Αν θες τρέζουρα να το δώσεις δώσε το. Πάντως να ξέρεις ότι αν αυτό που μου στείλεις είναι πραγματικό θα σου ανταποδώσω δίνοντάς το τηλ. του αλλοδαπού (ναι, δεν είναι ελληνίδα)τεμαχίου, το οποίο προανέφερα. Κι αυτό, διότι όπως δεν δίνω τηλ. χωρίς αντάλλαγμα, έτσι και δεν παίρνω τηλ. χωρίς να δώσω αντάλλαγμα. Ξεκάθαρα πράγματα. Με την προϋπόθεση πάντα να είναι έγκυρο αυτό που θα μου δοθεί. Για την φωτό έχεις δίκιο, θα την φωτογραφίσω την επόμενη φορά.
Όσο για το αν τελικά είναι αλήθεια αυτό που περιγράφω αυτό θα το επιβεβαιώσει το επόμενο διάστημα ένας συγκεκριμένος, αξιόπιστος συναγωνιστής από εδώ μέσα που θα την δοκιμάσει.
Όσο για την κωμική, χτεσινή απάντηση, κάποιου που δεν φοβάται, και καλά, να γίνει πορτοκαλί λέγοντάς την μου, η δικιά απάντησή μου βρίσκεται γύρω του: Δεν βλέπεις ρε ούφο ότι με την οικονομική κρίση γίνεται της πουτάνας στην κοινωνία; Ότι οι τιμές έχουν αρχίσει να πέφτουν παντού; Γιατί οι πουτάνες να είναι η εξαίρεση; Εκτός βέβαια αν είσαι νταβατζάκος και θες να κρατήσεις ψηλά τις τιμές των κομματιών σου...
Άντε, τα λέμε συναγωνιστές.