Νέα

ΑλληλοΜαλακία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα fatonpoutso
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 146K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.985
Πόντοι
9.297
Θα ήθελα να το δοκιμάσω με έναν συγκεκριμένο φίλο μου! Και εκεί πάνω στη φάση να του προτείνω να του πάρω πίπα και όπου καταληξει μετα
Υπάρχει και το σύμφωνο συμβίωσης...θα κάνετε που θα κάνετε τον κόπο ας αποκατασταθείτε κιόλας,μην είστε στην παρανομία.

Mikext

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2017
Like
122
Πόντοι
0
Εγώ παντρεμένος....έχω κάνει αλληλομαλακια με άλλων παντρεμένο και βλέπαμε φωτογραφίες τις γυναίκες μας ....πολύ χυσια
Και εγώ είναι Καβλα να παίζει ο ένας την πουτσα του άλλου

Xrononaytis1979

Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2019
Like
114
Πόντοι
1
το χω κανει σε shemale , μου λει ελα μην ντρεπεσαι ειχα γινει πετρα μου τον χαιδευε μου λει θες να δεις και εσυ .... τις το βαλα γλουτς αυτη ειχε καυλωσει μου λει πιασε λιγο επιασα ολα καλα .... μετα με το κολητο μου , βλεπαμε τσοντες μαζι το πεταω εξω τον επαιζα και μετα τον εβγαλε και αυτος .....

dragon2

Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2008
Like
234
Πόντοι
21
Εμπειρία μια φορά με ένα φίλο στο σπίτι του μετά από ατελείωτο playstasion και διάλειμμα και του λέω για πλάκα δεν τον παίζουμε για να χαλαρώσουμε και γυρνάει και μου λέει οκ και λέω και εγώ γιατί όχι βάζουμε τσόντα και αρχίζουμε να χαιδευουμε τα καυλια μας μέχρι που καυλωσαμε και έτσι όπως τον παίζαμε άρχισε να με ακουμπάει και στο τέλος βρεθήκαμε να παίζει ο ένας το καυλι του άλλου μέχρι που χάσαμε ο ένας στο χέρι του άλλου. Ήταν απίστευτη καυλα το ξανά κάναμε κάνα δυο φορές αλλά μετά χαθήκαμε.

XOSTIDIS

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2011
Κριτικές
7
Like
991
Πόντοι
361
Εμπειρία μια φορά με ένα φίλο στο σπίτι του μετά από ατελείωτο playstasion και διάλειμμα και του λέω για πλάκα δεν τον παίζουμε για να χαλαρώσουμε και γυρνάει και μου λέει οκ και λέω και εγώ γιατί όχι βάζουμε τσόντα και αρχίζουμε να χαιδευουμε τα καυλια μας μέχρι που καυλωσαμε και έτσι όπως τον παίζαμε άρχισε να με ακουμπάει και στο τέλος βρεθήκαμε να παίζει ο ένας το καυλι του άλλου μέχρι που χάσαμε ο ένας στο χέρι του άλλου. Ήταν απίστευτη καυλα το ξανά κάναμε κάνα δυο φορές αλλά μετά χαθήκαμε.
Θα ήθελες να το ξανακανεις?

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.985
Πόντοι
9.297
Ηθικό διδαγμα....το playstation βλάπτει!

Mikext

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2017
Like
122
Πόντοι
0
Μια εμπειρία είναι και αυτή λες πάω για καφέ με τον φίλο πάω για ποτό πάω και για μια μαλάκια
Δεν βάζουμε καμιά τσόντα να δούμε να πάμε μετά στην καμπίνα μας να τής παίξουμε βαζω τσόντα και καταλήγουμε να μού λέει
Γιατί ξέχασες πιτσιρίκια τι κάναμε την έχει πετάξει και την παίζει και έχω καρφωθεί στην πουτσα σού αρέσει ε μου λέει και σκιβει και βάζει τον πουσο μού στο στόμα μετά από λίγο πετάει το παλαμάρι του στην μάπα μού και μού λέει σειρά σού δέν είχα ξαναπάρει πιπα ήμουν τόσο καβωμενος που έχασε στο στόμα και τα κατάπια καβλα είναι κάνας φίλος από Πειραιά;

dragon2

Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2008
Like
234
Πόντοι
21
Καλημέρα παιδιά τελικά ενδιαφέρεται κανείς να μαλακιστουμε παρέα από βόρεια

Doum

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2022
Like
43
Πόντοι
0
Δεν βάζουμε καμιά τσόντα να δούμε να πάμε μετά στην καμπίνα μας να τής παίξουμε βαζω τσόντα και καταλήγουμε να μού λέει
Γιατί ξέχασες πιτσιρίκια τι κάναμε την έχει πετάξει και την παίζει και έχω καρφωθεί στην πουτσα σού αρέσει ε μου λέει και σκιβει και βάζει τον πουσο μού στο στόμα μετά από λίγο πετάει το παλαμάρι του στην μάπα μού και μού λέει σειρά σού δέν είχα ξαναπάρει πιπα ήμουν τόσο καβωμενος που έχασε στο στόμα και τα κατάπια καβλα είναι κάνας φίλος από Πειραιά;
Εγώ είμαι από Πειραιά

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom