Επισκέπτης
τωρα καταλαβα. Γι αυτο λεμε πειναω σαν τον πουστη και οχι σαν τον γκειαλλο γκει και αλλο πουστης,νομιζω διαφερουν στον τροπο που τρωνε τον πουτσο
τωρα καταλαβα. Γι αυτο λεμε πειναω σαν τον πουστη και οχι σαν τον γκειαλλο γκει και αλλο πουστης,νομιζω διαφερουν στον τροπο που τρωνε τον πουτσο
αλλο γκει και αλλο πουστης,νομιζω διαφερουν στον τροπο που τρωνε τον πουτσο
αλλο γκει και αλλο πουστης,νομιζω διαφερουν στον τροπο που τρωνε τον πουτσο
πάντως αυτό που κάνετε όλοι (πλην από μένα) δεν είναι σωστό...
απαξιώνετε με άκρως ρατσιστικό τρόπο τους ομοφυλόφιλους και είναι πολύ άσχημο
Όχι ρε συ... Ο γκέι έχει σπίτι στη Μύκονο και στο Κολωνάκι, έχει σκάφος και Μερσεντέ.
Είναι στυλίστας, εισαγωγέας ρούχων (δεν μιλάω για σενα Λάκη αμέσως να πεταχτείς και να μας πεις τι ωραια που πέρασες στη φυλακή με τους βαρυποινίτες), είναι μόδιστρος, είναι χορευτής, είναι τραγουδίστρια - συνθετρια (και πληρώνει και 5 χήνες τον μήνα στη λεσβία για να του παριστάνει την ερωτευμένη).
Ο πούστης από την άλλη... μένει στο νοίκι, δουλεύει σε κάνα μαγαζί και τα ΣΚ τα ξημερώματα είναι στην Ομόνοια ψάχνοντας κανεναν μεθυσμένο να του κάνει πίπα.
προσεξα οτι φαινεσαι απο τους λιγους χωρις στοκε αντιληψη
τωρα καταλαβα. Γι αυτο λεμε πειναω σαν τον πουστη και οχι σαν τον γκει
στο μπαμπινιωτη το βρηκες?Όχι ρε συ... Ο γκέι έχει σπίτι στη Μύκονο και στο Κολωνάκι, έχει σκάφος και Μερσεντέ.
Είναι στυλίστας, εισαγωγέας ρούχων (δεν μιλάω για σενα Λάκη αμέσως να πεταχτείς και να μας πεις τι ωραια που πέρασες στη φυλακή με τους βαρυποινίτες), είναι μόδιστρος, είναι χορευτής, είναι τραγουδίστρια - συνθετρια (και πληρώνει και 5 χήνες τον μήνα στη λεσβία για να του παριστάνει την ερωτευμένη).
Ο πούστης από την άλλη... μένει στο νοίκι, δουλεύει σε κάνα μαγαζί και τα ΣΚ τα ξημερώματα είναι στην Ομόνοια ψάχνοντας κανεναν μεθυσμένο να του κάνει πίπα.
και οι άλλοι καλά παιδιά είναι ..
χαβαλέ κάνουν
στο μπαμπινιωτη το βρηκες?
ασε μας μωρη λουγκρα του ελεους που θα μας κανεις και μαθηματα. Οπως και να το πουμε ενας ανωμαλος βρωμοπουστας θα εισαι μην παιζουμε με τις λεξεις.αλλα το πούστης πούστης ψωμοτύρι,μας ζαλίσατε την ψώλα (ειναι και χοντρή η δικιά μου για τους ενδιαφερομένους)
Αυτα τα πουσταρια, πρεπει να τα δωσεις την υπερτατη χαρα για αυτους.. ΤΟ ΠΑΛΟΥΚΙ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΠ ΤΟ ΣΤΟΜΑ...και οι άλλοι καλά παιδιά είναι ..
χαβαλέ κάνουν
ασε μας μωρη λουγκρα του ελεους που θα μας κανεις και μαθηματα. Οπως και να το πουμε ενας ανωμαλος βρωμοπουστας θα εισαι μην παιζουμε με τις λεξεις.
αλλα το πούστης πούστης ψωμοτύρι,μας ζαλίσατε την ψώλα (ειναι και χοντρή η δικιά μου για τους ενδιαφερομένους)
ασε μας μωρη λουγκρα του ελεους που θα μας κανεις και μαθηματα. Οπως και να το πουμε ενας ανωμαλος βρωμοπουστας θα εισαι μην παιζουμε με τις λεξεις.
αυτα που γραφειςσε κανουν να αισθανεσαι λιγοτερο πουστης;;;έλα να σε περάσω μερικές πούτσες πρώτα και άσε τη συμμετοχή σου σε ερασιτεχνικά τόπικ για αλληλομαλακίες.Ξέρω να κάνω αντρικές κολάρες να ανοιγοκλείνουν από σπασμούς ηδονής του προστατικού οργασμού.Θα λιώσεις σε λέω και μετά να δεις πόσο πιο κόσμιος θα είσαι για τους γκέι.Στείλε πμ είμαι πολύ έμπειρο αρσενικό και ξέρω να διαχειρίζομαι καλά τους νέοπες της φάσης.
Κλωναρι ειναι ρε μαλεα...μην τσιμπαςαυτα που γραφειςσε κανουν να αισθανεσαι λιγοτερο πουστης;;;
μπα το ιδιο γλοιωδες σιχαμα που βαζει κρεας στον κωλο του εισαι, απλα με πιο μπρουταλ συμπεριφορα
Ουστ βρωμοπουστα
το ξερω ρε συ...Κλωναρι ειναι ρε μαλεα...μην τσιμπας
αυτα που γραφειςσε κανουν να αισθανεσαι λιγοτερο πουστης;;;
μπα το ιδιο γλοιωδες σιχαμα που βαζει κρεας στον κωλο του εισαι, απλα με πιο μπρουταλ συμπεριφορα
Ουστ βρωμοπουστα
ενας καταπιεσμενος πουστης εισαι που εχεις κουραστει να σε κραζουν και εχεις μαθει να πουλας πνευμα με το προβλημα σου για να προκαλεσεις. Μισεις τον εαυτο σου που εισαι πουστης και προσπαθεις να το περασεις σαν φυσιολογικο ενω θα εδινες και την ψυχη σου στον διαολο για να ενιωθες πως ειναι να εχεις μουνι και να χυνεις απο καυλα χωρις μαλακια και χωρις να βγαλεις τον αχρηστο πουτσο σου μεσα στο σκατο απο τον αλλον βρωμοπουστα που σου εκατσε.οχι ρε μαλάκα,τι χαζά λες.Εννοείται ότι περιστασιακά,ανάλογα τις καύλες,τη διάθεση και τον σύντροφο θα κάτσω να φάω τρελό πούτσο και επειδή είμαι εκφραστικός και μεταδοτικός άνθρωπος στο κρεβάτι μπορώ να συμπεριφερθώ με τεράστια επιτυχία από τον πιό μεγάλο γαμιά μέχρι τη πιο μεγάλη πουτανάρα της γης και θα το καταγουστάρω.
Είμαι αρκετά συμφιλιωμένος και με τον σεξουαλικό προσανατολισμό μου και με τη σεξουαλική συμπεριφορά μου και γενικά νομίζω ανοιχτή και διττή φύση.Απλά προτιμώ λίγο παραπάνω να είμαι ενεργητικός .Στα χοντρά αρχίδια μου γράφω τώρα τι θα πει ή πως θα αξιολογήσει η κάθε τρόλα τον ανδρισμό μου.
Νοιώθω και είμαι πολύ τυχερός που είμαι άνδρας.Γουστάρω με χίλια που είμαι σερνικό ότι και να λένε οι τρόλες ρε.