- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.073
- Πόντοι
- 42.697
Ελπιζω να μην θεωρουμαι ανώμαλος που όταν πληρώνω για να γαμήσω θέλω η ΠΟΥΤΑΝΑ να έχει μικρότερη κοιλιά από μένα.
SORRY
αλλά
είσαι ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΩΜΑΛΑΡΑ!
Ελπιζω να μην θεωρουμαι ανώμαλος που όταν πληρώνω για να γαμήσω θέλω η ΠΟΥΤΑΝΑ να έχει μικρότερη κοιλιά από μένα.
αυτα να τα ακουνε καποιοι καποιοι που αβανταρουν εδω και καιρο τη μαγιαΕλπιζω να μην θεωρουμαι ανώμαλος που όταν πληρώνω για να γαμήσω θέλω η ΠΟΥΤΑΝΑ να έχει μικρότερη κοιλιά από μένα.
zero δεν πας ραντεβουδακι να κανετε αλλαξο-κοιλιες???????SORRY
αλλά
είσαι ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΩΜΑΛΑΡΑ!
Ιιιιιι!Ελπιζω να μην θεωρουμαι ανώμαλος που όταν πληρώνω για να γαμήσω θέλω η ΠΟΥΤΑΝΑ να έχει μικρότερη κοιλιά από μένα.
Ιιιιιι!
Είπαμε φίλε site αγοραίου έρωτα αλλά το παρατραβάς με αυτά τα βίτσια τώρα.
Αντε γιατί σε βλέπω για μπανάκι αν συνεχίσεις έτσι
zero δεν πας ραντεβουδακι να κανετε αλλαξο-κοιλιες???????
Τώρα το χόντρυνες για να χρησιμοποιήσω την κατάλληλη λέξη!Να δω alkis-petinis και Τρες σε αυτη την φαση (Μαγια) και θα παρω συνταξη, (μη πεις μαλακια Τρες οτι ειμαι κοντα)
http://[URL unfurl="true"]www.geekwithlaptop.com/wp-content/gallery/laptop-women/obese-employees-are-more-costly-2.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Καλά τώρα είσαι foul που βγάζεις προσωπικά δεδομένα, αλλά ας κάνω εγώ την αγαπημένη μου ερώτηση:
αυτή η φωτό είναι πριν να χαθούν τα 13 κιλά ή μετά?
Καλά τώρα είσαι foul που βγάζεις προσωπικά δεδομένα, αλλά ας κάνω εγώ την αγαπημένη μου ερώτηση:
αυτή η φωτό είναι πριν να χαθούν τα 13 κιλά ή μετά?
αστονα βρε...
για το ξεκάρφωμα τα λέει...
για να μην βγάλω στη φόρα φωτός του σε συνευρεση με το αγαπημένο του cg...
http://[URL unfurl="true"]www.geekwithlaptop.com/wp-content/gallery/laptop-women/obese-employees-are-more-costly-2.jpg[/img[/URL]]
[/quote]παρακαλω το τηλ. της αδαμαντινης κορασιδας σε π.μ. αμεσα
Λοιπόν πέραν της μορφώσεως τώρα και αρχιδιές (έχουμε πάρει και πτυχιούχες του Πολυτεχνείου της Μόσχας και του Πανεπιστημίου του Βουκουρεστίου και δεν μασάμε από πτυχία και μεταπτυχιακά!), εγώ σε ανύποπτο χρόνο είχα βγει ευθαρσώς και είχα δηλώσει πως η Μάγια είναι μία εμπειρία που κάθε πουτανιάρης πρέπει να βιώσει τουλάχιστον μία φορά και με έχουν κράξει κι όλας γι αυτό και κάθε φορά που αμφισβητώ κάποια ψόφια μου τη λένε για τη Μάγια κάποιοι εξυπνάκηδες μοντελάκηδες που δεν βλέπουν πόσα κιλά υπέρβαροι είναι οι ίδιοι! Κάποιος δε σούπερ βαρεμένος είχε πει για μια σιτιτουρίστρια πως ήταν παχουλή γιατί στα 1.70 ήταν 60 κιλά αντί για 52 που ήθελε αυτός (τί άλλες μαλακίες θα ακούσουμε εδώ μέσα!)
Τώρα βέβαια δεύτερη δεν υπήρξε, γιατί δεν πρόλαβα ρε γαμώ το, ήμουν συνεχώς full booked! αλλά ποτέ δεν είναι αργά!
Γαμω την ερημο Σαχαρα !!!!Ντόκτορ, εκτιμώ την κριση σου, αλλά εδω διαφωνώ καθετως και οριζοντίως -- περι γουστου βεβαιως...
Ητο αηδία αδερφέ, και δε φταιει η κορασις, εγω έφταιγα και η πορνο περιεργεια μου.
Και ουτε μορφωμενη και τέτοια, ψωνιο ειναι το περιστατικο.
Τεσπα, ολο το φαουλ απο δω μερια, αλλα μη βαφτιζουμε το κρεας ψάρι.
ΥΓ
εχομε υπαρξει τερατογαμιδες και σαβουριαρηδες, αλλά φτανει πια
εγω με την μαγια βρεθικα μια φορα κ στοπ... αλλα νομιζω τ' οτι εισαι μοντ... δε σου δηνει το δικεομα να κρηνεις ασχιμα μια κοπελα... κ αφου ειπαρχουν ατομα μου τους αρεσει οκ!!! εγω ειπα δε τη ξανα περνω οχι οτι στις ειπηρεσιες δεν ιταν καλλη αλλα δεν ειναι του γουστου μου... να τελιοσει παρακαλω το θεμα εδωΚι εγω εχω βαρεθει να υμνειται ενα τερας. Οπως τη βρισκει κανεις. Ξερεις, χαλαρωσε, μην πω καμια πιο χοντρη (αλλωστε δεν νομιζω οτι γινεται ) κουβεντα. Κι εγω προσπαθω να κλεισω ραντεβου αλλα δεν 'χωραω' στο πρόγραμμά της.
οι μοντς δεν γαμανε ρε παιχτη???& γιατι δεν μπορουν να εκφερουν γνωμη δηλαδη???αλλα νομιζω τ' οτι εισαι μοντ... δε σου δηνει το δικεομα να κρηνεις ασχιμα μια κοπελα...
επιτελους ενας αντρας που ξερει να βαζει ταξη! και οχι σαν αλλους μοντ που εξυπηρετουν συμφεροντα γραφειων..... :-* :-*Βρισίδια και μερικά off-topic σβήστηκαν.