Πάρα πολλά ζητάει η μαστόρισσα.
Και αν δεν είναι μαστόρισα στο κρεβάτι τότε να δείς πόσο πολλά θα είναι
Πάρα πολλά ζητάει η μαστόρισσα.
Aπο την κωσταντίνα είχαμε καμια ενημέρωση?Την πηρε κανένας συναγωνιστης?
Tomito νομίζω πως απλά θές να το παίξεις έξυπνος.Τι σημένει δεν έχει σημασία?Μπορεί η κοπέλα να είναι περίεγει και να παρεξηγη πραγματα που σε εμάς φένονται σωστα.Εαν θες πες μας τι έγινε αλλιώς μην μας το παιζεις ιστορία του τύπου :ξέρει εκείνος. δεν χρειάζεται και Δεν έχει σημασία.
Πάντως κάποιος μπορεί πια νομίζω να μην κοιμάται ήσυχα τα βράδια
σεβασμος στον μεγαλυτερο(τομιτο) παρακαλω!!!(και δεν μιλαω για την ηλικια του!!!)
οταν δημοσιοποιειται καποιο γεγονος(αυτο γινεται υποθετω ΜΟΝΟ απο τους ενδιαφερομενους-δε το ξερει καποιος τριτος) παυει να ειναι μυστικο... (εκτος εαν ο ενας απο τους δυο ειταν ο tomito)Δεν πρέπει να μας ενδιαφέρει τι συνέβει γιατί είναι κάτι προσωπικό και ίσως φέρει σε δύσκολη θέση την κοπέλα.
Μετά από συνάντηση με Μιαν από "Αγγλία"
Δε μου φάνηκε και πολύ αγγλίδα,24 στρουμπουλή με καλό στοματικό.
Κλείνει ραντεβού μόνο νότια προάστεια.
100 ευρώ και κάθετε αρκετή ώρα.
Για μένα άξιζε το στοματικό μιας και δεν γουστάρω γκόμενες με παχάκια.
οκ διορθωθηκε. ειμαι σχετικα νεος στο site αλλα με εχει βοηθησει σε 2 περιπτωσεις.με τη αγγλιδουλα για παραδειγμα ,που αναφερεται λιγο πιο πισω ηταν ακριβως ετσι τα πραγματα .η κοπελα σεβεται τα λεφτα που παιρνει.
μου ειπε πως δουλευει μονη της στην Αγγλια αλλα και στο Βελγιο αν θυμαμαι καλα.εδω υποτιθεται οτι εχει συγγενεις αλλα δεν ξερουν τιποτα και ειναι πιο προσεκτικη.παντως οι φωτο ειναι αληθινες.στην Αγγλια μου ελεγε ειναι φυσιολογικο να δουλευει μονη της