Επειδη τον τελευταιο καιρο εχω διευρυνει το στιβο μου παραμεριζοντας λιγο τα μασαζ και αφήνοντάς τα για τους πιό εμπειρους (respect !
) και εχω στραφει αρκετα στα ερασιτεχνκα ασκούντα το σπορ τεμαχια, ας βαλω μια-δυο σκόρπιες σκεψεις εδω..
βασικα, ας δουμε τη λεξη του τιτλου του θρεντ σε μεταφραση και ακολούθως ετυμολογικα.
- Amateur = ερασιτεχνης (πηγη: ''magenta'' απο το πι σι μου)
- ερασιτεχνης = ντιλετάντης (πηγη: ''magenta'' απο το πι σι μου) ομολογω, δεν την ηξερα τη λεξη αυτη. (άσχετο !!!!)
- Ερασιτεχνης =
α. (ως επίθ.) που κάνει ορισμένη εργασία όχι ως (κύριο) επάγγελμα αλλά επειδή αυτή τον ευχαριστεί.
β. αυτός που ασκεί την εργασία του χωρίς μέθοδο ή επιτυχία. ANTΙΘΕΤΟ: επαγγελματίας (πηγη:
)
απο το
α' συνεπαγεται πως το ερασιτεχνικο τεμαχιο αξιολογει πρωτίστως την ευχαριστηση του και δευτερευοντως την αμοιβη του, πραγμα που περιοριζει αριθμητικα τα ευρω που παιρνει (δεν νομιζω πως 100άρικα ειναι αμοιβες ερασιτεχνών) και απο το
β' πως ενα ερασιτεχνικο τεμαχιο ψαχνεις πολλες φορες (για παραδειγμα) να το πετυχεις να εχει χρονο, καθως δεν εχει μεθοδο (οπως λεει και ο λεξικός) και πως σε καμια περιπτωση δεν εχει κοψει μονέδα και τους εχει βαλει στη σειρα. Αλλιως δεν ομιλουμε για ερασιτεχνικο τεμαχιο, αλλα για επαγγελματικο, που απλα στερειται αδείας εξασκησεως επαγγελματος.
Επιπροσθετως και εμπειρικως θα προσεθετα και το εξης: τα ερασιτεχνικα τεμαχια εχουν μια ΑΛΛΗ διαφορετικη κύρια ενασχοληση. Δουλευουν το πρωι σε ενα εμπορικο καταστημα, προσεχουν κανενα παιδακι, κανουν προωθητικα προγραμματα στα
SM (
Super
Markets, οχι
Sado-
Mazo), εχουν ενα μαλακα σπιτι και του μαγειρευουν φασολακια
ΚΟΚ (
Και
Ούτω
Καθεξής, οχι
COCK μωρή λυσάρα..
)
ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ ΙΣΧΥΟΥΝ ΚΑΤΑ ΚΑΝΟΝΑ, που σημαινει πως σαφως υπαρχουν και εξαιρεσεις, παντα στην αναλογη και αρμόζουσα ποσόστοση.
Ερωτηση: ειναι η μαγια που αναφερεται εδω ή η νιοβη ή η χριστινα (και το καθε τεμαχιο αυτης της κατηγοριας) ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΕΣ ????
απαντηση: FUCK NO !!!!!! που λεν και στο χωριο μου..
- 100 η μαγια, 120 η αλλη, 200 η παράλλη. Εχουν καμια διαφορα απο τα τεμαχια του 80-80 που αν παρεις ενα εξτρα και ενα δευτερο ράντισμα θα φτασει 120 ??
- οταν κανουν 4-5-6-7 ραντεβου τη μερα και ρουφανε αντιστοιχες ψωλες (χωρια τα extra balls και τα παρτακια καθως οταν γνωριστεις μαζι τους δε λενε οχι και στο φιλο σου), εχουν καμια διαφορα απο το τεμαχιο που δουλευει σε καποιο γραφειο ?? ή μηπως βυζαινουμε δαχτυλο για να φαμε το οτι συμβαινει αυτο επειδη το τεμαχιο δηλωνει νυμφο και ειναι καλη performer ????
- οταν ερχονται στο χωρο σου ή στο fuckotel και ειτε στελνοντας μηνυμα απο το κινητο στον οδηγο, ειτε προσποιούμενες οτ καπου τελος παντων στελνουν μηνυμα, τσεκαρουν την ωρα αφιξης, που σημαδοτοτει και την ωρα αναχωρησης, νομιζετε οτι θα ραντισετε ενα ερασιτεχνικο τεμαχιο ??
η απαντηση και στα τρια ανωτερω ερωτηματα ειναι το ''οχι'' !
Τα ερασιτεχνικα τεμαχια ΟΥΔΕΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΕΧΟΥΝ με τις ανωτερω περιγραφες !
Η αλλη βασικη παραμετρος ειναι οι πηγές των ερασιτεχνικων τεμαχιων.
Βασει των ανωτερων προαναφερθεντων παραμετρων
α' και
β', τα ερασιτεχνικα τεμαχια, δεν επιθυμουν μεγαλο κυκλο στην ερασιτεχνικη τους ενασχοληση (θελουν λιγους και καλους) και ουτε κατα διανοια εχουν στο μυαλο τους τη διαφημιση ή τη δημοσιοτητα. Δημοσιευση αγγελιων, δημοσιευση φωτογραφιων τους (ακέφαλες ή μη), ειναι παντελως εκτος λογικης των ερασιτεχνικων τεμαχιων και τα καθιστά ΑΥΤΟΜΑΤΑ εκτος λιστας ερασιτεχνων.
Η προσεγγιση γινεται απο στομα σε στομα, μεσω κοινων γνωστων (φιλων καλλιτερα θα ελεγα, καθως για να σε συστησουν ή και να συστησεις ο ιδιος πρεπει να υπαρχει μεγαλη εμπιστοσυνη).
Σε καμια περιπτωση δεν γινεται απροσωπα ή μεσω μιας αγγελιας-δημοσιευσης. Αν συμβαινει αυτο, μιλαμε για ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ.
βασει αυτου, ο εχων και κατεχων μια μικρη ή μεγαλη λιστα απο τετοια τεμαχια, κοινώς παιζει σε καποιο μικρο ή μεγαλο κυκλωμα: α) δεν την ''καίει'' και β) οταν και αν ειναι να σε ''παιξει'', θα πρεπει να εισαι πολυ κοντινος του ανθρωπος και εμπιστος.
γι αυτους τους λογους, αλλα και για αλλους που δεν ειναι της παρουσης, δεν υπαρχει περιπτωση να βρει καποιος ερασιτεχνικο τεμαχιο μεσω ενος θρεντ, για παραδεισμα, οπως αυτο εδω. μην πλανάστε. τα τεμαχια που κυκλοφορουν εδω ειναι ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΒΙΖΙΤΕΣ,
τελεία !!!!
εν κατακλειδι και για να μην πολυλογω περαιτερω, ψαχτειτε με ανοικτα τα ματια και μην τρωτε ευκολα το παραμυθι το οποιο ειναι μερος της δουλειας των τεμαχιων. εδω τα προηγουμενα χρονια μαθαμε πως ΟΛΕΣ οι ρωσοουκρανες ειχαν εναν αντρα που τις βαραγε (αλλα αυτες ολες επεζησαν των βασανιστηριων
) και ΟΛΕΣ μα ΟΛΕΣ εχουν και στο πατριντα ενα παιδι, το οποιο μαλιστα ΠΑΝΤΑ μα ΠΑΝΤΑ ειναι κοριτσι !!!!
ευλό το φαλλό !!!!