Νέα

Amazon Club

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Blacknight
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 314
  • Εμφανίσεις 32K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
εγω παντως εχω τις καλυτερες των εντυποσεων για το αμαζων!!οι κοπελλες ξερουν να γαμιουνται!

kavliaris29

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2006
Like
2
Πόντοι
0
εγω παντως εχω τις καλυτερες των εντυποσεων για το αμαζων!!οι κοπελλες ξερουν να γαμιουνται!

Το κακό είναι ότι την ώρα που φεύγεις από εκεί είναι κλειστά τα στούντιο στην Λεμπέση 8 και στην Βούρβαχη 19.  :grin: :grin: :grin: :grin:

Επισκέπτης
η κινεζουλα στο αμαζον ειναι αληθεια οτι ψαχνεται....κ πααααρα πολυ μαλιστα...
δν κανει φραπε....χορευει αρκετα καλα κ αισθησιακα αλλα κουραζεται στους 5-6 χορους....στα ποτα καθεται κανενα 10λεπτο περιπου...απ οσο εχω καταλαβει πρεπει να ειναι το μοναδικο μαγαζι που οι γκομενες δουλευουν οπως γουσταρουν αυτες.....κ απ οσα εχω ζησει αν εχεις στην τσεπη 100-200 ευρω κ εισαι ομορφος εχεις πολλες,μα παρα πολλες ελπιδες.(ομορφος=γυμνασμενος/ωραιο ντυσιμο/ωραιο προσωπο κ να ξερεις να μιλας...(μιλαω για την κινεζουλα κ μια ξανθια καυλα---τις ομορφοτερες του μαγαζιου...)

Επισκέπτης
δεν χρειαζεται να εχεις πανω σου και πολλα λεφτα!!να εισαι ωραιος και να μιλας καλα τοτε χεις πιθανοτητες!!εγω ουτε πολλα εδωσα ουτε τιποτα!!απλα πηρα 2 φορες που ειχα παει μια συγκεκριμενη κοπελλα ,μιλησαμε και στο τραπεζι και της ζητησα ευγενικα το τηλεφωο οπου μου το εδωσε!!βεβαια κονεψαμε να γαμηθουμε στους καναπεδες!!

Επισκέπτης
σωστα warhol....απλα μιλαω για μια φορα...τουλαχιστον εμενα ετσι μου εκατσε...σε μια βραδια χαλασα στο μαγαζι 140 ευρω κ ολα τα υπολοιπα μετα το μαγαζι...

Επισκέπτης
γαμησεις και εσυ γκομενα του αμαζων?

Επισκέπτης
ω...ναι....αλλα δν ηταν αυτο που φανταζομουν....κ γι αυτο δν ξαναπατησα στο μαγαζι...μεσα στο μαγαζι εκανε θανατηφορο χορο...αισθησιακο αλλα κ εκανε οτι γαμιοταν αγρια πανω μου...στο real sex ομως αποδειχτηκε μουφα...μεγαλη μουφα...ηθελε πολυυυυυ αργο κ αισθησιακο σεξ...χωρις εναλλαγες στασεων...χωρις τπτ...μονο φιλια/χαδια κ να μπαινοβγαινω...ενω εγω περιμενα οτι θα πηγαιναμε κ θα ηθελε αυτο που λέμε ξεσκισμα...(αυτο που ηθελε ηταν οτι κανω κ με την γκομενα μου που ειναι ψιλοξενερωτη/ασχετη στο σεξ κ ακομα μαθαινει...)!!!

Ropaloforos

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2005
Like
11
Πόντοι
6
Την Ίνα λές? Αυτή την έχει πάρει κανένας?

Επισκέπτης
εγω πηγα με την Ασελ...(την κινεζουλα...την μικροκαμωμενη με το piercing στο φρυδι..).

Επισκέπτης
να προσεχεις φιλε μου γιατι εδω η μαγκια ξεχειλιζει!!!σοβαρα τωρα,το αμαζων ειναι στην καλιροης απεναντι απο τις στυλες του ολυμπιου διος!!

Επισκέπτης
εγω θα σου προτεινα τη λεμπεση!!ωραιες κοπελλες,πολυ καλο γαμησι,ανεση χρονου!!

alfistas

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
13
Πόντοι
6
Εγω παιδια ειμαι φανατικος του ΑΜΑΖΟΝ.Ξερω οτι δεν ειναι και οτι καλυτερο αλλα γουστα ειναι αυτα.Καθε φορα που κατεβαινω  Αθηνα το επισκεπτομαι ανελλιπως.Οι περισσοτερες κοπελες εκει μεσα με ξερουν,οχι βεβαια για την ομορφια μου, αλλα για την αδυναμια που ξερουν οτι εχω στους χορους.Αλλα για να πω την αληθεια για φραπε χυμα εξω απο το παντελονι δεν το βλεπω ευκολο.Δεν ξερω τι γινοταν παλια αλλα τα τελευταια 3 χρονια δεν εχω δει κατι τετοιο.Η Αλινα παντως κανει κορυφαιο χορο και οπως εχω ξαναγραψει καπου εχει κολλημα με το να σε κανει να τελειωσεις... Η κινεζουλα ειναι η μεγαλη μου συμπαθεια,και οσον αφορα την βουλγαρα με την περιεργη φωνη και τα γυαλια,την λενε Ναομι και προσωπικα με καυλωνει αρκετα η φωνη της οταν χορευει.Ειπαμε γουστα ειναι αυτα...

leone72

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
0
Ναι ρε φιλε alfista!!!Το εχω παρατηρησει και εγω,αυτο με την Αλινα!!!Σωστος,και παρατηρητικος!!!Αλλα η κοπελα ειναι σκετη καυλα!!

alfistas

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
13
Πόντοι
6
Φιλε leone κοιτα να δεις τι εχω παθει με την κοπελα.Καθε φορα που παω AMAZON εχω 2-3 κοπελες που παιρνω στανταρ για χορο και δοκιμαζω και καμια νεα.Κοινως γυρω στους 4 χορους.Ε μια φορα λεω ας ξεκινησω με Αλινα την οποια συνηθως την επαιρνα προς το τελος της περιοδειας.Ξεκιναει και αρχιζει να μου τον τριβει με τα χερια και ημουν ετοιμος να τελειωσω.Οποτε την τραβαω και της λεω να χαλαρωσει γιατι θελω να παρω και αλλους χορους,μολις ειχα ερθει.Και τοτε η γκομενα φορτωνει και με κοιταει στα ματια και γρυλιζει"ΟΧΙ σε εμενα θα τελειωσεις,δεν εχει αλλους χορους.Θα τελειωσεις ΤΩΡΑ με ΕΜΕΝΑ".Τα συμπερασματα δικα σας...

pisoxostis

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
53
Πόντοι
2.945
Καλά περιμένετε να γαμίσετε στο στριπτιτζάδικο. Αν τα καταφέρετε θα σας κοστίσει μια περιουσία.

Επισκέπτης
εγω δν παω για να γαμησω η να βρω να γαμησω σε στριπ σοου...παω για παρτη μου κ για δικους μου λογους....αν κατσει να αλληλογουσταρομαι με μια κοπελα απο εκει δν εχω προβλημα να προχωρησω,ετσι κ αλλιως κ την γκομενα μου την χρυσοπληρωνω αν το καλοσκεφτω....οσο για τα φραγκα η αληθεια ειναι οτι μου περισευουν πολλα..αλλα νομιζω οτι ειναι αυτονοητο οτι δν απευθυνεται το αθλημα σε λιγουρια....οπτ δν θα συζητησω το ''μια περιουσια''....
Αν θες τα χαλας....αν δν θες χαλασε τα αλλου....δν σ'αναγκαζει κανεις να πας σε στριπ κ μετα να κλαις...

Επισκέπτης
νομιζω οτι αυτη που γαμησες την πηγαινοφερνουν ατομα απο το μαγαζι?την πληρωσες την γκομενα η στο τσαμπα σου εκατσε?οπως και να εχει τσακαλια σου!!

Επισκέπτης
τσαμπα ρε war....βεβαια το τσαμπα ειναι σχετικο αφου ειχα κανει μαζι της εκεινη τη μερα 4 χορους κ πηρε κ 2 ποτα...ενα πριν τους χορους κ ενα μετα....ενταξει το ξενοδοχειο δν το συζητω ποιος το πληρωσε.....
Οταν λες την πηγαινοφερνουν ???? στειλε μια εξηγηση...αν εννοεις μηπως ειναι βιζιτα δν ειναι...οχι στανταρ...εγω εφυγα μαζι της με τ'αμαξι μου...

autonomo

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2006
Like
0
Πόντοι
0
μαγκες πηγα προσφατα αμαζων κ μια γκομενα ζετα νομιζω μου συστηθηκε για Ελληνιδα!!!!!!!!!!!!!!!!!

zogler gr

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2006
Like
2
Πόντοι
0

Μάγκες , πήγα προχτές στο ΑΜΑΖΟΝ ,καλά ήταν ,αλά δεν τρελάθηκα  πολλές νέγρες που εμένα δεν μου γούσταραν .όσο για φραπέ δεν είδα να παίζει? Εκτός και αν προλάβεις στον χορό των 10? ? χλωμό??  :sunglasses:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom