Επισκέπτης
εχεις αποδειξεις???επιτελους ενας αντρας που ξερει να βαζει ταξη! και οχι σαν αλλους μοντ που εξυπηρετουν συμφεροντα γραφειων..... :-* :-*
πως πετας τετοια λασπη???
για ενημερωσε μας να μαθουμε τι παιζει..
εχεις αποδειξεις???επιτελους ενας αντρας που ξερει να βαζει ταξη! και οχι σαν αλλους μοντ που εξυπηρετουν συμφεροντα γραφειων..... :-* :-*
Βρισίδια και μερικά off-topic σβήστηκαν.
επιτελους ενας αντρας που ξερει να βαζει ταξη! και οχι σαν αλλους μοντ που εξυπηρετουν συμφεροντα γραφειων..... :-* :-*
αααααααααααααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..Σου φεξε παλι μπαγασακο andi
Kαι μην ξεχασεις κριτικη μετα
εσυ περνιεσαι για κανας ομορφαντρας και ειρωνευεσαι την κοπελια?αααααααααααααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..
βρε κωλοπουστα παλι μου τριβεσαι???εσυ περνιεσαι για κανας ομορφαντρας και ειρωνευεσαι την κοπελια?
εχω αφησε ιστορια μου φαινετε εδω μεσα χιχιχι αστα να πανε βρε τομ
ποιος εξυπηρετει συμφεροντα,ποιων γραφειων???εχω αφησε ιστορια μου φαινετε εδω μεσα χιχιχι αστα να πανε βρε τομ
πολλα ρωτας αυτος στον οποιο αναφερομαι καταλαβε απο μονος του απλα θα αναρωτιεται πως το εμαθα... αλλα ποτε δεν θα εδινα τις πηγες μου,,,, :-* :-*ποιος εξυπηρετει συμφεροντα,ποιων γραφειων???
με την ιδια λογικη λοιπον μπορει ο καθενας να γραφει οτι θελει & για εσενα..πολλα ρωτας αυτος στον οποιο αναφερομαι καταλαβε απο μονος του απλα θα αναρωτιεται πως το εμαθα... αλλα ποτε δεν θα εδινα τις πηγες μου,,,, :-* :-*
ετσιιιιιιιιιιιιι..κοπελια μην του δινεις σημασια.αστον να γαυγιζει τον τσιουαουα.
μπορει..αυτο σημαινει οτι οσοι δεν την γουσταρουν προωθουν αλλες πουτανες,αλλα γραφεια???ε καιιεγω λεω οτι η μαγια ειναι πολυ καλυτερη απο κατι αλλες
αλλα εγραψε η μαγια & εχει υποχρεωση να μας ενημερωσει..δεν νομιζω να ισχυει η προωθηση απο κανεναν
και να στις πρωοθησουν μηπως ξερεις τι να τις κανεις ρε κακομοιρογλου?μπαλα παιζεις ρε να σε παιξω κανα μονο να γελασουμε?μπορει..αυτο σημαινει οτι οσοι δεν την γουσταρουν προωθουν αλλες πουτανες,αλλα γραφεια???
& ποιοι ειναι αυτοι???ποια γραφεια προωθουν???
να τους πεταξουμε εξω..
εγω δεν γουσταρω να μου προωθουν πουτανες..
Ντόκτορ, εκτιμώ την κριση σου, αλλά εδω διαφωνώ καθετως και οριζοντίως -- περι γουστου βεβαιως...
Ητο αηδία αδερφέ, και δε φταιει η κορασις, εγω έφταιγα και η πορνο περιεργεια μου.
Και ουτε μορφωμενη και τέτοια, ψωνιο ειναι το περιστατικο.
Τεσπα, ολο το φαουλ απο δω μερια, αλλα μη βαφτιζουμε το κρεας ψάρι.
ΥΓ
εχομε υπαρξει τερατογαμιδες και σαβουριαρηδες, αλλά φτανει πια