STAVROS6969
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Δεκ 2015
- Like
- 543
- Πόντοι
- 36
Εισαι κυριος και σωστος.εμένα μου αρέσει να δείχνω την κωλάρα της γυναικας μου στα 4 κ να τραβάμε όλοι μαζί κ να τη χύνουμε. Άδικο έχω?
Εισαι κυριος και σωστος.εμένα μου αρέσει να δείχνω την κωλάρα της γυναικας μου στα 4 κ να τραβάμε όλοι μαζί κ να τη χύνουμε. Άδικο έχω?
Μόνο skypeΦίλος για αλληλομαλακια;
ξερει καποιος κανενα μέρος να ακούγοντται γαμησια
εχω ακρη να σε προσλαβουν σε κλινικη για κουλουςθα μαρεσε να τραβαω μαλακια σε αλλουσ
ξερει καποιος κανενα μέρος να ακούγοντται γαμησια απο σπίτι η κάπου και να πηγαίνουμε για μαλάκια;;; γουσταρω να ακούω να πέφτει γαμησι... η θέλει κάποιος να παμε σε ημιδιαμονη κάπου αλλά να ξέρει οτι ακουγετε καλά κ άπου όταν πέφτουν γαμήλια...
Είσαι ξυρισμένος;Αυτό μόνο πες μου.Mε ποιο φιλαρακι θα αραξουμε με τσοντα να τους παιξουμε; Θεσσαλονικη ειμαι
Σε γενικες γραμμες βρισκω πολύ straight τη σκεψη σου...Λοιπόν..η πρώτη φορά ήταν σε μια δημόσια τουαλέτα με έναν άγνωστο..τελιωσα αμέσως κ παρα πολύ.. από τότε μου έχει συμβεί άλλες δύο φορές κ πάντα ήταν πολύ καλά.. γενικά δεν είναι κάτι που το σκέφτομαι κ καυλώνω, αλλά οταν έχει συμβεί έχω τελειώσει πολύ ωραία..Σε γενικές γραμμές είμαι straight..αλλά τον τελευταίο καιρό έχω μια σκέψη στο μυαλό μου που με κάνει πέτρα..να κάνω διάφορα με άντρα..να έχει σκληρή ψωλή κ να ναι τουλάχιστον 40.. ξέρω πως δεν ειναι το κατάλληλο post.. αλλά ήθελα να το πω
Σε γενικες γραμμες βρισκω πολύ straight τη σκεψη σου...