Νέα

Αλλάζει η πουτάνα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα its_me
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 129
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

leon23

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Like
1.864
Πόντοι
216
κ'εσεις το ιδιο κανετε εχοντας σχεσεις.... αλλα αμα ο αντρας γαμαει οτι κουνιεται- θεωριται γαμιας και αμα περναει καλα η γυναικα- θεωριται πουτανα... γιατι???

παντος εγω που εχω σχεση τωρα με πρωιν στριπτιτζου-CG ειναι μια χαρα κοπελα και φερεται πολυ καλυτερα απο αλλες που ειχα σχεση πιο παλια δεν βγαζει τοσο πουτανια πανω στη σχεση που βγαζανε κατι αλλες.

Ntaria

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
παντος εγω που εχω σχεση τωρα με πρωιν στριπτιτζου-CG ειναι μια χαρα κοπελα και φερεται πολυ καλυτερα απο αλλες που ειχα σχεση πιο παλια δεν βγαζει τοσο πουτανια πανω στη σχεση που βγαζανε κατι αλλες.
γιατι εχει χορτασει απ'ολα αυτα...

OP
OP
I

its_me

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Φιλε it's_me τα στοιχεια που εχεις δωσει ειναι εξαιρετικα ισχνα για να εκφερει καποιος μια σοβαρη αποψη.
Ποσο δε να ειναι αυτη η αποψη και σωστη.
Που ξερω εγω πως ειναι η γκομενα, πως εισαι εσυ, πως ειναι οι πρωην της κτλ. κτλ. κτλ.

Mιλαω για μια πενεμορφη γυναικα,αξιολογο χαρακτηρα,μπλεγμενη για καποιο διαστημα στο χωρο του modeling η οποια οταν αρχισα να καταλαβαινω καποια πραγματα παραδεχτηκε οτι ναι το γλεντησε το μουνι της και με το παραπανω αλλα εφτασε η ωρα να ηρεμισει,να κανει κατι μονιμο,να κανει οικογενεια,ολα αυτα μαζι μου και...δεν εχω λεφτα....(σας προλαβα...)Πως θα το βλεπατε?

leon23

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Like
1.864
Πόντοι
216
[/qu
πιστευω πως ναι ... αλλα με το αζημιωτο!! Στην ζωη μπορει να κανει ο καθενας οτι θελει αλλα παντα υπαρχουνε και συνεπειες και κριση !!!

Επισκέπτης

Mιλαω για μια πενεμορφη γυναικα,αξιολογο χαρακτηρα,μπλεγμενη για καποιο διαστημα στο χωρο του modeling η οποια οταν αρχισα να καταλαβαινω καποια πραγματα παραδεχτηκε οτι ναι το γλεντησε το μουνι της και με το παραπανω αλλα εφτασε η ωρα να ηρεμισει,να κανει κατι μονιμο,να κανει οικογενεια,ολα αυτα μαζι μου και...δεν εχω λεφτα....(σας προλαβα...)Πως θα το βλεπατε?
Εγω δεν βλεπω τιποτε,ενα απλο nick ειμαι.

Γιατι μετραει για σενα η γνωμη αγνωστων ατομων?

leon23

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Like
1.864
Πόντοι
216

χαχα ειμαστε στην ιδια φαση μονο το προβλημα της ειναι οτι μου ριχνει και μερικα χρονια

leon23

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Like
1.864
Πόντοι
216
το σιτε που περεθεσα πιο πανω το ειδατε ?

freddie krueger

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16
Επιτελους...  :rockon: :-* :-* :-*
Αυτο που δεν καταλαβαινεις εσυ και η καθε εσυ με τις ιδιες αντιληψεις,ειναι οτι πιο πολυ απ ολους φθειρεις τον ιδιο σου τον εαυτο...Απο αυτα που γραφεις οτι απλα περνας καλα,χωρις να κανεις σχεσεις, εγω εισπραττω οτι εχεις πληγωθει παρα πολυ στη ζωη σου και γι αυτο αμυνεσαι και προσατευεις τον εαυτο σου απο το παραπανω δεσιμο...ξερεις,οι ανθρωποι δεν ειμαστε ρομποτακια,να παταμε ενα κουμπακι και να λεμε:'Τωρα μπηκα σε λειτουργια αναζητησης σχεσης'η 'τωρα θελω να περναω μονο καλα'...συνηθως αυτα τα δυο μπλεκονται...και αλλες φορες ξεμπλεκονται ευκολα,αλλες φορες τα κανεις μανταρα...

Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16

Ε τοτε γαμα την κανα δυο χρονια ακομα και αν εξακολουθεις να την γουσταρεις (και να σε γουσταρει) παντρεψου την!
Αυτη δεν ειναι η πεπατημενη ή κανω λαθος.

Comando_1

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2008
Like
7
Πόντοι
6
και μερικες σκεψεις απλες ακόμα ...
Ελλαδα δεν ειναι μόνο η Αθήνα...οταν μια γκόμενα έχει παει με 5-6 ανδρες(φανερά)...δεν λεω παραπανω.. καλως η κακώς παίρνει τα ρίσκα της για το τι θα ακολουθήσει στο μέλλον...όσο μεγαλύτερο παρελθόν δημιουργεί ...τόσο μεγαλύτερο μαλακα ή απελπισμενο θα πρέπει να έχει στο μέλλον...
η συζήτηση με το πόσους έχει πάει μια γκόμενα έχει να κάνει με το κατα πόσο ο νυν γκόμενος ξέρει τους πρωην...
καθε φυσιολογικός ανδρας για μένα ''ανέχεται'' ενα ορισμένο αριθμό...απο κει και πέρα...καλο ή φυσιολογικό κοριτσάκι με πολλά χυσίματα δεν μπορεί να υπαρχει..
(για κατι σοβαρο μιλαμε ε?)

freddie krueger

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16
Φιλε εμενα δεν με ενοχλει τοσο ο αριθμος των πρωην(ενταξει κι εκει οπως ειπες υπαρχει ενα λογικο οριο)...Αυτο που με καρα ενοχλει ειναι ο τροπος που πηδηχτηκε μια γκομενα...για πες μου εσυ και οι αλλοι συναγωνιστες φυσικα,θα εκανες σοβαρο δεσμο με μια που την ειδες να μπαινει στην ψυχρα μεσα στην τουαλετα ενος κλαμπ για να πηδηχτει με καποιον που την καμακωσε και τη μεθυσε?...Η πως θα αντιδρουσες αν εσυ ο ιδιος πηδιοσουν με μια σε στυλ One night stand οπου σου εκανε deep throat,a-level,cim,cif,owo και ο,τι αλλο κατεβαζει ο νους σου?Τι θα της ελεγες οταν σε επαιρνε τηλ την επομενη και σου ελεγε 'θελω να ειμαστε μαζι?'?η 'θελω να σε γνωρισω στους δικους μου'??? :uglystupid: :uglystupid:

Comando_1

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2008
Like
7
Πόντοι
6
συμφωνω απολυτα....
προσωπικα...επειδη δεν θεωρω κανεναν ανδρα μαλακα..οταν μαμαει...και θεωρω καθε ικανο ανδρα ως επιβητορα...για καθε πρωην της καθε γκόμενας σκεφτομαι πως την εσκιζε πατοκορφα και της εδινε του νιμου (αν οχι και το λοκο) στο πιατο.
Για μένα ειδικα στην επαρχια μια γκόμενα  ή πρεπει να πει ψεματα για το παρελθον της ή πρεπει να έχει πολλά κότσια για να πηδιεται με πολλούς...
Για αθήνα η Σαλόνικα...λογω ανωνυμίας κάθε γκόμενα ότι δηλώσει είναι...και ο θεος βοηθός..

meredi

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2008
Κριτικές
3
Like
78
Πόντοι
16
Φιλε εμενα δεν με ενοχλει τοσο ο αριθμος των πρωην(ενταξει κι εκει οπως ειπες υπαρχει ενα λογικο οριο)...Αυτο που με καρα ενοχλει ειναι ο τροπος που πηδηχτηκε μια γκομενα...για πες μου εσυ και οι αλλοι συναγωνιστες φυσικα,θα εκανες σοβαρο δεσμο με μια που την ειδες να μπαινει στην ψυχρα μεσα στην τουαλετα ενος κλαμπ για να πηδηχτει με καποιον που την καμακωσε και τη μεθυσε?...Η πως θα αντιδρουσες αν εσυ ο ιδιος πηδιοσουν με μια σε στυλ One night stand οπου σου εκανε deep throat,a-level,cim,cif,owo και ο,τι αλλο κατεβαζει ο νους σου?Τι θα της ελεγες οταν σε επαιρνε τηλ την επομενη και σου ελεγε 'θελω να ειμαστε μαζι?'?η 'θελω να σε γνωρισω στους δικους μου'??? :uglystupid: :uglystupid:

θα τβαζα κουστουμιά και θα τρεχα να γνωρισω τα πεθερικα.........Σφαίρα...

pligomenos11

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
73
Πόντοι
16
η πουτανα αλλαζει στρινγκ μαλλια τακουνακια και ισωσ βυζακια το γαμησι ομωσ με τιποτα :birdman:

pligomenos11

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
73
Πόντοι
16
και η η ιεροδουλη ειναι πληγωμενη απο μενα

Kokovikos

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
1
όλοι οι άνθρωποι αλλάζουσι!αρκεί να νιώσουν αγάπη μέσα τους.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom