ποδολάγνος
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2012
- Κριτικές
- 8
- Like
- 46
- Πόντοι
- 16
Τι να πω.... Εγώ πάντως μόνο με το μουνί καυλώνω...
Είμαι παλαιομοδίτης?
Είμαι παλαιομοδίτης?
πεκρισακη σαλτα γαμησου λιγουλακιΠω ρε φίλε,το μέσο αμόρφωτο γίδι της Ελλάδας σα να ακούω minus η τρολιά.Ότι να ναι αχταρμάς
οχι απλα κανονικος φυσιολογικος ανδραςΤι να πω.... Εγώ πάντως μόνο με το μουνί καυλώνω...
Είμαι παλαιομοδίτης?
πεκρισακη σαλτα γαμησου λιγουλακι
ουστ βρωμοπουσταΠω ρε φίλε,το μέσο αμόρφωτο γίδι της Ελλάδας σα να ακούω minus η τρολιά.Ότι να ναι αχταρμάς
αφου ξερεις σε ολα τα καλα νηματα συμμετεχωΤι κανεις και εσυ εδω ρε τυπε
Προσεχε πως μιλας στον gl
ζήτω η παλιά μόδα και τα ξυρισμένα φυσικά μουνάκιαΤι να πω.... Εγώ πάντως μόνο με το μουνί καυλώνω...
Είμαι παλαιομοδίτης?
αφου ξερεις σε ολα τα καλα νηματα συμμετεχω
Μπραβο! Εμπεριστατωμενη και με βαθος απαντηση...Πω ρε φίλε,το μέσο αμόρφωτο γίδι της Ελλάδας σα να ακούω minus η τρολιά.Ότι να ναι αχταρμάς
δε μπορεί να κάνει αλλιώς. έλα στη θέση του. στο τέλος θα είναι σκατόγερος βρωμόπουστας και μπινές. με τέτοιο σίγουρο μέλλον και εγώ θα αισθανόμουν σκατάΜπραβο! Εμπεριστατωμενη και με βαθος απαντηση...
Αμα δεν μπορεις να απαντησεις κατσε στα αυγα σου. Τωρα φαινεται ποσο κομπλεξικος εισαι.
Εσυ αγορι μου μισεις ολο τον κοσμο επειδη τα συμπλεγματα που εχεις δεν σε αφηνουν να συμφιλιωθεις με τον εαυτο σου.
Και μετα μιλας για ομοφοβιες.
Αυτο που δεν καταλαβαινουν ολοι οι gay ειναι πως ο κοσμος αδιαφορει για το τι κανουν και αυτο τους εχει στοιχισει. Θελουν μονιμως να ειναι στο επικεντρο του ενδιαφεροντος. Γιαυτο εχουνε λυσσαξει. Η αδιαφορια μερικες φορες ειναι χειροτερη απο την ειρωνεια. Αρκετα ασχοληθηκαμε λοιπον. Παιχτε μεταξυ σας τα καβλια σας να το ευχαριστηθειτε. Παντα σε straight πλαισια. Ετσι;δε μπορεί να κάνει αλλιώς. έλα στη θέση του. στο τέλος θα είναι σκατόγερος βρωμόπουστας και μπινές. με τέτοιο σίγουρο μέλλον και εγώ θα αισθανόμουν σκατά
ναι πάντα στρέιτ μέσα στις κωλοτρυπίδες τους οι αδερφάρες ότι βάζουνΑυτο που δεν καταλαβαινουν ολοι οι gay ειναι πως ο κοσμος αδιαφορει για το τι κανουν και αυτο τους εχει στοιχισει. Θελουν μονιμως να ειναι στο επικεντρο του ενδιαφεροντος. Γιαυτο εχουνε λυσσαξει. Η αδιαφορια μερικες φορες ειναι χειροτερη απο την ειρωνεια. Αρκετα ασχοληθηκαμε λοιπον. Παιχτε μεταξυ σας τα καβλια σας να το ευχαριστηθειτε. Παντα σε straight πλαισια. Ετσι;
θα σε μαστιγωσουν στο Ισλαμαμπαντ προσεχε με αυτες τις αποψειςδλδ όλοι εσείς που τους τα χώνετε αν βλέπατε μπροστά σας ένα ζευγάρι gay θα τους κάνατε κακό η θα τους γιουχάρατε ?
πάντως δεν καταλαβαίνω πως ένας gay θίγει τα συμφέροντα μου ώστε να του κάνω κακό...
θα σε μαστιγωσουν στο Ισλαμαμπαντ προσεχε με αυτες τις αποψεις
προσωπικά εάν δεν γαμιούντε μπροστά μου θα αδιαφορήσω. εάν γαμιούντε όμως θα τους κράξω ή θα πω αυτό που λέω και στα ζευγάρια ρε παιδιά με 20 ευρώ πάτε σε ένα ξενοδοχείο. δεν είμαστε σκυλιά να γαμιόμαστε μπροστά στους άλλους. αλλα αυτοί οι τρύπιοι το έχουν κάνει μέγα θέμα το ότι δε μπορούν να ξεσκίζοντε σε δημόσιους χώρους και οι ρατσιστές είμαστε όσοι δε γουστάρουμε να βλέπουμε.δλδ όλοι εσείς που τους τα χώνετε αν βλέπατε μπροστά σας ένα ζευγάρι gay θα τους κάνατε κακό η θα τους γιουχάρατε ?
πάντως δεν καταλαβαίνω πως ένας gay θίγει τα συμφέροντα μου ώστε να του κάνω κακό...
το ξερω ειναι δυσκολο να κουμανταρεις αυτην ροζ κωλαρα αλλα προσπαθωεσύ κοίτα το ροζ πρόβατο...
έχει αρχίσει να σου παίρνει τον αέρα
εσύ κοίτα το ροζ πρόβατο...
έχει αρχίσει να σου παίρνει τον αέρα
πολυ καλη ερωτηση.δλδ όλοι εσείς που τους τα χώνετε αν βλέπατε μπροστά σας ένα ζευγάρι gay θα τους κάνατε κακό η θα τους γιουχάρατε ?
εχω κανει παρεα με γκεουλα αλλα σοβαρο στα παπαρια μου αρκει να μην κουδουνιζει.Δεν θελω να τους κανω κακο ισα-ισα παντα εχουν φιλες μουναρεςδλδ όλοι εσείς που τους τα χώνετε αν βλέπατε μπροστά σας ένα ζευγάρι gay θα τους κάνατε κακό η θα τους γιουχάρατε ?