Επισκέπτης
η πλειονοτητα αυτων των κοριτσιων ειναι κυριως αλλοδαπες (πρωην ΕΣΣΔ και Βαλκανια) και φοιτητριες απο επαρχεια.
Από επαρχία της Αλβανίας και της Βουλγαρίας ίσως.
Της Ελληνικής επαρχίας το αποκλείω να κάνει βίζιτες από μαγαζιά.
η πλειονοτητα αυτων των κοριτσιων ειναι κυριως αλλοδαπες (πρωην ΕΣΣΔ και Βαλκανια) και φοιτητριες απο επαρχεια.
Φίλε αυτές είναι από athenselite... με βάση το email. αλήθεια γνωρίζουμε κάτι πρόσφατο για το εν λόγο πρακτορείο ?
Τυχερε ε τυχερε!!! Λοιπον λιγα λογια για την Μελινα, στο τηλεφωνο σου λεει οτι ειναι 1,68 και 65 κιλα και αρκετα εμφανισιμη...... Τηλεφωνικο ραντεβου πριν 2 μερες και σκαει με καθυστεριση 1 ωρας πριν χτυπισει την πορτα ακουω καποια να τσακωνεται και ανοιγω να δω τι ειναι και βλεπω το ραντεβου μου, την Μελινα!!! σοκ μεγαλο σοκ. Εμφανιση, ενα σωμα σαν αμφορεας οχι 1,68, ουτε 1,60 δεν ητανε ετσι και εκλανε σε χωματοδρομο συκονε σκονη. Μαπα, μαπα το καρπουζι μια μιτη γερακισια απορουσα πως κανει πιπες!! συμπεριφορα, απο την ωρα που μπηκε μιλαγε με εναν πελατη για 10 λεπτα, ετσι μου ερχωταν να του φωναξω, κλιστω μεγαλε θα σωθεις, αφου το εκλεισε η Μελινα οχι ο πελατης μου λεει σκαλιζωντας τη μυτη να τελειωνουμε γιατι βιαζεται!!! εμεινα μαλακας και της λεω μολις τελειωσαμε και να φυγει γιατι με εστησε, δεν μπορουσα να βρω αλλη δικαιολογια και μου αρχιζει τα ναζια και οτι και καλα ειχε κινηση και μενει στο Περαμα και οτι τελος παντον να της δοσω 20€ αν δεν θελω. Της λεω λοιπον μαζεψε τα και φυγε ρε κοντοπουτανο της κακιας ωρας και οτι μου ειπε ψεματα για τα χαρακτιριστικα της εμφανισης και με θρασος μου λεει οτι αφησε αλλο ραντεβου για να ερθει με εμενα!!! Παιδια χυροτερη εμφανιση κοπελας σε αυτη τη δουλεια δεν εχω ξαναδει για αυτο σου λεω φιλε τυχερος εισαι!!!! Γλυτωσες και το ξενοδοχειο και το σοκ.Διαβάζοντας το trend από την αρχή εντόπισα κάποια cg και θεώρησα καλό να εξετάσω την περίπτωση τους. Χθες λοιπόν αποφάσισα να συναντήσω την Μελίνα. Η συγκεκριμένη χρησιμοποιεί δύο αγγελίες και δύο τηλέφωνα, λεπτομέρειες θα βρείτε στις σελίδες 60 και 69 – 70 αυτού του θέματος. Παίρνω λοιπόν τηλέφωνο και κλείνω ραντεβού σε hotel για 20.30. Το ξενοδοχείο το γνώριζε και μου το σύστησε σαν πιο κοντινό μου και μου είπε «με το που ξεκινάς στείλε μνμ». Της λέω είσαι τόσο κοντά ? Μου απαντάει ναι. Έτσι στις 20.20 της στέλνω το μνμ και της τηλεφωνώ στις 20.30 για τον αριθμό δωματίου. Οπότε εκεί μου λέει, κοίτα είμαι στο δρόμο σε κανένα μισάωρο θα είμαι εκεί. Εντάξει λέω, συμβαίνει ίσως άργησε να ξεκινήσει. Ίσως δεν υπολόγισε την απόσταση καλά. Περιμένω. Μετά από τρία τέταρτα και ενώ η ώρα είναι 21.15 τηλεφωνώ ξανά. Μου λέει έπεσα σε κίνηση σε κανένα 15 – 20 λεπτο θα είμαι εκεί!!!! Της λέω ότι δεν έχω την πολυτέλεια του χρόνου και θα περιμένω κανένα τέταρτο – εικοσάλεπτο ακόμα και τέρμα. Τελικά στις 21.45 τις στέλνω μήνυμα και φεύγω από το hotel αφού δεν είχε εμφανιστεί. Και το κερασάκι στην τούρτα… ούτε ένα συγνώμη. Οπότε αν και εσείς διαβάσατε το trend και σκεφτήκατε να κάνετε μια δοκιμή με την συγκεκριμένη, think again. Αν έχει τόσο κακή συμπεριφορά σε κάτι τόσο απλό φανταστείτε τα υπόλοιπα. Και δεν είναι θέμα επαγγελματισμού, είναι απλά θέμα συμπεριφοράς.
Φίλε αυτές είναι από athenselite... με βάση το email. αλήθεια γνωρίζουμε κάτι πρόσφατο για το εν λόγο πρακτορείο ?
σχετικα με την πρωτη αγγελια πηρα τηλ ειναι καλλιθεα, δεν δεχεται στο χωρο της, ειναι 39 χρονων σωμα ειπα φυσιολογικο. ανωμαλιες δεν κανει τιμη εκει ηταν η εκπληξη. λεει θα τα βρουμε. δεν ειπε νουμερο. μου ειπε οτι κανει την δουλεια αυτη απο αναγκη που εχει. υπηκοοτητα αγνωστη. σπαστα ελληνικα μιλαγε. αυτα
Καλημέρα συναγωνιστές,
Τωρα δεν ξέρω που να κατατάξω τη συγκεκριμένη περίπτωση αλλά ας το βάλω εδω και βλέπουμε.
Μετα από 4-5 προσπάθειες τελικά έπεσα σε μια αγγελία στο slando η οποία και απάντησε.
Η TZULIA FETIX έτσι υπογράφει μου έδωσε το msn της και μιλαμε.
Ζητάει κανένα 200ρι για δίωρο ανευ περιορισμών αλλα χωρίς σησαμοκούλουρο.
Είναι μελαχροινούλα (δεν εχω δει face) και όχι αδύνατη με πιασίματα και καλή μπροστινή κίνηση.
Εχει κανεις εμπειρία για το συγκεκριμένο θέμα?
Ευχαριστώ και δεσμεύομαι να επανέλθω όταν κάνω το test drive
Φιλικα
Π.
αλλη μια χαμενη υποθεσηEμένα μου πε πως θέλει σοβαρη σχέση αλλά να τη βοηθησουν οικονομικ΄πα γιατι έχει μπλέξει με μια τράπεζα κ τέτοιες μαλακιες
μπορει να ειναι ομως και μια φιλη της νιοβης που την αντικαθιστα τωρα τελευταια.Είναι η Νιόβη, καλή περίπτωση.