α. βορεια προαστια η κυρια ?
β. σου ξεσκισε την πατούρα..
giorgospapa: ναι, Ειπε οτι ειναι καπου εκει στα βορεια... οχι δεν ειχε πολλα πολλα με τον πατο μου...
Ολοι οι υπολοιποι που εχετε στειλει ΠΜ:
Δεν εχω κανενα κομπλεξ να την κρατησω για παρτη μου αλλα δε μπορω και να μοιραζω το τηλ παντου γιατι πολυ απλα θα καω και εγω μαζι με σας. Αν θελετε στειλτε το ΠΜ με ενα τηλεφωνο να της το περασω και να σας παρει αυτή. Το ευκολοτερο είναι το σμς για να την προσεγγίσεις γιατι γενικα δεν απαντα ολες τις ωρες (δουλευει σε καποιο μεσιτικο αν εχω καταλαβει καλα) και δεν απαντα σε αποκρυψη. Εγω ετσι την πλησιασα (σμς και μου εκανε αναπαντητη για να την παρω).
Για να προλαβω τους καλοθελητες δεν ειμαι ο τσατσος της, η προταση μου ειναι στα πλαισια της αλληλοστηριξης. Προσπαθησα να την βαλω να κανει λογαριασμο εδω μεσα, αλλα δε ξερω πως τα παει με την τεχνολογια. επισης δεν παει και τοσο γρηγρα το ψηστιρι γιατι πολυ απλα δεν την εχω δει παρα μια (1) φορα... και δε γινεται να της κανω τετοια κουβεντα από το τηλεφωνο.
Για να το βαλουμε σε μια σειρα.
Είναι 40+ , 1,65 , καπου στα 60 κιλα ισως και λιγοτερο , ξανθια (κοντο μαλι) , εχει μπολικο βυζι… γενικα είναι αυτό που λες κοντοπουτανο και παει προς το εκφυλο. Ένα προβλημα που ειχα εγω ηταν ότι δε δινει τιμε και παροχες… δε ξερω αν το κανει από απειρια (στη μπιζνα, γιατι στο πηδημα μονο απειρη δεν είναι) ή αν είναι αυτό το συστημα της αλλα εκει ειχα ένα θεμα… δεν κανει ραντεβου αργα το βραδυ (μαλλον φοβαται το σκοταδι). Το παιζει (και είναι) ερωτικη και γυναικαρα οποτε δε νομιζω να κανει για «σκληρο πορνο», περισσοτερο σε παρανομη σχεση ηταν το κλιμα με μενα τουλαχιστο… ε αυτά για να καλυψω τις ερωτησεις που μου ηρθαν σε ΠΜ…
Κατι ακομα για το ολο ποστ. Εχει αρχησει ενας καβγας για τη μαγια και δε ξερω γιατι άλλο, δεν νομιζω ότι είναι αυτό το θεμα μας. Βαλτε καμια αποψη και καμια εμπειρια μπας και εμπλουτισουμε λιγο το ρεπερτοριο και αφηστε τη φαγωμαρα.
Αντε καλα βολια.