οσο πουρωνει τοσο με πορωνει
 

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Μηνύματα
3.616
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
αντε ρε κωλογερε τσοχατσοπουλε......εσυ μας ειχες συνηθισει σε νεογνα......πως αποφασισες να πας με πουρορωσιδα?

Tην ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ τη θεωρω σαν δευτερη μητερα μου  :-* :-* :-* / εχω γαλουχηθει στην αγκαλια της και μου εχει πει πολλα παραμυθακια / καθε βραδυ στις Μουσες με νανουριζε  :zzzzz: :zzzzz: :zzzzz: και μου ελεγε στο αυτακι " τι ομορφο παιδακι που εχω εγω "  .....  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
 

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Μηνύματα
3.616
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
Πανο stop με την ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ γιατι οποτε βρισκομαστε εμεις οι δυο ολο για αυτην λεμε και ξεφευγουμε απο το θεμα / το thread ειναι για το ΑΜΑΖΟΝ / αν παει ποτε η θεια εκει τοτε θα ξαναποσταρουμε εδω / μεχρι τοτε μπορουμε να την επισκεπτομαστε στο Rasputin αλλα εγω εκει δεν παω ......  :'( :'( :'(
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom