<Με το που βγήκες από το νοσοκομείο αποφάσισες να είσαι ο πρώτος που θα κάνεις promotion από ότι φενεται. Υπάρχουν και τα Π.Μ για να ζητήσεις συγνώμη. Αλλά τέλοσπάντων. Δεν θελω να χαλάω δουλείες από καμία κοπέλα που αποφασίζει να δώσει το μουνί της γιατί ξέρω να σέβομαι. Απαιτώ όμως και να με σέβονται. Και αυτό που συμβαίνει εδω μέσα γύρω από το όνομα τις Μάγιας το θεωρώ υποτίμιση της νοημοσινης μου! Βλέπω φοτό της.. Δέν είμαι στραβός...> (Dikaios_Gamias)
Φίλε είδες τελικά πόσο κολλημένα μυαλά υπάρχουν και να με συγχωρέσεις που θα το πω αλλά ένα από αυτά είσαι και εσύ! Ναι βγήκα από το νοσοκομείο και το μέλημά μου ήταν να κάνω αυτό το πράγμα γιατί με τη Μάγια είμαστε φίλοι δεν την πηδάω πρώτον και δεύτερον λόγω της δουλειάς μου τη βοηθάω και στη σχολή της οκ? Η Μάγια κάνει αυτό που κάνει καλώς ή κακώς δεν θα το κρίνω εγώ ούτε κανείς μας από εδώ κατά τη δική μονάχα άποψη και δεν έχει την ανάγκη του promotion μου γιατί φροντίζει να κάνει κάνει μόνη της promotion τον εαυτό της εκθέτοντας τις φωτογραφίες της σε δημόσια θέα. Πράγμα που σημαίνει πρακτικά σ'αρέσει παίρνεις αν οχι δεν! Όσο για το ότι επέλεξα να στείλω in public και όχι σε pm το έκανα γιατί με ενδιέφερε να διαβαστεί και η άποψή μου φίλε για το υπόλοιπο ζήτημα. Αν αυτό σε ενοχλεί πρόβλημά σου.