To χειροτερο στριπτηζαδικο που χω παει ειναι το ΑΜΑΖΟΝ! σαν παρακμιακο καφενειο ειναι. Οι χοροί, αυτοί που κάνουν 10 Ε, γίνονται στην καρέκλα που κάθεσαι, δηλαδή χάλια. Τα τραπεζάκια χαλια και το πρόγραμμα σχεδόν ανύπαρκτο. Τραγικό μέρος! Δεν το συνιστώ
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Amazon Club
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Blacknight
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 314
- Εμφανίσεις 32K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Επισκέπτης
σαν παρακμιακο καφενειο ειναι. ...
Χμμμ...φραπεδακι σερβιρουνε ? Για να πει και "το νεο αιμα" τις εντυπωσεις του απο τα καφενεια..!
Επισκέπτης
μην γραφτουν λεπτομερειες ρε παιδια!!!οποιος θελει πληροφοριες να ρωταει μεσω πμ!!!
Υπουργός
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 41
- Like
- 2.029
- Πόντοι
- 8.235
μην γραφτουν λεπτομερειες ρε παιδια!!!οποιος θελει πληροφοριες να ρωταει μεσω πμ!!!
Εμ war γινε και εσυ mod, αν δεν θες να γραφονται λεπτομερειες, για να σβηνεις ποστ και να προστατευεις τα κοριτσια σου χεχεχεχεχε / παντως παιδια ετσι ειναι / οχι γαργαλιστικες λεπτομερειες στο forum / μας παρακολουθει ο big brother .....
Επισκέπτης
Και φυσικα οχι λεπτομερειες..Η ερωτηση ηταν καθαρα ακαδημαικη...!
Επισκέπτης
στα στριπ οσες λιγοτερες λεπτομερειες γραφουμε ,τοσο το καλυτερο!!
cptn_mac
Μέγας
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2006
- Κριτικές
- 37
- Like
- 135
- Πόντοι
- 4.837
εγω παντως που περασα πριν λιγο απ'εξω απο το μαγαζι πετυχα μια παλια μου συμμαθητρια και τα λεγαμε στην γωνια για κανα πενταλεπτο.....ενω κλεφτα εριχνα ματιες στην εισοδο.......
Τηνε χούφτωσες; Χούφτωστη, χούφτωστη!
peloponisios
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Σεπ 2005
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
ινα αλινα και λιλη ειναι εκει
H Aselia είναι?
peloponisios
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Σεπ 2005
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
Σαν κινεζάκι, από το Κιρκιστάν.
κάποτε είχε μερικές όμορφες γυναίκες αυτό το μαγαζί...
μιλάω όμως πριν αρκετά χρόνια, τότε που όλο το βδομαδιάτικο, πήγαινε εκεί το Σ/Κ...είχαμε πάρει κει μερικά τηλ, αλλά δεν έγινε τπτ παραπάνω.
Ξαναπήγα πριν κάνα δίμηνο, και νομίζω ότι το μαγαζί είναι πια "καφενές" εντελώς!
Από σόου μηδέν, και μέσα σε μισή ώρα, μπορεί να περάσουν όλες πάνω από το κεφάλι σου, σαν τις μέλλισες....ποτο-χουρο? ποτό-χουρο?
Πεταμένα λεφτά
μιλάω όμως πριν αρκετά χρόνια, τότε που όλο το βδομαδιάτικο, πήγαινε εκεί το Σ/Κ...είχαμε πάρει κει μερικά τηλ, αλλά δεν έγινε τπτ παραπάνω.
Ξαναπήγα πριν κάνα δίμηνο, και νομίζω ότι το μαγαζί είναι πια "καφενές" εντελώς!
Από σόου μηδέν, και μέσα σε μισή ώρα, μπορεί να περάσουν όλες πάνω από το κεφάλι σου, σαν τις μέλλισες....ποτο-χουρο? ποτό-χουρο?
Πεταμένα λεφτά
Επισκέπτης
Ελα cpt, παλι 12-4 βαρδια στην βαρδιολα εισαι ?
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 217
- Εμφανίσεις
- 29K
- Απαντήσεις
- 154
- Εμφανίσεις
- 22K
- Απαντήσεις
- 62
- Εμφανίσεις