Λοιπόν θα σας παραθέσω ένα πολύ σύντομο review για την Εβίτα αφού τη συνάντησα χτες το βραδάκι για πρώτη φορά.
Λοιπόν εμφανισιακά το σώμα της είναι όπως στις φωτογραφίες. Πραγματικό ύψος χωρίς τακούνια, όντως γύρω στο 1,70. Δεν είναι λεπτή σαν μοντέλο αλλά ούτε είναι παχιά, είναι έντονα θηλυκή. Στο πρόσωπο θα τη χαρακτήριζα πάρα πολύ καλή, είναι κρίμα που δεν μπορεί και δεν θέλει να το δημοσιεύσει, πιστεύω ότι αν μπορούσε θα κέρδιζε ακόμα περισσότερη πελατεία. Με λίγα λόγια όπως λέει και ο συνανγωνιστής είναι κοπέλα που σίγουρα θα τραβήξει την προσοχή σου.
Στα του service τώρα. Καταρχάς μου άρεσε από την αρχή η προσέγγιση της από τη στιγμή που μιλήσαμε στο τηλέφωνο και τη στιγμή που συναντηθήκαμε στο ξενοδοχείο. Δίνω πολύ μεγάλη σημασία στην πρώτη εντύπωση που μου κάνει κάποιος γενικότερα. Συνεπώς είδα μια πολύ όμορφη κοπέλα που μου συστήθηκε εγκάρδια και συνεπώς δέχτηκα να προχωρήσουμε στο ραντεβού.
Μιλήσαμε λιγάκι για να σπάσει ο πάγος, και προχωρήσαμε για ντουσάκι. Μετά το ντους άρχισαν οι «εχθροπραξίες» όπου μου παρουσιάστηκε με ένα σέξυ outfit, το οποίο με έκανε πύραυλο. Με περιποιήθηκε αρκετά καλά με χάδια και φιλιά και στη συνέχεια προχώρησε σε ένα πολύ καλό στοματικό. Στη συνέχεια την περιποιήθηκα και εγώ και έδειχνε να το απολαμβάνει. (δεν ήρθε σε οργασμό αλλά από τις αντιδράσεις της δεν πιστεύω να πέρασε άσχημα). Είναι ευαίσθητη και δεκτική σε όλων των ειδών τα χάδια ......
Για να μην τα πολυλογώ μετά με ξαναπεριποιήθηκε και εκείνη για λιγάκι, και μετά άρχισε η διείσδυση. Αλλάξαμε 2 στάσεις (εγώ δεν ήμουν σε φόρμα για περισσότερα) και μετά από λίγο ήρθε η ολοκλήρωση από μέρους μου. Πρωκτικό δεν ζήτησα γιατί δεν είμαι ιδιαίτερος φαν του είδους.
Για να συνοψίσω. Ωραία κοπέλα, καλή στο σεξ αλλά θα ήθελα να αναλαμβάνει από μόνη της περισσότερες πρωτοβουλίες. Δεν λέει όχι, αρκεί να την καθοδηγείς εσύ. Εκεί είναι και η μεγαλύτερη διαφορά της σε σχέση με τις CT πιο μεγάλης ηλικίας και εμπειρίας από τα 21 της Εβίτας, που επισκέπτομαι τον τελευταίο καιρό. Εκείνες καταλαβαίνουν αμέσως τι σου αρέσει και οδηγούν με τέτοιο τρόπο το παιχνίδι ώστε να φαίνεται ότι το οδηγείς εσύ.
Για να μην φλυαρώ περισσότερο, η Εβίτα πιστεύω ότι έχει να δώσει πολλά περισσότερα στο μέλλον και είναι καλή περίπτωση. Πιστεύω ότι η δεύτερη συνάντηση μας θα είναι πολύ καλύτερη γι΄αυτό και θα επιδιώξω να ξαναβρεθούμε σίγουρα
Θα σου απαντήσω δημόσια για να βοηθήσω και άλλους συναγωνιστές. Το σωμα ανταποκρίνεται στη φοτογραφία πλήρως. Το πρόσωπο δεν φένεται στη φοτό όμως κατά την άποψη μου ανήκει στην κατηγορία που με τίποτα δεν την λές άσχημη και στο δρόμο θα την κοιτάξεις σίγουρα κατάματα!
Το θέμα όμως είναι πως τα 200 πρέπει να γίνουν 150...Κάλά για αφροδίτη MAXIMUM 100 δεν το συζητω!! Και μερικά τσιράκια που πετάγονται να στηρίξουν τα 200αρια τους, σας υπόσχομε σε ότι έχω ιερό ότι από έγγυρες πηγές που έχω την συναντούν με 150.. Μην ρωτήσετε κάτι παραπάνω γιατί καρφί δεν είμαι και στο κάτω κάτω στα αρχίδια μου.. Αλλά δεν είμαι μαλάκας. Ξέρουμε πολύ καλα ότι με 250 ευρω που στοιχίζει μια συνάντηση με Εβίτα παίρνεις CT με υπηρεσίες Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ σε 5αστερο hotel.
CALM DOWN κορίτσια! Calm down!!