Lucent51
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 151
- Πόντοι
- 2.046
ειχα δημοσιευσει το παρακατω κ βγηκε ως ξεχωριστο topic...δεν ξερω πως,αλλα νομιζω τα παιξε το συστημα...
το ξαναδημοσιευω εδω ως απαντηση...
ειχα γνωρισει παλιοτερα την πρωσοποποιηση της ερασιτεχνιδας call girl...μεσα απο ενα σαιτ γνωριμιων του διαδικτυου...ανταλλαξαμε τηλεφωνα...αυτη ηταν απο την κρητη κ ερχοταν κατα περιοδους στην αθηνα για "δουλειες" οπωσ ειπε...οταν πρωτομιλησαμε στο τηλ. με ρωτησε ποιο θα ειναι το δωρακι της...δεν μιλησε στα ισια για ταριφα...εγω της ειπα οτι δεν θα μεινει παραπονεμενη κ θα κανω το καλυτερο δυνατον γι'αυτη...
οταν τελικα ηρθε κ συναντηθηκαμε...ελληνιδα 100%,ξανθια με ωραιο σωμα γυμνασμενο (ελεγε οτι ηταν γυμναστρια),γλυκεια φατσα,αλλα λιγο σπασμενη...ειπε οτι ειναι 27,αν κ την εκοβα για 30 βαλε...στο διαταυτα...της ειχα παρει λοιπον απλα ενα τζηνακι κ μια μπλουζα 60 ευρω περιπου τιποτα ιδιαιτερο δηλαδη...αυτη τελικα ομως περασε στο παρασυνθημα κ ειπε οτι θελει 200 ευρω...της ειπα οτι δεν εχω τοσα,αλλα ουτε κ θα εδινα ενα τετοιο ποσο...τελικα συμβιβαστηκε στα 50...κ οχι μονο αυτο αλλα τελικα πηγε κ με εναν φιλο μου την ιδια βραδυα...
απο τοτε κρατουσαμε μια φιλικη επαφη που κ που στο τηλ. κ οποτε ερχοταν με ενα 40 αρι πηγαινα μαζι της...κ παντα στο τελος τα λεφτα...καποιες φορες κ τσαμπε απλα βγαινοντας πριν για ενα ποτο...ποτε δεν παραδεχτηκε οτι ηταν πουτανα,αλλα το κανε για το κεφι της κ οχι με οποιον κ οποιον...ετσι υποστηριζε αυτη...το τηλεφωνο της εντωμεταξυ χτυτπουσε συνεχεια οποτε ημασταν μαζι...απ'οτι καταλαβα η συγκεκριμενη αν σε κοβε για βλακα μπορουσε να στα μασησει χοντρα...αν σε κοβε για ξυπνιο συμβιβαζοταν...γενικα παντως ηταν ξηγημενη
συμπερασματικα...θα υπαρχουν πολλες amateur call girls που τα μασουλανε κανονικα,ακομα κ φοιτητριες...απλα "δουλευουν" σε στενο κυκλο κ μεταξυ γνωστων
Αυτη που περιγραφεις ειναι η γνωστη Αλεξια. Πολυ καλη στην δουλεια της και εμπειρη. Οσο για την τιμη, οσα πιασει!