stavros_alani
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 56
- Like
- 1.701
- Πόντοι
- 7.335
δηλαδη ειναι ασχημη??δεν σου λεω να ειναι μοντελε αλλα ειναι σκυλα ρε παιδι μου η μπαζο??επισης ειναι χοντρη η απλα εχει πιασηματα???
δηλαδη ειναι ασχημη??δεν σου λεω να ειναι μοντελε αλλα ειναι σκυλα ρε παιδι μου η μπαζο??επισης ειναι χοντρη η απλα εχει πιασηματα???
στ σεξ ομως με αυτα που διαβαζω βγαζει προστυχια και στ εξοφλει με τ καλο προγραμμα της..επισης ειναι χοντρη η πληθωρικη και εχει καμπυλες????δε τη λες ασχημη..αδιαφορη θα λεγα..ουτε κατι το προστυχο βγαζει η μαπα της αν εννοεις αυτο λεγοντας σκυλα..
στ σεξ ομως με αυτα που διαβαζω βγαζει προστυχια και στ εξοφλει με τ καλο προγραμμα της..επισης ειναι χοντρη η πληθωρικη και εχει καμπυλες????
καλως φιλε ευχαριστω...και ποσο την κανεις??της εστειλα μν μπας και βρεθουμε και με την φιλη της και αναμενω αλλα δεν ξερω...να σαι καλα...χοντρη δε τη λες,αλλα ουτε κ με πιασιματα,καμπυλες,κλπ..εχει ξεφυγει απ'αυτη την κατηγορια..εχει περιττα κιλα κ ειναι καπως ατσουμπαλο το σωμα της,σαν ψιλοαμορφη μαζα εμενα με ειχε χαλασει κ η μαπα της που δε μου κανε κλικ..μια φορα πηρα,δευτερη δεν..
καλως φιλε ευχαριστω...και ποσο την κανεις??της εστειλα μν μπας και βρεθουμε και με την φιλη της και αναμενω αλλα δεν ξερω...να σαι καλα...
καλησπέρα σας και καλη χρονια σας οποιος θελει επικοινωνει στο μειλ μου
Πριν ενα χρονο πςριπου ξαναμπηκες για να μας πεις καλη χρονια.καλησπέρα σας και καλη χρονια σας οποιος θελει επικοινωνει στο μειλ μου
Η ναντια απο οποια πλευρα και να το δεις κατ εμε ειναι μπαζο. Τη συναντησα πρι 2 χρονια και απο τοτε μαλλον εχει πλαδαρεψει περισσοτερο. Ισως αποτελει καλη λυση για καποιον 55+ χρονων. Απο την αλλη διαβαζω καλα λογια για τη φιλη της τη Στεφη. Το θεμα ειναι αν δουλευει και μονη της η αναγκαστικα πρεπει να πας σε τριολε και να φορτωθεις και τη Ναντια;ρε παιδια επειδη οι αποψεις διαφερουν..η ναντια ειναι milf η granny???επισης στη φατσα βλεπεται η ειναι τελειως χαλια...λεω να την τιμησω με την στεφη...κριτικες εχω διαβασει αλλα ακρη δεν βγαζω...
και ποιος σου ειπε ότι οι 55αρηδες θελουν μπαζα ? Οικοδομοι ειμαστε ? ισα ισα οι 50+ρηδες θελουν μανουλια να ξανανοιωσουν. !!!!!!!Η ναντια απο οποια πλευρα και να το δεις κατ εμε ειναι μπαζο. Τη συναντησα πρι 2 χρονια και απο τοτε μαλλον εχει πλαδαρεψει περισσοτερο. Ισως αποτελει καλη λυση για καποιον 55+ χρονων. Απο την αλλη διαβαζω καλα λογια για τη φιλη της τη Στεφη. Το θεμα ειναι αν δουλευει και μονη της η αναγκαστικα πρεπει να πας σε τριολε και να φορτωθεις και τη Ναντια;
Ξερουμε κατι για τουτο εδω?
το εχω βαλει κ στο αλλο τοπικ στο ανεξαρτητες, γιατι δεν ξερω που πραγματικα πρεπει να μπει.
Δεν το εχω συναντησει αλλου το κοπελουδι αυτο πουθενα, αλλα το εντυπωσιακο ειναι το 60 ευρο...
Η ναντια απο οποια πλευρα και να το δεις κατ εμε ειναι μπαζο. Τη συναντησα πρι 2 χρονια και απο τοτε μαλλον εχει πλαδαρεψει περισσοτερο. Ισως αποτελει καλη λυση για καποιον 55+ χρονων. Απο την αλλη διαβαζω καλα λογια για τη φιλη της τη Στεφη. Το θεμα ειναι αν δουλευει και μονη της η αναγκαστικα πρεπει να πας σε τριολε και να φορτωθεις και τη Ναντια;
η φωτο ειναι της κατερινας20 στανταρ...που εχει δικο της θεμα εδω.μαλλον ερχεται αλλη,γιατι η κατερνα παιζει στο 100αρικο.
Ξερουμε κατι για τουτο εδω?
το εχω βαλει κ στο αλλο τοπικ στο ανεξαρτητες, γιατι δεν ξερω που πραγματικα πρεπει να μπει.
Δεν το εχω συναντησει αλλου το κοπελουδι αυτο πουθενα, αλλα το εντυπωσιακο ειναι το 60 ευρο...
Καλό ξεκολοΕχουμε καμια πληροφορια για αυτο το μπαζακι