καλησπέρα και απο μένα φίλε συνομίληκε (περίπου έτσι?)Κάποιοι εδώ μέσα συναγωνιστή "τρομοκράτη" νομίζουν ότι προσβάλλοντας και εξυβρίζοντας θα επιβάλλουν τις απόψεις τους και όχι μόνο.
Ευτυχώς είναι μικρή μειοψηφία και ευκόλως εντοπίσιμοι.
Επαναλαμβάνω, και όποιου του αρέσει η άποψη μου : Αν πέρασες καλά, με γειά σου και χαρά σου και καλά έκανες και μας το είπες και με λεπτομέρειες.
Η συγκεκριμένη κοπέλα, που εγώ δεν θα την επέλεγα, είχε την μαγκιά να postαρει φωτο και έτσι όποιος ψωνίζει ξέρει τι παίρνει.
Αυτή κατά τη γνώμη μου είναι η ΔΙΚΑΙΗ άποψη και όχι προσβολές και ύβρεις προς συναγωνιστές και μέλη. Εκτός αν ο σκοπός κάποιων είναι να φιμώσουν κάθε αντίθετη άποψη ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΒΑΖΕΙ ΣΕ ΣΚΕΨΕΙΣ.
Επίσης, από τα όσα διάβασα, η συγκεκριμένη δείχνει να το ευχαριστιέται, συζητάει και την τιμή και συνεπώς μπορεί να συμπεριληφθεί στην κατηγορία amateur (ερασιτέχνιδες) που θα πρέπει να διακρίνουμε από τις ανεξάρτητες (άνευ γραφείου, πλην όμως όχι άνευ νταβατζή).
Τέλος, πάντων, σωστό θα ήταν, αφού τόσο πολύ απασχολεί το νήμα, να δημιουργηθεί δικό της ανεξάρτητο και να σπεύσουν οι fans.
Να επισημάνω, τελος, ότι σκοπός του site, όπως τον καταλαβαίνω εγώ (και πολλοί άλλοι συναγωνιστές), είναι η σωστή ενημέρωση και εν προκειμένω δεν νομίζω ότι υπήρξε παραπληροφόρηση.
αν είδες απο την αρχή πέσαν απάνω μου να με φάνε,ενω στους άλλους 2 συναγωνιστές που κάναν ριβιού δεν τα χωσαν έτσι. οπότε καταλαβαίνεις τι έπαθα όταν τα είδα αυτά τα πράγματα. έκανα απλά μια ενημέρωση πως πέρασα μαζί της και τίποτα άλλο. ουτε την προμόταρα ούτε τίποτα άλλο. απλα΄κάποιοι και δεν ξέρω για ποιό λόγο άρχισαν να με βρίζουν χωρίς λόγο.
Κάποιος mod ή admin ας πέμβει παρακλώ πολύ!!!