Συναγωνιστές ας ελπίσουμε ότι θα επανέλθει η παλιά φουρνιά στο μαγαζί.Ίνα, Λουίζα, Γαβριέλλα και λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις! Θα γίνει θραύση όπως παλιά, ούτως ή άλλως το μαγαζί είναι πλήρως ανακαινισμένο
Συναγωνιστές ας ελπίσουμε ότι θα επανέλθει η παλιά φουρνιά στο μαγαζί.Ίνα, Λουίζα, Γαβριέλλα και λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις! Θα γίνει θραύση όπως παλιά, ούτως ή άλλως το μαγαζί είναι πλήρως ανακαινισμένο
Ναι συμφωνώ τώρα το ρόστερ περιλαμβάνει 2 σπαστικές μαύρες (Τζένιφερ- και καλά όλες το ίδιο όνομα), Λεϊλά (καλό κομμάτι αρκετά γεμάτη όμως), Βαλέρια guest (αν και κυκλοθυμική).
Μήπως πέτυχε κανείς μια Αλεξάνδρα? (κοντή ξανθιά προστυχόφατσα?)
Μέχρι πριν 2 χρόνια ήταν το καλύτερο στριπ (πάμφθηνο, έπιανες αρκετά, καθαρά- σχετικά ποτά) τώρα άστα να πάνε- κάντε καμιά ανανέωση και οι παλιοί πελάτες θα ξαναέρθουμε :-
το Αμαζον μαγκες μεγαλωσε πολλους και ακομα παλιοτερους συναθλητες απο εμας.εγω το εζησα αρκετα σχεδον δευτερο σπιτι ειχε γινει περιοδο 1999-2006.παραδεισος του φραπε και με λιγη μαεστρια και καλο μπλαμπλα γινοτανε δουλεια και εκτος συνηθως σε ξενοδοχειο προς ποσειδωνος μερια... ;)οι πιο παλιοι θα θυμουνται και την μιρελλα παλια καραβανα παντρευτηκε ενα γερο και τα παρατησε οι αλλες ητανε λιλη,και ινεσα δηλ ινα με οτι επαιξα μπαλα εγω.φατιμα καυκασια γαμω τα παιδια πολυ χαβαλε αλλα δεν ητανε του γουστου μου.μετα το μαγαζι πηρε την κατηοφρα και ειχε την αναμενομενη καταλιξη που ειχε.οσοι το ειχαμε στεκι περασαμε καλα και με το παραπανω!!!