giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΙΣ !!!!!!!!!!!κλείνω ραντεβού απόγευμα με την εν λόγω νεαρά, είχα ξαναμιλήσει μαζί της πιο παλιά μου είχε πει 150, αυτή την φορά μου ανέφερε πως υπάρχει και το πρόγραμμα των 100, δηλα΄δη της λέω, μόνο εκτόνωση μου λέει, ενώ το 150 έχει και στοματικό και φιλιά. Τεσπα της λέω το κλείνουμε και γίνεται το ανήκουστο, ενώ δίνουμε ραντεβού στο πάρκινγκ του ξενοδοχείου με παίρνει τηλ και μου λέει πως έρχεται σε 5 και που είμαι, ενώ της είπα τι αυτοκίνητο έχω και που είναι παρκαρισμένο άρχισε να λέει κάτι παλάβα να στέκομαι όρθιος κτλ., της λέω πως όταν θα έρθει θα με δει, την ρωτάω τι οδηγάει αυτή μου απαν΄τα δνε χρειάζεται να ξέρω και πολλά, με τα πολλά βλέπω ένα κόκκινο βιτάρα παλιό να μπαίνει μέσα και να σταματαει απότομα στην είσοδο με μια μελαχρινή οδηγό προφανώς την νεαρά θέλω να πιστεύω, μάλιστα από πίσω ερχόταν ένας οδηγός με την βίζιτα και την μπινελίκωσε για το απότομο φρενάρισμα. Έβαλε όπισθεν και την έκανε, μετά από κανένα 10λεπτο την παίρνω τηλ, και μου λέει πως αδιαθέτησε εκεί που είχε σταματήσει στο διπλανό περίπτερο να πάρει τσιγάρα και κάτι άλλες παπαριές. Ήταν σίγουρα σε αυτοκίνητο και οδηγούσε γιατί άκουγα τον θόρυβο, και να λέει μα για όνομα πάνω από όλα η καθαριότητα κτλ. και πως θα με έπαιρνε τηλ και το λουρί της μάνας της. Αποτέλεσμα μία ώρα από τον χρόνο μου τσάμπα και η μαλακισμένη φωνή της να μου τα σπάει, όποιος την ακούσει στο τηλ θα καταλάβει πως είναι για πολύ δούλεμα, το καψόνι μας το έκανε όμως.
σου λεει 100 + άλλα 50 για να σε πιπωσει και πηγαινεις ????
ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΙΣ !!!!!!!!!!!!!!!
επρεπε μαλιστα να ερθει τελικα το τεμαχιο, να χασεις και τα 150, οχι για να βαλεις μυαλο (αυτο δε γινεται απ τη στιγμη που αποφασιζεις να πας σε τετοια βιζιτα), αλλα για να γελασω περισοτερο..