GEORGE G
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 48
- Like
- 1.803
- Πόντοι
- 2.646
Εχουμε καμια πληροφορια για αυτο το μπαζακι
Από Κορυδαλό μεριά...μακρυά.... :-
Από Κορυδαλό μεριά...μακρυά.... :-
παλαιο υπαρχει βιβλιογραφια αρνητικηΤο βλαμμένο που ήταν στα Παρατράγουδα της Πάνια!
φιλε μπορεις να δωσεις λινκ με κριτικες?παλαιο υπαρχει βιβλιογραφια αρνητικη
φιλε μου εδω μεσα ειναι πρεπει να ψαξεις.φιλε μπορεις να δωσεις λινκ με κριτικες?
1) 2) 3)
θα ηθελα την βοηθεια σας θα ειμαι στην αθηνα για σαββατοκυριακο
και ειναι η πρωτη φορα με call girls και ψαχνοντασ εδω βρηκα αυτες τις κουκλιτσες
πειτε μου την γνωμη σασ πια αξηζει και πια οχι ευχαριστω!!!!!
κι ειναι ακομα 19χρονων..Το βλαμμένο που ήταν στα Παρατράγουδα της Πάνια!
Αυτη την εχω παρει 20 φορες τηλ δεν εχει απαντησει.
Το βλαμμένο που ήταν στα Παρατράγουδα της Πάνια!
Δεν ξέρω αν ήταν ΚΑΙ αυτή στα παρατράγουδα της Πάνια, πάντως δεν ταυτίζεται με κάποια άλλη που ήταν επίσης εκεί και σίγουρα έχει βάλει τελευταία παρόμοιες αγγελίες.
Σε κάθε περίπτωση η ενασχόληση με μια αγγελία που έχει δημοσιευτεί σχεδόν δυο χρόνια πριν δεν βρίσκω να έχει κάποιο νόημα...
Αν η κοπέλα ασχολείται ακόμη με το άθλημα ας μας παρουσιαστεί μια πιο πρόσφατη αγγελία.
εχει θεμα με την επικοινωνια..θελει πολυ υπομονη να την πετυχεις...Αυτη την εχω παρει 20 φορες τηλ δεν εχει απαντησει.
εχει θεμα με την επικοινωνια..θελει πολυ υπομονη να την πετυχεις...
μαν,σε μερικες περιπτωσεις,αν θελεις να τις συναντησεις,παιζουν διαφορα...αρα η κανεις υπομονη,η προχωρας παρακατω...Πόση υπομονή ρε αρχηγέ; 20 φορές σου λέει ο άνθρωπος της τηλεφώνησε, άντε να υπερβάλει λίγο και να είναι 15.
Δεν μπορεί κάποια στιγμή να του κάνει μια αναπάντηση να την ξαναπάρει; Τα λεφτά του θέλει να της δώσει.
Ασταδιάλα το κάθε φωνισμένο μαλακιστήρι!
Προσωπικά ούτε τρίτη φορά δεν θα έπαιρνα ούτε καν σε γκόμενα που μου έχει δώσει τηλέφωνο να βρεθούμε και καλά, όχι σε πουτάνα που θα την πληρώσω...
τελικα ο κύκλος είναι τόσο κλειστός ? ή παίζει το τηλέφωνο πουθενά ?έψαξα.....ξαναέψαξα αλλά δεν βρήκα πουθενά τηλέφωνο για την μαρίνα που λέτε.Τόσο κλειστός είναι ο κύκλος της? Αν κανείς έχει την καλοσύνη ας δώσει τηλέφωνο.
καλως το αγορι Ιωαννη / Ιωαννα ....
Ο καθενας με τον πονο του !!!!!! Φιλε μου δεν εχασες και την καλυτερη. Αν αυτό σε παρηγορει.τελικα ο κύκλος είναι τόσο κλειστός ? ή παίζει το τηλέφωνο πουθενά ?
καλα τα λες.. γιατι σεβεσαι τον εαυτο σου!Πόση υπομονή ρε αρχηγέ; 20 φορές σου λέει ο άνθρωπος της τηλεφώνησε, άντε να υπερβάλει λίγο και να είναι 15.
Δεν μπορεί κάποια στιγμή να του κάνει μια αναπάντηση να την ξαναπάρει; Τα λεφτά του θέλει να της δώσει.
Ασταδιάλα το κάθε φωνισμένο μαλακιστήρι!
Προσωπικά ούτε τρίτη φορά δεν θα έπαιρνα ούτε καν σε γκόμενα που μου έχει δώσει τηλέφωνο να βρεθούμε και καλά, όχι σε πουτάνα που θα την πληρώσω...