cptn_mac
Μέγας
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2006
- Κριτικές
- 37
- Like
- 135
- Πόντοι
- 4.837
Ελα cpt, παλι 12-4 βαρδια στην βαρδιολα εισαι ?
Τι να κάνεις μ'έφαγαν οι θάλασσες...
Ελα cpt, παλι 12-4 βαρδια στην βαρδιολα εισαι ?
κατι αλλο που μαρεσε ηταν μια υπεροχη γκομενα (μαυρομαλλα, πολυ ωραιο προσωπο, υπεροχος κωλος, τα υπολοιπα μια χαρα) που εκανε ενα σουρεαλισιτκο σοου με ενα σφιχτη με ξυρισμενο κεφαλι (βασικα ειχε φταιξει σχεδιακια στο κεφαλι του, ξυριζοντας τα μαλλια του).
ξερει κανενας καμια πληροφορια για την κοπελα??
υ.γ. η φραπελια τι ειναι???
Για να καταλάβω, μια και δεν έχω παέι ακόμα, όλα πλέον είναι τα ίδια όπως παλιά, απλά έχεο προστεθεί πριβέ (50)? κουρτίνες και τίποτε τέτοια διακοσμητοκά παίζουν στο ζώρο με τους καναπέδες ή όλα πάλι φόρα παρτίδα?στην αρχη του σοου ειχε και βρυχηθμους λιονταριου μαλιστα και πεταγεται ενας τυπας και του φωναζει ορμα discovery channelPP απο φραπεδες καλα παει το μαγαζι παντως.οπως και απο αγενεια στις γκομενες που λες πως δεν θες παρεα και χορό.η ετερη αστερας του μαγαζιου θα φυγει και αυτη για ρωσια οταν γυρισει η αλινα στις 15-20 του μήνα.θα λειψει για 1 μηνα.ο λογος φυσικα για την αλινα
το Σαββατο ειχα παει με καποιους επίλεκτους απο εδω μέσα,
απο γυναικες εχει κατι καλά κομμάτια, ενω το αλλο καλο ειναι οτι κατα 100% θα βρειτε τραπέζι να κατσετε
το μαγαζι ειναι αρκετα χαλαρό και αυτο μερικές φορες ειναι καλό αν παρολη την ακολασία αυτου του είδους των μαγαζιών θες να πεις και 2 κουβέντες με τους φιλους σου.
απο show τιποτα το εξαιρετικο, οποτε θυμοταν καμια αναίβενε και χόρευε στη μπάρα
Απο τιμές παιζουν οι κλασσικές, 10ε το ποτό (τι ποτο ψιλοπορτοκαλάδα μου έφερε) και 10ε ο χορός
παιζουν και prive χοροι αλλα μην ρωτατε περισσότερα γιαυτος καθότι δε ξερω μιας και ποτε δεν ημουν οπαδός τους.
Εμεις παντως χαλαρωσαμε αρκετα, και αφου συζητησαμε οτι ειχαμε να συζητησουμε κατα τις 2 απο την πολύ χαλαρωτητα φυγαμε για αλλο κατάστημα για περισσότερη ενταση αυτη τη φορά.
H Ναομι ειναι εκει....αλλα δν ειναι δικια μου πληροφορια....
θες απαντηση ???του γειτονα?ε μακλειν?ποιανου?
φτου κακα......αν μπορει καποιος απο τους μοντ τον θερμοπαρακαλω να σβησει τα κακα ποστ μου εναντιον του μακλειν γιατι δεν θελω να εχω κανενα τετοιο ποστ!σε αυτο το θρεντ!ή αν μπορειτε και στα υπολοιπα!ευχαριστω πολυ και παλι συγγνωμη που σας κουρασαμε!
φτου κακα......