canibal
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2012
- Κριτικές
- 4
- Like
- 26
- Πόντοι
- 66
για δωσε κανα λινκ
τώρα σώθηκες...
αστιεύομαι δεν κάνει τέτοια..
είναι σκληρός τύπος
για δωσε κανα λινκ
θα ρωτησω τον ιδιο οταν μπειτώρα σώθηκες...
αλλά στην έπεσαν τα αγρίμια και έμεινε η σούφρα σου άδεια. στείλε πμ στο λίλα ρε και πάω στοίχημα ότι θα σου κάνει αυτός τα έξοδα. τρύπιεμου χετε ζαλίσει τη ψώλα ρε τράγια.Κανενός κλώνος δεν είμαι.Έψαχνα για μπουρδέλα που επιτρέπουν μπάι σκηνικό για να πάω με κανέναν στρέητ (πληρωμένα από μένα τα έξοδα) και τσουπ σας βρήκα.
σκασε πουστη κλωνεμου χετε ζαλίσει τη ψώλα ρε τράγια.Κανενός κλώνος δεν είμαι.Έψαχνα για μπουρδέλα που επιτρέπουν μπάι σκηνικό για να πάω με κανέναν στρέητ (πληρωμένα από μένα τα έξοδα) και τσουπ σας βρήκα.
θα ρωτησω τον ιδιο οταν μπει
μου χετε ζαλίσει τη ψώλα ρε τράγια.Κανενός κλώνος δεν είμαι.Έψαχνα για μπουρδέλα που επιτρέπουν μπάι σκηνικό για να πάω με κανέναν στρέητ (πληρωμένα από μένα τα έξοδα) και τσουπ σας βρήκα.
πλάκα κάνω...
δεν κάνει τέτοια πράγματα
δεν σε χάλασε
αυτός δεν έλεγε ότι είναι στρέιτ;Το ίδιο με το παραπάνω παλικάρι ζητάω και γω.Είμαι gay ξηγημένος τύπος 31 ,εμφανήσιμος,σοβαρός.Ψάχνω στρέητ να πάμε σε μπουρδέλο (πουτάνα επιλογής του στρέητ) για να του κάνουμε παρέα με τη πουτάνα τσιμπούκι και να βλέπω όσο τη γαμάει.Στείλτε πμ η πρόταση είναι σοβαρή.
αυτός δεν έλεγε ότι είναι στρέιτ;
εισαι επιθετικος και αποτρεπεις ετσι πιθανες γνωριμιεςμπάζο μάθε ανάγνωση.
σόρρυ ρε πούστη. στρέιτ κολώπουστας εννοούσα. άι σιχτίρ τρύπιε.μπάζο μάθε ανάγνωση.
μπορεί να γουστάρει άγρια πράγματα. να είναι μερακλής και να θέλει μπότα στον κώλοεισαι επιθετικος και αποτρεπεις ετσι πιθανες γνωριμιες
λες;μπορεί να γουστάρει άγρια πράγματα. να είναι μερακλής και να θέλει μπότα στον κώλο
οχι ρε μαλάκα,τι χαζά λες.Εννοείται ότι περιστασιακά,ανάλογα τις καύλες,τη διάθεση και τον σύντροφο θα κάτσω να φάω τρελό πούτσο και επειδή είμαι εκφραστικός και μεταδοτικός άνθρωπος στο κρεβάτι μπορώ να συμπεριφερθώ με τεράστια επιτυχία από τον πιό μεγάλο γαμιά μέχρι τη πιο μεγάλη πουτανάρα της γης και θα το καταγουστάρω.
Είμαι αρκετά συμφιλιωμένος και με τον σεξουαλικό προσανατολισμό μου και με τη σεξουαλική συμπεριφορά μου και γενικά νομίζω ανοιχτή και διττή φύση.Απλά προτιμώ λίγο παραπάνω να είμαι ενεργητικός .Στα χοντρά αρχίδια μου γράφω τώρα τι θα πει ή πως θα αξιολογήσει η κάθε τρόλα τον ανδρισμό μου.
Νοιώθω και είμαι πολύ τυχερός που είμαι άνδρας.Γουστάρω με χίλια που είμαι σερνικό ότι και να λένε οι τρόλες ρε.
βλάκα. από την πούτσα που έχεις φάει ούτε και εσύ δεν ξέρεις τι είσαι. μαλακοπίτουραμπάζο μάθε ανάγνωση.
βλάκα. από την πούτσα που έχεις φάει ούτε και εσύ δεν ξέρεις τι είσαι. μαλακοπίτουρα
και συ τα ιδια ? εχετε μια εμμονη με τους στρειτμου χετε ζαλίσει τη ψώλα ρε τράγια.Κανενός κλώνος δεν είμαι.Έψαχνα για μπουρδέλα που επιτρέπουν μπάι σκηνικό για να πάω με κανέναν στρέητ (πληρωμένα από μένα τα έξοδα) και τσουπ σας βρήκα.
πρόσεχε μη μου κλάσεις τα αρχίδια και σου φύγει καμια κουράδα από το χωνί σουμαλάκα εσένα να σε βάλουμε σε pedestal,συλεκτικό κομματάκι.
και συ τα ιδια ? εχετε μια εμμονη με τους στρειτ
χρυσή ευκαιρία την έβαλες μωρή;έχω βάλει και αγγελία μόλις τώρα
18-45 εμφ στρέητ,με καλό σώμα/προσόντα ψάχνω.
μπα....δεν μου κανει κλωνος του προβατου.Εχει πολυ συναισθημα τουτος εδω