Swordmaster
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Απρ 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 15
- Πόντοι
- 6
'Σσσ ωραίος... ;)
η σεραιος :-P lol
'Σσσ ωραίος... ;)
Συμφωνό οπως και πιο παλια στο θέμα τιμής είναι πάρα πολλάαααααααΘα σου απαντήσω δημόσια για να βοηθήσω και άλλους συναγωνιστές. Το σωμα ανταποκρίνεται στη φοτογραφία πλήρως. Το πρόσωπο δεν φένεται στη φοτό όμως κατά την άποψη μου ανήκει στην κατηγορία που με τίποτα δεν την λές άσχημη και στο δρόμο θα την κοιτάξεις σίγουρα κατάματα!
Το θέμα όμως είναι πως τα 200 πρέπει να γίνουν 150...Κάλά για αφροδίτη MAXIMUM 100 δεν το συζητω!! Και μερικά τσιράκια που πετάγονται να στηρίξουν τα 200αρια τους, σας υπόσχομε σε ότι έχω ιερό ότι από έγγυρες πηγές που έχω την συναντούν με 150.. Μην ρωτήσετε κάτι παραπάνω γιατί καρφί δεν είμαι και στο κάτω κάτω στα αρχίδια μου.. Αλλά δεν είμαι μαλάκας. Ξέρουμε πολύ καλα ότι με 250 ευρω που στοιχίζει μια συνάντηση με Εβίτα παίρνεις CT με υπηρεσίες Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ σε 5αστερο hotel.
CALM DOWN κορίτσια! Calm down!!
η γνωστη χριστινα...
Έγω αλλά πριν δω της photo. Εχω αναφερθεί σε προιγούμενο postΕρώτηση :
Υπάρχει έστω και ένας που την έχει πληρώσει για να τη γαμίσει????
Υπάρχει ??????
Ερώτηση :
Υπάρχει ??????
Ερώτηση :
Υπάρχει ??????
εδω πληρωνουν την μαγια σε αυτη θα κολωσουν!
η γνωστη χριστινα...
μήπως ήθελε να γράψει 88 κιλά και μπερδεύτηκε;
Σόρρυ αλλά η Μάγια είναι απλά αντιαισθητική. Τη σώζει κατά κάποιον τρόπο το γεγονός πως είναι 22.
Η Χριστίνα είναι αποκρουστική!
Άλλο το γουρουνάκι Μάγια κι άλλο η σκρόφα (γουρουνομάνα) Χριστίνα με τα 30++ της.
Στα 22 και λίγο χοντρούλα και λίγο αδυνατούλα και λίγο κοντούλα (την Αρριάνα και την Σίλβια τη φίλη της Λάουρας σε 10-15 χρόνια δεν θα τις θέλει κανείς) συγχωρούνται. Η νεότης τα (ψευτο)καλύπτει.
Στα 30φεύγα και στα 40κάτι βλέπουμε ποια είναι κρατημένη...
Στον χώρο των ντέλων υπάρχει κάποια (που ξέρω εγώ, θα υπάρχουν και άλλες ίσως) που τουλάχιστον από σώμα κόβει την ανάσα, τοπ μόντελ, και πλησιάζει τα 50! (Προφανώς δεν θα πω ποια είναι)
Τέτοιες πόσες υπάρχουν;
πωπω τι ειπες τωρα!!!!πολυ γυναικα!!!!Ζωζώ Σαπουντζάκη!!! 70+ και κρατιέται σε σημείο που μπορεί και να την γάμαγα.
πωπω τι ειπες τωρα!!!!πολυ γυναικα!!!!
μονο??και βαααλεεε!!!.της εβαλε κολλητος μου το συναγερμο στη βιλλιτσα της κινετα....το τι ιστοριες μας ελεγε...δουλευαμε με την ψωλη στο χερι..ιδρωναμε και ξαναιδρωναμε....για αυτήν έχει βγεί η έκφραση "το μουνί σέρνει καράβι" γιατί στα νιάτα της είχε ξετινάξει δύο-τρείς εφοπλιστές...
μονο??και βαααλεεε!!!.της εβαλε κολλητος μου το συναγερμο στη βιλλιτσα της κινετα....το τι ιστοριες μας ελεγε...δουλευαμε με την ψωλη στο χερι..ιδρωναμε και ξαναιδρωναμε....