Λοιπόοοον! Να' μαι και εγώ, μόλις κατέφθασα από ένα εξαιρετικό 2ωρο ραντεβού με το αξιαγάπητο αυτό κορίτσι προερχόμενο από την Αγγλία. Η προσωπική μου άποψη είναι πως πρόκειται για μια πολύ γλυκειά, ευγενική και ξηγημένη παρουσία η οποία καταφέρνει να σε κερδίσει από το πρώτο κιόλας δευτερόλεπτο με συμπεριφορά και χαρακτήρα που είναι κλάσεις ανώτερα τόσο από τα βαλκανικά city tours που μας επισκέπτονται συχνά - πυκνά όσο φυσικά και από τόσες ελλ(ε)ηνίδες που κυκλοφορούν αναμέσά μας (όπως λέει και ο Λιακόπουλος στο βιβλίο του: "ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ"
)! Αναφορικά τώρα με τη "δράση" που διαδραματίζεται κατά τη διάρκεια της συνάντησης μπορώ να πω ότι έρχεται τελείως φυσιολογικά (χωρίς κανένα ίχνος επαγγελματισμού και ξεπέτας, το αντίθετο μάλιστα) ως αποτέλεσμα της άριστης επικοινωνίας την οποία η συγκεκριμένη κοπέλα καταφέρνει να δημιουργήσει με το άτομο που βρίσκεται μαζί της και φυσικά δε θα μπορούσε παρά να είναι Κ-Α-Τ-Α-Π-Λ-Η-Κ-Τ-Ι-Κ-Η εμπειρία. Περαιτέρω λεπτομέρειες πάνω σε αυτό το ζήτημα νομίζω πως δε χρειάζονται (δεν περιγράφω άλλο...), θεωρώ δε πως πρόκειται για αρκετά πιο αξιόλογη περίπτωση από τς φόλες που μας πασάρουν κατά καιρούς τα διάφορα γραφεία!
ΥΓ. Θα βρίσκεται στη χώρα μας μέχρι τις 10 Νοεμβρίου περίπου, συνεπώς όσοι πιστοί προσέλθετε... ;)
PS. Goodnight my litle baby and have sweet dreams... :-*