Νέα

ΑλληλοΜαλακία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα fatonpoutso
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 993
  • Εμφανίσεις 145K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

pilot2005

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Νοε 2005
Κριτικές
21
Like
9
Πόντοι
5.775
μου χετε ζαλίσει τη ψώλα ρε τράγια.Κανενός κλώνος δεν είμαι.Έψαχνα για μπουρδέλα που επιτρέπουν μπάι σκηνικό για να πάω με κανέναν στρέητ (πληρωμένα από μένα τα έξοδα) και τσουπ σας βρήκα.
αλλά στην έπεσαν τα αγρίμια και έμεινε η σούφρα σου άδεια. στείλε πμ στο λίλα ρε και πάω στοίχημα ότι θα σου κάνει αυτός τα έξοδα. τρύπιε

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
2
Πόντοι
166
μου χετε ζαλίσει τη ψώλα ρε τράγια.Κανενός κλώνος δεν είμαι.Έψαχνα για μπουρδέλα που επιτρέπουν μπάι σκηνικό για να πάω με κανέναν στρέητ (πληρωμένα από μένα τα έξοδα) και τσουπ σας βρήκα.
σκασε πουστη κλωνε :birdman:

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
:huh: θα ρωτησω τον ιδιο οταν μπει :grin:

πλάκα κάνω...
δεν κάνει τέτοια πράγματα  :grin:

δεν σε χάλασε  :2funny:

pilot2005

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Νοε 2005
Κριτικές
21
Like
9
Πόντοι
5.775
Το ίδιο με το παραπάνω παλικάρι ζητάω και γω.Είμαι gay ξηγημένος τύπος 31 ,εμφανήσιμος,σοβαρός.Ψάχνω στρέητ να πάμε σε μπουρδέλο (πουτάνα επιλογής του στρέητ) για να του κάνουμε παρέα με τη πουτάνα τσιμπούκι και να βλέπω όσο τη γαμάει.Στείλτε πμ η πρόταση είναι σοβαρή.
αυτός δεν έλεγε ότι είναι στρέιτ;

pilot2005

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Νοε 2005
Κριτικές
21
Like
9
Πόντοι
5.775
οχι ρε μαλάκα,τι χαζά λες.Εννοείται ότι περιστασιακά,ανάλογα τις καύλες,τη διάθεση και τον σύντροφο θα κάτσω να φάω τρελό πούτσο και επειδή είμαι εκφραστικός και μεταδοτικός άνθρωπος στο κρεβάτι μπορώ να συμπεριφερθώ με τεράστια επιτυχία από τον πιό μεγάλο γαμιά μέχρι τη πιο μεγάλη πουτανάρα της γης και θα το καταγουστάρω.

Είμαι αρκετά συμφιλιωμένος και με τον σεξουαλικό προσανατολισμό μου και με τη σεξουαλική συμπεριφορά μου και γενικά νομίζω ανοιχτή και διττή φύση.Απλά προτιμώ λίγο παραπάνω να είμαι ενεργητικός .Στα χοντρά αρχίδια μου γράφω τώρα τι θα πει ή πως θα αξιολογήσει η κάθε τρόλα τον ανδρισμό μου.

Νοιώθω και είμαι πολύ τυχερός που είμαι άνδρας.Γουστάρω με χίλια που είμαι σερνικό ότι και να λένε οι τρόλες ρε.
μπάζο μάθε ανάγνωση.
βλάκα. από την πούτσα που έχεις φάει ούτε και εσύ δεν ξέρεις τι είσαι. μαλακοπίτουρα

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
και συ τα ιδια ? :2funny: εχετε μια εμμονη με τους στρειτ :tits2:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom