η περιουσία είναι το θέμα σου έτσι; για να μη καταντήσεις φτωχός γερόπουστας; πέστο μας λοιπόν.... γαμώ τη στάνη που μεγάλωσες!ποία διαθήκη ρε κολόμπαζο 29 ήταν σε αυτοκινητιστικό σκοτώθηκε ξαφνικά.Εγώ ή ο νομοθέτης πρέπει να τα προβλέπει αυτά.Χρόνια λέγαμε ότι αν περάσει έστω και ένα σύμφωνο συμβίωσης θα το κάναμε.Γίδι.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
ΑλληλοΜαλακία
- Μέλος που άνοιξε το νήμα fatonpoutso
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 993
- Εμφανίσεις 145K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
ποιανου κλωνος εισαι;ποία διαθήκη ρε κολόμπαζο 29 ήταν σε αυτοκινητιστικό σκοτώθηκε ξαφνικά.Εγώ ή ο νομοθέτης πρέπει να τα προβλέπει αυτά.Χρόνια λέγαμε ότι αν περάσει έστω και ένα σύμφωνο συμβίωσης θα το κάναμε.Γίδι.
Επισκέπτης
να σου πω κατι... στα @@ μου.ποία διαθήκη ρε κολόμπαζο 29 ήταν σε αυτοκινητιστικό σκοτώθηκε ξαφνικά.Εγώ ή ο νομοθέτης πρέπει να τα προβλέπει αυτά.Χρόνια λέγαμε ότι αν περάσει έστω και ένα σύμφωνο συμβίωσης θα το κάναμε.Γίδι.
Κοσμος αυτοκτονει γιατι δεν εχει να ταισει τα παιδια του, κοσμος μενει στο δρομο επειδη εκανε λαθος επιλογες, στον τζογο χανονται περιουσιες......... κλπ κλπ κλπ.
Γιατι λες να νοιαστω παραπανω για το δικο σου το παθος απο του τζογαδορου;;; και οι δυο πληρωνεται την αρρωστια σας και τους δυο σας λυπαμαι αλλα δεν μπορω να κανω κατι. Δεν θα πουστρεψω ολη την κοινωνια γιατι εσυ ειχες κοινη περιουσια με εναν 29χρονο που πεθανε σε αυτοκινητιστικο.
και γιατί δεν κάνατε ένα παιδί να λήξει το θέμα της κληρονομιάς; α ξέχασα γιατί το φυσιολογικό είναι να κάνει παιδιά η γυναίκα. πούστρα.ποία διαθήκη ρε κολόμπαζο 29 ήταν σε αυτοκινητιστικό σκοτώθηκε ξαφνικά.Εγώ ή ο νομοθέτης πρέπει να τα προβλέπει αυτά.Χρόνια λέγαμε ότι αν περάσει έστω και ένα σύμφωνο συμβίωσης θα το κάναμε.Γίδι.
με όλα αυτά που έχεις πάθει , δεν είσαι gay. Μάλλον για πούστη σε κόβω.πω μαγκιες,ελα χωστε και άλλο,βγάλτε τα όλα.
Πραγματικά γίδικες απόψεις καθαρα μηδενιστικές και παρωπιδισμένες.Γιατι κάνουμε ''θόρυβο'' λέει η άλλη η αγράμματη.Ποιό θόρυβο ρε μαλακισμένα ιντερνετοχιλμπιλις.ΠΟΥ τον είδατε τον θόρυβο στην Ελλάδα ρε βλαχάρες?ΠΟΥ?
Ειδικά στην Ελλάδα έχουμε μηδενική ορατότητα ,νάδα ρε ,τίποτα.Δεν υπάρχει ούτε ΜΙΣΗ για δείγμα φτασμένη προσωπικότητα στον αθλητισμό,στις τέχνες,στο θέατρο,στη πολιτική,στην academia που να ναι ΑΝΟΙΧΤΑ γκέι και να έχει διαπρέψει στον τομέα του.Ειδικά στην Ελλάδα αγράμματες βλαχάρες χιλιάδες γκέι ζευγάρια στην ΑΦΑΝΕΙΑ στη ΜΗ ΟΡΑΤΟΤΗΤΑ.
Ξέρει κανένα βλαχαδερό από εσάς άραγε το πως είναι να είσαι χρόνια με τον άνθρωπο σου και να είσαι ΜΗΔΕΝ στα μάτια του νόμου?Ξέρει κανείς σας ρε αγράμματες κότες πως είναι να τρέχεις στις εντατικές για να δεις τον άνθρωπο σου και η κάθε καριόλα νοσοκόμα να σας λέει ''με συγχωρήτε κύριε μόνο συγγενείς επιτρέπονται στην εντατική''.Ξέρετε ρε ομοφοβικά αποβράσματα πως είναι να παρακαλάς τον κάθε γιατρό μηπως και σε αφήσει να τον δείς;Ξέρετε ρε αρχίδια πως είναι να πεθαίνει ο άνθρωπος σου και να ΜΗΝ μπορείς να πας στη κηδεία του επειδή σου στήνουν μπλόκο οι συγγενείς μη τυχόν και γίνουν ''ρόμπα'' στο χωριό και να επεμβαίνει η αστυνομία να σε ΔΙΩΧΝΟΥΝ από τη κηδεία επειδή το ζήτησαν οι ''νόμιμοι'' συγγενείς;Πείτε ρε γίδια ξέρει κανεις πως είναι να έρχεται,να διεκδικεί και ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙ νομικά την κοινή σας περιουσία ο ομοφοβικός πατέρας του ως ''νόμιμος συγγενής'' που είχε να του μιλήσει από τα 22 του;
ΕΓΩ ΤΟ ΞΕΡΩ
Να τη χαίρεστε την Ελλάδα που θέλετε να οικοδομήσετε.Φτηνές πουστάρες στη ψυχή.
Χάρισμα σας ρε.
το αποδέχεται ότι είναι πούστρα. αφού στο τέλος λέει "Φτηνές πουστάρες στη ψυχή". άρα αυτή είναι πουστάρα στο σώμα. τέλος._με όλα αυτά που έχεις πάθει , δεν είσαι gay. Μάλλον για πούστη σε κόβω.
Επισκέπτης
gay ειναι... πουστη και ατυχο εχεις ξαναδει;με όλα αυτά που έχεις πάθει , δεν είσαι gay. Μάλλον για πούστη σε κόβω.
Επισκέπτης
πολλούς. Και όλοι αγχώνονται που ο κόσμος τόχει τούμπανο και αυτοί κρυφό καμάρι.gay ειναι... πουστη και ατυχο εχεις ξαναδει;
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 3
- Like
- 16
- Πόντοι
- 16
ποία διαθήκη ρε κολόμπαζο 29 ήταν σε αυτοκινητιστικό σκοτώθηκε ξαφνικά.Εγώ ή ο νομοθέτης πρέπει να τα προβλέπει αυτά.Χρόνια λέγαμε ότι αν περάσει έστω και ένα σύμφωνο συμβίωσης θα το κάναμε.Γίδι.
σώγαμπρος και προικοθήρας τύπε? :S
είπαμε. πρόβλημά του να μην καταντήσει γέρος πούστης και φτωχόςσώγαμπρος και προικοθήρας τύπε? :S
canibal
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2012
- Κριτικές
- 4
- Like
- 26
- Πόντοι
- 66
canibal
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2012
- Κριτικές
- 4
- Like
- 26
- Πόντοι
- 66
πω μαγκιες,ελα χωστε και άλλο,βγάλτε τα όλα.
Πραγματικά γίδικες απόψεις καθαρα μηδενιστικές και παρωπιδισμένες.Γιατι κάνουμε ''θόρυβο'' λέει η άλλη η αγράμματη.Ποιό θόρυβο ρε μαλακισμένα ιντερνετοχιλμπιλις.ΠΟΥ τον είδατε τον θόρυβο στην Ελλάδα ρε βλαχάρες?ΠΟΥ?
Ειδικά στην Ελλάδα έχουμε μηδενική ορατότητα ,νάδα ρε ,τίποτα.Δεν υπάρχει ούτε ΜΙΣΗ για δείγμα φτασμένη προσωπικότητα στον αθλητισμό,στις τέχνες,στο θέατρο,στη πολιτική,στην academia που να ναι ΑΝΟΙΧΤΑ γκέι και να έχει διαπρέψει στον τομέα του.Ειδικά στην Ελλάδα αγράμματες βλαχάρες χιλιάδες γκέι ζευγάρια στην ΑΦΑΝΕΙΑ στη ΜΗ ΟΡΑΤΟΤΗΤΑ.
Ξέρει κανένα βλαχαδερό από εσάς άραγε το πως είναι να είσαι χρόνια με τον άνθρωπο σου και να είσαι ΜΗΔΕΝ στα μάτια του νόμου?Ξέρει κανείς σας ρε αγράμματες κότες πως είναι να τρέχεις στις εντατικές για να δεις τον άνθρωπο σου και η κάθε καριόλα νοσοκόμα να σας λέει ''με συγχωρήτε κύριε μόνο συγγενείς επιτρέπονται στην εντατική''.Ξέρετε ρε ομοφοβικά αποβράσματα πως είναι να παρακαλάς τον κάθε γιατρό μηπως και σε αφήσει να τον δείς;Ξέρετε ρε αρχίδια πως είναι να πεθαίνει ο άνθρωπος σου και να ΜΗΝ μπορείς να πας στη κηδεία του επειδή σου στήνουν μπλόκο οι συγγενείς μη τυχόν και γίνουν ''ρόμπα'' στο χωριό και να επεμβαίνει η αστυνομία να σε ΔΙΩΧΝΟΥΝ από τη κηδεία επειδή το ζήτησαν οι ''νόμιμοι'' συγγενείς;Πείτε ρε γίδια ξέρει κανεις πως είναι να έρχεται,να διεκδικεί και ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙ νομικά την κοινή σας περιουσία ο ομοφοβικός πατέρας του ως ''νόμιμος συγγενής'' που είχε να του μιλήσει από τα 22 του;
ΕΓΩ ΤΟ ΞΕΡΩ
Να τη χαίρεστε την Ελλάδα που θέλετε να οικοδομήσετε.Φτηνές πουστάρες στη ψυχή.
Χάρισμα σας ρε.
πάντως πολύ ευαίσθητος είσαι :S
σιγά ρε τύπε στην Ελλάδα ζεις...αυτά που λες είναι πτέσματα
μετά την τρίτη φορά άνοιξε και.... όχι πια δάκρυαπάντως πολύ ευαίσθητος είσαι :S
canibal
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2012
- Κριτικές
- 4
- Like
- 26
- Πόντοι
- 66
λες ρε;
η κανένας μπάκακας ?
δεν μου κανει κλωνος του προβατου.Εχει πολυ συναισθημα τουτος εδωη κανένας μπάκακας ?
canibal
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2012
- Κριτικές
- 4
- Like
- 26
- Πόντοι
- 66
δεν μου κανει κλωνος του προβατου.Εχει πολυ συναισθημα τουτος εδω
έχεις δει ποτέ το πρόβατο σε καταθέσεις ψυχής ?
θα κλαίς από τα γέλια...
για δωσε κανα λινκέχεις δει ποτέ το πρόβατο σε καταθέσεις ψυχής ?
θα κλαίς από τα γέλια...
LegolasAth
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2013
- Like
- 498
- Πόντοι
- 36
η κανένας μπάκακας ?
μου χετε ζαλίσει τη ψώλα ρε τράγια.Κανενός κλώνος δεν είμαι.Έψαχνα για μπουρδέλα που επιτρέπουν μπάι σκηνικό για να πάω με κανέναν στρέητ (πληρωμένα από μένα τα έξοδα) και τσουπ σας βρήκα.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 64
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 136
- Εμφανίσεις
- 18K
- Απαντήσεις
- 310
- Εμφανίσεις