mounopanas
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2009
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
τι τηλεφωνο θελει το αγορι να βοηθησουμε αν μπορουμε?το περιμενο!
τι τηλεφωνο θελει το αγορι να βοηθησουμε αν μπορουμε?το περιμενο!
ανεβαινω αθηνα για 3 μερες ειλικρινα ψαχνω για μιλφακι με μεγαλα μπαλκονια θα εκτιμουσα ιδιαίτερα συναδελφοι να μου δινατε τα φωτα σας ευχαριστώ
Συναγωνιστές καλησπέρα. Πήρα πριν δυο μέρες ένα πουτανάκι, που εργάζεται ερασιτεχνικά για την πάρτη της και πλήρωσα για 2 ώρες 120 ευρώ (ναι, κι εμένα μου φάνηκε περίεργο αλλά αυτή είναι η τιμή της)! Εμφανισιακά το τεμάχιο είναι πραγματικά καλό. θα το περιέγραφα ως εξής:
Πρόσωπο: 6
Σώμα: 8 (αδύνατο και όμορφο, γύρω στο 168-170)
Υπηρεσίες: 9
Παιδιά έχυσα 3 φορές, όπου ήθελα, έκανε γλωσσόφιλα και ότι άλλο γούσταρα και γενικά πέρασα πολύ ωραία με ένα όμορφο, υπομονετικό κορίτσι, το οποίο πήρε τα λεφτά και αισθανόταν κατευχαριστημένο και καταϋποχρεωμένο. Τίμησε και το τελευταίο ευρώ. Αυτά τα λέω για να τονίσω το πόσο μαλάκες είμαστε που δίνουμε 150ρια, 200ρια και 250ρια σε πουτάνες για 1 ώρα, οι οποίες μάλιστα δεν προσφέρουν συχνά και τις καλύτερες υπηρεσίες. Άσε που πολλές φορές είναι και ψιλομπάζα.
Τελειώνοντας να πω να μην με ενοχλήσουν με πμ για το τηλέφωνο της κοπέλας όσοι δεν έχουν να προσφέρουν κάποιο άλλο πολύ καλό τηλέφωνο σε αντάλλαγμα. Έτσι κι αλλιώς αυτό το σχόλιο το κάνω για να πω ότι είμαστε και πολύ μαλάκες που πληρώνουμε ακόμα τέτοιες υπέρογκες τιμές σε πουτάνες.
Άρα, ένα πρέπει να είναι το σύνθημα που όλους να ενώνει:Κάτω οι τιμές!
Aκυρο όντως τι νοημα έχει η κριτική για κάτι που δε δίνει στοιχεια επικοινωνιας άλλωστε τι καβάτζες και κουραφέξαλα amateur ξεamateur λεφτά και πελατεια θέλουνε
Δηλαδή θες να το παίξεις έξυπνος.Τραβα και κοιμησου ρε μεγάλε αιντε δεν υπάρχει λόγος καν να εισαι εδω απο τιν στιγμη που ειτε ζητάς αντάλαγμα ειτε δεν δινεις πληροφορίες.Το πιασες?Προσεχε γιατι δεν το εχω σε τίποτα να γινω πορτοκαλις για χάρη σου εαν το συνεχίσειςΚάτσε ρε πιπάκο. Για βάλε κάτω τα νούμερα.
Μια συνηθισμένη πουτάνα από γραφείο που παίρνει ας πούμε 150 ευρώ την ώρα. Αυτή για την πάρτη της κρατάει 30-50 ευρώ. Η δικιά μου κράτησε 60 ευρώ την ώρα (120 το 2ωρο)
Που είναι το τρομακτικά παράλογο πιπάκο; Για εξήγησέ μας.
Λοιπον, στα σοβαρά! Τεστ του κατά πόσον η βίζιτα είναι όντως αματεράκι ή ξεσκισμένη επαγγελματίας του κερατά που έχει φάει τη Φυλής με το κουτάλι και μετά σκέφτηκε να το παίξει amateur.
Αν η γκόμενα πετάει τη συσκευασία από τις καπότες κάτω και τις ίδιες τις χρησιμοποιημένες καπότες και δεν τα μαζεύει, επίσης πετάει τις πετσέτες κλπ μάλλον είναι pro του κερατά!
Η πραγματική ερασιτέχνις (ασυναίσθητα) θα τα μαζέψει (γι αυτό ΜΗΝ το κάνετε εσείς!) διότι το δωμάτιο του γαμιστρωνάδικου της φαίνεται σαν ενός οποιουδήποτε άλλου ξενοδοχείου (αν ΔΕΝ το κάνει και σε σπίτι ένας λόγος παραπάνω!)
Κάποτε θυμάμαι πια πραγματική amateur, είχε διπλώσει τις πετσέτες και τα σεντόνια και φεύγοντας έκλεισε και τα φώτα (που θα έκλειναν αυτόματα έτσι κι αλλιώς βγάζοντας την κάρτα...)
Κάτσε ρε πιπάκο. Για βάλε κάτω τα νούμερα.
Μια συνηθισμένη πουτάνα από γραφείο που παίρνει ας πούμε 150 ευρώ την ώρα. Αυτή για την πάρτη της κρατάει 30-50 ευρώ. Η δικιά μου κράτησε 60 ευρώ την ώρα (120 το 2ωρο)
Που είναι το τρομακτικά παράλογο πιπάκο; Για εξήγησέ μας.
Συναγωνιστές καλησπέρα. Πήρα πριν δυο μέρες ένα πουτανάκι, που εργάζεται ερασιτεχνικά για την πάρτη της και πλήρωσα για 2 ώρες 120 ευρώ (ναι, κι εμένα μου φάνηκε περίεργο αλλά αυτή είναι η τιμή της)! Εμφανισιακά το τεμάχιο είναι πραγματικά καλό. θα το περιέγραφα ως εξής:
Πρόσωπο: 6
Σώμα: 8 (αδύνατο και όμορφο, γύρω στο 168-170)
Υπηρεσίες: 9
Παιδιά έχυσα 3 φορές, όπου ήθελα, έκανε γλωσσόφιλα και ότι άλλο γούσταρα και γενικά πέρασα πολύ ωραία με ένα όμορφο, υπομονετικό κορίτσι, το οποίο πήρε τα λεφτά και αισθανόταν κατευχαριστημένο και καταϋποχρεωμένο. Τίμησε και το τελευταίο ευρώ. Αυτά τα λέω για να τονίσω το πόσο μαλάκες είμαστε που δίνουμε 150ρια, 200ρια και 250ρια σε πουτάνες για 1 ώρα, οι οποίες μάλιστα δεν προσφέρουν συχνά και τις καλύτερες υπηρεσίες. Άσε που πολλές φορές είναι και ψιλομπάζα.
Τελειώνοντας να πω να μην με ενοχλήσουν με πμ για το τηλέφωνο της κοπέλας όσοι δεν έχουν να προσφέρουν κάποιο άλλο πολύ καλό τηλέφωνο σε αντάλλαγμα. Έτσι κι αλλιώς αυτό το σχόλιο το κάνω για να πω ότι είμαστε και πολύ μαλάκες που πληρώνουμε ακόμα τέτοιες υπέρογκες τιμές σε πουτάνες.
Άρα, ένα πρέπει να είναι το σύνθημα που όλους να ενώνει:Κάτω οι τιμές!
1ον οι βαθμολογίες που βάζεις ανταποκρίνονται σε κάτι το οποιό ούτε κατά διάνοια δεν αρμόζει σε τέτοιο τιμοκατάλογο.