PoutsaKaggelo
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2019
- Like
- 47
- Πόντοι
- 1
Καλά εδώ είστε πολυ άντρες δεν έχετε κάνει καμια μαλακια με φίλο σας δεν ξέρετε τι χάνετε πέφτει γέλιο και χυσια αθφονα
Πες τα... Το μάτι πολλοί εμισησαν...την μαλακια ουδείςΠάντως γιατί ρε μάγκες Αν ειναι δυο φιλαρακια σταθερά και τις παιζουνε και έχουν και γκόμενες είναι πουστηδες;; σε ;όλους αρέσει το τρομπαρισμα πολυ.
Φόρα ζαρτιέρες τύπε,θα έχεις μεγάλη επιτυχία όταν θα του παίζεις μαλακία.Ναι ναι συμφωνώ. Στην πενταήμερη ήμασταν 3 αγόρια μέσα στο δωμάτιο, οι δύο θέλαμε ο κολλητός μου δεν ήθελε και εν τέλη η φάση χαλασε. τωρα όμως που θα πάμε διακοπές και θα μείνουμε στο ίδιο δωμάτιο θα το προσπαθήσω για άλλη μια φορά γιατί έχω ακούσει ότι γαμάει η φάση. Αν κολωσει θα του πω να του τη παίξω πρώτος.. Για περιγράψτε πλιιζ κανα τέτοιο σκηνικό να πάρω ιδέες
Γιατί ρε τύπε;Θα σε πάρει αγκαλιά;Αν κάποιος είναι νεαρός,άτριχος και καθαρός, ενδιαφέρομαι!!!
ΑλληλοΜαλακία με τρανς;και τρανσ?
καλά , και εγώ όταν ξεκίνησα να φοραω καλσον έλεγα ότι το κάνω για το κρύο ,μετά με βόλευαν οι κιλότες γιατί είναι μαλακό το ύφασμα και από περιέργεια έβαλα και γοβα , στρειτ είμαι αλλά όλα αυτά δεν τα κοβωΛοιπόν..η πρώτη φορά ήταν σε μια δημόσια τουαλέτα με έναν άγνωστο..τελιωσα αμέσως κ παρα πολύ.. από τότε μου έχει συμβεί άλλες δύο φορές κ πάντα ήταν πολύ καλά.. γενικά δεν είναι κάτι που το σκέφτομαι κ καυλώνω, αλλά οταν έχει συμβεί έχω τελειώσει πολύ ωραία..Σε γενικές γραμμές είμαι straight..αλλά τον τελευταίο καιρό έχω μια σκέψη στο μυαλό μου που με κάνει πέτρα..να κάνω διάφορα με άντρα..να έχει σκληρή ψωλή κ να ναι τουλάχιστον 40.. ξέρω πως δεν ειναι το κατάλληλο post.. αλλά ήθελα να το πω
Χοντρό καλσόν να παίρνεις, μην φαίνονται και οι τρίχες, αν τύχει να είσαι αξύριστοςκαλά , και εγώ όταν ξεκίνησα να φοραω καλσον έλεγα ότι το κάνω για το κρύο....στρειτ είμαι αλλά όλα αυτά δεν τα κοβω
εχω και χοντρό αλλα δεν βολευουν τοσοΧοντρό καλσόν να παίρνεις, μην φαίνονται και οι τρίχες, αν τύχει να είσαι αξύριστος