Νέα

ΑλληλοΜαλακία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα fatonpoutso
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 993
  • Εμφανίσεις 145K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

pilot2005

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Νοε 2005
Κριτικές
21
Like
9
Πόντοι
5.775
πολυ καλη ερωτηση.
Λοιπον οχι γω δεν θα τους πειραζα δεν εχω κανενα προβλημα με τους ανθρωπους που κανουν το κεφι τους, Αλλα τον πουστη που θα δω να παρενοχλει κοσμο, η νεαρους η οτιδηποτε και ψαρευει στο νετ θα τον γαμησω οσο μπορω
το μπουρδέλο κράτος. εάν προσηλυτίζεις θρησκευτικά κάποιον είναι αδίκημα. εάν την πέφτεις σε αγοράκια που πλάθουν χαρακτήρα και τους περάσεις στο μυαλό ότι να τρως πούτσα είναι νορμάλ, έχεις εκπομπή, είσαι διάσημη κλπ. στον καιάδα ρουφιάνες αδερφάρες

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
πολυ καλη ερωτηση.
Λοιπον οχι γω δεν θα τους πειραζα δεν εχω κανενα προβλημα με τους ανθρωπους που κανουν το κεφι τους, Αλλα τον πουστη που θα δω να παρενοχλει κοσμο, η νεαρους η οτιδηποτε και ψαρευει στο νετ θα τον γαμησω οσο μπορω

λες ένας gay να είναι δυνατόν να ψαρέψει  :zfuck: έναν στρέιτ από το νετ ?  
ούτε μου έτυχε ποτέ να με παρενοχλήσει  κανείς .. αλλά εαν συμβαίνει κάτι τέτοιο μαζί σου

έλα όλοι κάνουμε την πλάκα μας (και δεν τρέχει τίποτα, καλά κάνουμε :grin: ) με τους gay, αλλά δεν σημαίνει ότι έχουμε και δίκιο  :grin:

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
2
Πόντοι
166
ούτε μου έτυχε ποτέ να με παρενοχλήσει  κανείς .. αλλά εαν συμβαίνει κάτι τέτοιο μαζί σου

έλα όλοι κάνουμε την πλάκα μας (και δεν τρέχει τίποτα, καλά κάνουμε :grin: ) με τους gay, αλλά δεν σημαίνει ότι έχουμε και δίκιο  :grin:
σωστος.

Επισκέπτης

οχι τυπε δεν ειναι ετσι. Οταν οπου κοιταξεις η ανωμαλια ειναι συνωνυμο της επιτυχιας και βλεπεις τον ανωμαλο απροκλητα στο νετ να λεει τι καλα που περναει οταν βαζει κρεας στο βρωμοκωλο του και να τον πειραζει η λεξη πουστης και οχι οτι ο αλλος ψαχνει καποιον στρειτ να του χαιδεψει τον πουτσο σε ενα σαιτ με 131549 μελη που ποιος ξερει τι...
δεν κανω πλακα τον κραζω και το ευχαριστιεμαι!!!!

pilot2005

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Νοε 2005
Κριτικές
21
Like
9
Πόντοι
5.775
εγώ αναρωτιέμαι γιατί δεν έχω δει ποτέ μου κανέναν στρέιτ να προσπαθεί να πείσει κανέναν για το πόσο ωραίο είναι να γαμάς γυναίκες. ενώ από την άλλη έχω βαρεθεί να ακούω τι ωραία που είναι να είσαι τρύπιος. τελικά ποιος έχεις το πρόβλημα και ποιος προσπαθεί να περάσει το πρόβλημά του ως φυσιολογικό; αλλά πες πες κάτι μένει στο τέλος έτσι πουστάρες; όλο και κάποιο παιδάκι που θα ακούει ή σας βλέπει θα τσιμπίσει να το κάνετε σα τα μούτρα σας. καιάδα ρε μούλοι.

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
2
Πόντοι
166
εγώ αναρωτιέμαι γιατί δεν έχω δει ποτέ μου κανέναν στρέιτ να προσπαθεί να πείσει κανέναν για το πόσο ωραίο είναι να γαμάς γυναίκες. ενώ από την άλλη έχω βαρεθεί να ακούω τι ωραία που είναι να είσαι τρύπιος. τελικά ποιος έχεις το πρόβλημα και ποιος προσπαθεί να περάσει το πρόβλημά του ως φυσιολογικό; αλλά πες πες κάτι μένει στο τέλος έτσι πουστάρες; όλο και κάποιο παιδάκι που θα ακούει ή σας βλέπει θα τσιμπίσει να το κάνετε σα τα μούτρα σας. καιάδα ρε μούλοι.
:2funny:

LegolasAth

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2013
Like
498
Πόντοι
36
πω μαγκιες,ελα χωστε και άλλο,βγάλτε τα όλα.

Πραγματικά γίδικες απόψεις καθαρα μηδενιστικές και παρωπιδισμένες.Γιατι κάνουμε ''θόρυβο'' λέει η άλλη η αγράμματη.Ποιό θόρυβο ρε μαλακισμένα ιντερνετοχιλμπιλις.ΠΟΥ τον είδατε τον θόρυβο στην Ελλάδα ρε βλαχάρες?ΠΟΥ?

Ειδικά στην Ελλάδα έχουμε μηδενική ορατότητα ,νάδα ρε ,τίποτα.Δεν υπάρχει ούτε ΜΙΣΗ για δείγμα φτασμένη προσωπικότητα στον αθλητισμό,στις τέχνες,στο θέατρο,στη πολιτική,στην academia που να ναι ΑΝΟΙΧΤΑ γκέι και να έχει διαπρέψει στον τομέα του.Ειδικά στην Ελλάδα αγράμματες βλαχάρες χιλιάδες γκέι ζευγάρια στην ΑΦΑΝΕΙΑ στη ΜΗ ΟΡΑΤΟΤΗΤΑ.

Ξέρει κανένα βλαχαδερό από εσάς άραγε το πως είναι να είσαι χρόνια με τον άνθρωπο σου και να είσαι ΜΗΔΕΝ στα μάτια του νόμου?Ξέρει κανείς σας ρε αγράμματες κότες πως είναι να τρέχεις στις εντατικές για να δεις τον άνθρωπο σου και η κάθε καριόλα νοσοκόμα να σας λέει  ''με συγχωρήτε κύριε μόνο συγγενείς επιτρέπονται στην εντατική''.Ξέρετε ρε ομοφοβικά αποβράσματα πως είναι να παρακαλάς τον κάθε γιατρό μηπως και σε αφήσει να τον δείς;Ξέρετε ρε αρχίδια πως είναι να πεθαίνει ο άνθρωπος σου και να ΜΗΝ μπορείς να πας στη κηδεία του επειδή σου στήνουν μπλόκο οι συγγενείς μη τυχόν και γίνουν ''ρόμπα'' στο χωριό και να επεμβαίνει η αστυνομία να σε ΔΙΩΧΝΟΥΝ από τη κηδεία επειδή το ζήτησαν οι ''νόμιμοι'' συγγενείς;Πείτε ρε γίδια ξέρει κανεις πως είναι να έρχεται,να διεκδικεί και ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙ νομικά την κοινή σας περιουσία ο ομοφοβικός πατέρας του ως ''νόμιμος συγγενής'' που είχε να του μιλήσει από τα 22 του;

ΕΓΩ ΤΟ ΞΕΡΩ

Να τη χαίρεστε την Ελλάδα που θέλετε να οικοδομήσετε.Φτηνές πουστάρες στη ψυχή.

Χάρισμα σας ρε.

pilot2005

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Νοε 2005
Κριτικές
21
Like
9
Πόντοι
5.775

Πραγματικά γίδικες απόψεις καθαρα μηδενιστικές και παρωπιδισμένες.Γιατι κάνουμε ''θόρυβο'' λέει η άλλη η αγράμματη.Ποιό θόρυβο ρε μαλακισμένα ιντερνετοχιλμπιλις.ΠΟΥ τον είδατε τον θόρυβο στην Ελλάδα ρε βλαχάρες?ΠΟΥ?

Ειδικά στην Ελλάδα έχουμε μηδενική ορατότητα ,νάδα ρε ,τίποτα.Δεν υπάρχει ούτε ΜΙΣΗ για δείγμα φτασμένη προσωπικότητα στον αθλητισμό,στις τέχνες,στο θέατρο,στη πολιτική,στην academia που να ναι ΑΝΟΙΧΤΑ γκέι και να έχει διαπρέψει στον τομέα του.Ειδικά στην Ελλάδα αγράμματες βλαχάρες χιλιάδες γκέι ζευγάρια στην ΑΦΑΝΕΙΑ στη ΜΗ ΟΡΑΤΟΤΗΤΑ.

Ξέρει κανένα βλαχαδερό από εσάς άραγε το πως είναι να είσαι χρόνια με τον άνθρωπο σου και να είσαι ΜΗΔΕΝ στα μάτια του νόμου?Ξέρει κανείς σας ρε αγράμματες κότες πως είναι να τρέχεις στις εντατικές για να δεις τον άνθρωπο σου και η κάθε καριόλα νοσοκόμα να σας λέει  ''με συγχωρήτε κύριε μόνο συγγενείς επιτρέπονται στην εντατική''.Ξέρετε ρε ομοφοβικά αποβράσματα πως είναι να παρακαλάς τον κάθε γιατρό μηπως και σε αφήσει να τον δείς;Ξέρετε ρε αρχίδια πως είναι να πεθαίνει ο άνθρωπος σου και να ΜΗΝ μπορείς να πας στη κηδεία του επειδή σου στήνουν μπλόκο οι συγγενείς μη τυχόν και γίνουν ''ρόμπα'' στο χωριό και να επεμβαίνει η αστυνομία να σε ΔΙΩΧΝΟΥΝ από τη κηδεία επειδή το ζήτησαν οι ''νόμιμοι'' συγγενείς;Πείτε ρε γίδια ξέρει κανεις πως είναι να έρχεται,να διεκδικεί και ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙ νομικά την κοινή σας περιουσία ο ομοφοβικός πατέρας του ως ''νόμιμος συγγενής'' που είχε να του μιλήσει από τα 22 του;

ΕΓΩ ΤΟ ΞΕΡΩ

Χάρισμα σας ρε.
όπως το θέτεις φιλενάδα έχεις δίκιο. αλλά ξέρεις κάτι; υπάρχουν και ζευγάρια κανονικά (ξέρεις άντρας γυναίκα) που δε θέλουν οι συγγενείς να είναι μαζί και τραβάνε το ίδιο. οπότε..... ΣΑΛΤΑ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ ΑΔΕΡΦΟ  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Επισκέπτης
kaiadas.jpg

pilot2005

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Νοε 2005
Κριτικές
21
Like
9
Πόντοι
5.775
και κάτι ακόμη. κανείς δε σου είπε τίποτα για την επιλογή σου να κάνεις τον κώλο σου χωνί. αυτό που λέμε είναι πως μας έχετε ζαλήσει τα αρχίδια όλοι οι τρύπιοι που προσπαθείτε να μας πείσετε ότι το να κάνετε τον κώλο σας χωνί είναι φυσιολογικό. σόρρυ αλλά δεν πιάνει η προσπάθεια.

Επισκέπτης

ΕΓΩ ΤΟ ΞΕΡΩ

Χάρισμα σας ρε.
τυπε εγω βουρκωσα...
Ρε αντε στο διαολο πουσταρα που μας εχεις αλλαξει 3 κασετες για να μας φερεις στα νερα σου.
Εισαι αρρωστος απο ανιατη αλλα μη θανατηφορα αρρωστια. Οταν το αποδεχτεις τα ξαναλεμε

Επισκέπτης
μπάζο,με μια ειδοποιό διαφορά γαμώ τη στάνη που μεγάλωσες.Το ''κανονικό'' ζευγάρι μπορεί να βαρέσει λήξη ανά πάσα στιγμή με έναν απλό γάμο.
και εσυ μπορεις να βαρεσεις ληξη με μια απλη διαθηκη ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΑΝΩΜΑΛΕ

pilot2005

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Νοε 2005
Κριτικές
21
Like
9
Πόντοι
5.775
μπάζο,με μια ειδοποιό διαφορά γαμώ τη στάνη που μεγάλωσες.Το ''κανονικό'' ζευγάρι μπορεί να βαρέσει λήξη ανά πάσα στιγμή με έναν απλό γάμο.
εάν πραγματικά παλιοπουστάρα δεν έχεις πρόβλημα με αυτό που είσαι, δεν ψάχνεις αναγνώριση από τους γύρω σου και προχωράς με ότι σου δίνει η κοινωνία όπως έχει. ξαναλέω, το να προσπαθείς να μου πεις ότι ο αντρικός κώλος χωνί είναι φυσιολογικό είναι το θέμα μου. ας το πάρουμε αλλιώς. να σου λέω εγώ ότι το να γαμάο άντρας γυναίκες είναι φυσιολογικό. εσένα που σε γαργαλάει η κωλοτρυπίδα σου αυτό ακούγετια περίεργο. δε θέλω να σε πείσω, δε με νοιάζει να με πιστέψεις.

LegolasAth

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2013
Like
498
Πόντοι
36
και εσυ μπορεις να βαρεσεις ληξη με μια απλη διαθηκη ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΑΝΩΜΑΛΕ

ποία διαθήκη ρε κολόμπαζο 29 ήταν σε αυτοκινητιστικό σκοτώθηκε ξαφνικά.Εγώ ή ο νομοθέτης πρέπει να τα προβλέπει αυτά.Χρόνια λέγαμε ότι αν περάσει έστω και ένα σύμφωνο συμβίωσης θα το κάναμε.Γίδι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom