Νέα

ΑλληλοΜαλακία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα fatonpoutso
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 146K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

PoutsaKaggelo

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2019
Like
47
Πόντοι
1
Καλά εδώ είστε πολυ άντρες δεν έχετε κάνει καμια μαλακια  με φίλο σας δεν ξέρετε τι χάνετε πέφτει γέλιο και χυσια αθφονα

GiannisKolobaras

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2015
Κριτικές
2
Like
102
Πόντοι
1
Πάντως γιατί ρε μάγκες Αν ειναι δυο φιλαρακια σταθερά και τις παιζουνε και έχουν και γκόμενες είναι πουστηδες;; σε ;όλους αρέσει το τρομπαρισμα πολυ.
Πες τα... Το μάτι πολλοί εμισησαν...την μαλακια ουδείς

Επισκέπτης
παιδια! ειναι η καλυτερη φαση ! τον ειχα παιξει με τον κολλητο μου στην 5ημερη και μεχρι τοτε δεν ειχα δει πουτσα αλλουνου ! εχει πολλη φαση να κανεις διαγωνισμο ποιος θα χυσει πρωτος , ποιος πιο πολυ , πιανου θα πεταχτουν πιο μακρια κλπ !! συμφωνειτε;

lordnik

Νέο Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2019
Like
0
Πόντοι
0
Ναι ναι συμφωνώ. Στην πενταήμερη ήμασταν 3 αγόρια μέσα στο δωμάτιο, οι δύο θέλαμε ο κολλητός μου δεν ήθελε και εν τέλη η φάση χαλασε. τωρα όμως που θα πάμε διακοπές και θα μείνουμε στο ίδιο δωμάτιο θα το προσπαθήσω για άλλη μια φορά γιατί έχω ακούσει ότι γαμάει η φάση. Αν κολωσει θα του πω να του τη παίξω πρώτος.. Για περιγράψτε πλιιζ κανα τέτοιο σκηνικό να πάρω ιδέες

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Ναι ναι συμφωνώ. Στην πενταήμερη ήμασταν 3 αγόρια μέσα στο δωμάτιο, οι δύο θέλαμε ο κολλητός μου δεν ήθελε και εν τέλη η φάση χαλασε. τωρα όμως που θα πάμε διακοπές και θα μείνουμε στο ίδιο δωμάτιο θα το προσπαθήσω για άλλη μια φορά γιατί έχω ακούσει ότι γαμάει η φάση. Αν κολωσει θα του πω να του τη παίξω πρώτος.. Για περιγράψτε πλιιζ κανα τέτοιο σκηνικό να πάρω ιδέες
Φόρα ζαρτιέρες τύπε,θα έχεις μεγάλη επιτυχία όταν θα του παίζεις μαλακία.

PoutsaKaggelo

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2019
Like
47
Πόντοι
1
Θελει κανεις να παμε σε ξενοδοχειο ημιδιαμονης να ακουμε ζευγάρια να πηδιουνται και να. Χυνουμε αβερτα ξέρετε ξενοδοχειο που δεν έχει καλή ηχομόνωση και ακουγονται τα πάντα..... Όποιος θέλει ας μου στείλει μήνυμα.....

Le_Roi 1982

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
10
Πόντοι
1
Αν κάποιος είναι νεαρός,άτριχος και καθαρός, ενδιαφέρομαι!!!

big_bad_boy

Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2005
Like
36
Πόντοι
0
απο κυπρο λεμεσο κανεις που να ενδιαφερεται?

Marcello_

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2017
Κριτικές
2
Like
22
Πόντοι
0
Ποιός φίλος;;  Να το γιορτάσουμε; ;)

Mr_Robot

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Like
260
Πόντοι
1
Νομίζω πρέπει να μπει στο γκέη σέκτορ ,το παρόν "θρετ".
:cheesy:

Marcello_

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2017
Κριτικές
2
Like
22
Πόντοι
0
Κανένας φίλος για παρέα γτ δύσκολα βγαίνει ο Αύγουστος. Στείλε μνμα.

OMSA20

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2021
Like
3.835
Πόντοι
441
Λοιπόν..η πρώτη φορά ήταν σε μια δημόσια τουαλέτα με έναν άγνωστο..τελιωσα αμέσως κ παρα πολύ.. από τότε μου έχει συμβεί άλλες δύο φορές κ πάντα ήταν πολύ καλά.. γενικά δεν είναι κάτι που το σκέφτομαι κ καυλώνω, αλλά οταν έχει συμβεί έχω τελειώσει πολύ ωραία..Σε γενικές γραμμές είμαι straight..αλλά τον τελευταίο καιρό έχω μια σκέψη στο μυαλό μου που με κάνει πέτρα..να κάνω διάφορα με άντρα..να έχει σκληρή ψωλή κ να ναι τουλάχιστον 40.. ξέρω πως δεν ειναι το κατάλληλο post.. αλλά ήθελα να το πω
καλά , και εγώ όταν ξεκίνησα να φοραω καλσον έλεγα ότι το κάνω για το κρύο ,μετά με βόλευαν οι κιλότες γιατί είναι μαλακό το ύφασμα και από περιέργεια έβαλα και γοβα , στρειτ είμαι αλλά όλα αυτά δεν τα κοβω

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
23.997
Πόντοι
6.236
καλά , και εγώ όταν ξεκίνησα να φοραω καλσον έλεγα ότι το κάνω για το κρύο....στρειτ είμαι αλλά όλα αυτά δεν τα κοβω
Χοντρό καλσόν να παίρνεις, μην φαίνονται και οι τρίχες, αν τύχει να είσαι αξύριστος :happy:

• Like
Αντιδράσεις: OMSA20

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom