petergsp
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 191
- Like
- 53.799
- Πόντοι
- 41.813
Ένεκα της ηλικίας μου (late άντα) και της συσσωρευμένης εμπειρίας (αναπόφευκτο αυτό γιατί πρέπει να μαθαίνουμε από τα λάθη μας) επιτρέψτε μου να μοιραστώ μερικά πράγματα μαζί σας.
Η Άννι είναι μικρή, ανεξάρτητη και προς το amateur. Αυτό σημαίνει ότι δεν έχει σταθερές υπηρεσίες και ποιότητα στο τι παρέχει. Όλα εξαρτούνται και από την περίσταση. Τουτέστιν για να περάσει κανείς καλά μαζί της πρέπει ή να την πετύχει στην ανεβασμένη φάση της, ή να την ανεβάσει ο ίδιος. Προσωπικά σε όλες σχεδόν τις κοπέλες που με ενδιαφέρουν εμφανισιακά και ερωτικά (εξαιρούνται οι PSE καταστάσεις, αυτές δεν χαμπαριάζουν) τους συμπεριφέρομαι όμορφα και ευγενικά, σαν να είναι κάτι σημαντικό και καλύτερο από αυτό που οι ίδιες πιστεύουν (ίσως) για τον εαυτό τους. Έτσι τις προκαταβάλω να δώσουν κάτι περισσότερο και μάλιστα με το χαμόγελο. Το σύστημα είναι δοκιμασμένο και 9 στις 10 φορές οδηγεί σε επιτυχία win-win (πραγματική όχι σαν του Βαρουφάκη). Το να ρωτά κανείς στα ίσια μια κοπέλίτσα αν "παίρνει τα χύσια στο στόμα ή στην φάτσα" είναι λόγια που ακόμα και στις πουτάνες "δύσκολα λέγονται" και λογικά τις κάνει να μαζεύονται. Αυτά και καλά να περνάμε...
το αυτο συστημα ακολουθω κι εγω. τα ειπες ολα