MIKE TIKIS
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Φεβ 2025
- Like
- 5
- Πόντοι
- 0
Εχει κανείς γνώμη για τη Luliana απο το kane sex? αν οι φοτο ειναι original φαίνεται καλό..
Είχα πάει τον Ιανουάριο, αλλά η τσατσα μου είπε ότι θα έφευγε μέσα στον Ιανουάριο Δεν ξέρω αν ξανάρθε!Γνωρίζει μήπως κανείς για μια κοπέλα ΡΕΝΑΤΑ στον οικο στην Αλεξανδρουπόλεως, άκουσα οτι κάνει και πισοκολητό, ξέρει κανείς να ενημερώσει αν ισχύει?
Εχει έρθει.την τίμησα την πίσω πόρτα..Είχα πάει τον Ιανουάριο, αλλά η τσατσα μου είπε ότι θα έφευγε μέσα στον Ιανουάριο Δεν ξέρω αν ξανάρθε!
αδερφέ, αν η κοπέλα που έχει μαζί της είναι μια μελαχρινή ψιλή ψιλονταρντάνα... ΜΗΝ πας για τρίο. κάθονται και χαζουλίζουν, γελάνε, λένε τα δικά τους, άσε που δεν έχει συμμετοχή αυτή που να αξίζει. για μένα ότι κάνει η τζούλια . το τίμησε (τουλάαχιστον όταν πήγα) το 70άρι τηςΔυστυχώς κανόνισα στις 11 την angel και δεν θέλω να το ακυρώσω. Αν ήξερα ότι το παιχνίδι είναι καλό στην Τζούλια το ακυρώνω άμεσα και τρέχω στην Τζούλια. Βοηθάτε ρε
ναι, αναμονή! παρέα με κάνα ξάδερφο, φίλο, γείτονα, τον περιπτερά και δεν ξέρω ποιον άλλο του κύκλου μαςΜισέλ σήμερα, αλλά έχει πολύ κόσμο! Άξιζε η αναμονη
σκ μεσημέρι γίνεται της @%#$&Vip studio, MΙΣΕΛ όπως διάβασα οτι ΚΑΛΥΤΕΡΟ υπάρχει..μεσημέρι 2-6 ωρα μου ειπε η τσατσά συνήθως δεν
εχει κόσμο,αλλά και βράδυ μου ειπε να την παρω τηλ απο το αμάξι οταν ειμαι απέξω και θα κανονίσει,αν εχει κόσμο τρέξτε..
Αν η Μισέλ δούλευε μόνη της έξω θα είχε φάει περιουσίες!!! Πέρα ότι είναι κορμάρα κ όμορφη, έχει κ χαρακτήρα.Λαϊκό προσκύνημα η Μισελ!!!
Εχει κανείς γνώμη για τη Luliana απο το kane sex? αν οι φοτο ειναι original φαίνεται καλό..
Τσάμπα το 60άρι. Τράβα πιάσε σειρά για Μισέλ με 50Καλησπέρα παιδιά.
Επίσκεψη την Παρασκευή στην Ella ή Rania. Δεν έχει σχέση με τις φωτογραφίες. Ειναι στην Αμμουδάρα. Ρουμάνα με ωραίο πρόσωπο, βυζί χάλια μικρό και πεσμένο. Υπηρεσίες χάλια, διεπαιρεωτική εντελώς. Ξεπέτα του κερατά την γαμούσα και απαντούσε στο τηλ. Ξενέρωσα και έφυγα πριν τελειώσω. Πεταμένο 60άρι. Μακριά.
Το θέμα είναι όταν φεύγει η Μισέλ που πας μετά; Οι υπόλοιπες είναι απο κομοδίνα έως αρπαχτέςσκ μεσημέρι γίνεται της @%#$&
όλοι οι μοναχικοί του Ηρακλείου εκεί είναι (μετά την δουλειά, το φαγητό, τον καφέ τον πρωινό) να πούνε ένα γειά τηςς Μισέλ
Ψάχνω πληροφορίες για μια Μαρία που είναι Ηράκλειο με μεγάλα βυζιά αν ξέρει κάποιος