το ευκολο χρημα κανει την οπιαδηποτε γυναικα πουτανα.πουτανα δε γεννιεσαι γινεσαι.ποιοι ειναι οι λογοι?πολλοι ας μη τους αναλυσω.πολυ δυσκολο μια γυναικα που κανει το επαγγελμα της πουτανας να παραμεινει πιστη.διαδαζουμε λιγο φυσικη (νομος αδρανειας).το θεμα ειναι γιατι να αλλαξει μια πουτανα?για σενα τον τελειο ανδρα ,τον ομορφο,τον λεφτα,που θα τις εξασφαλισεις μια καλυτερη ζωη?οχι!!!!!!!!!!!εχουν μαθει απο τη δουλεια που κανουν να μην εχουν αισθηματα ,ειναι σκληρες και αδιαπραγματευτες.το θεμα ειναι εμεις να μην την πατησουμε και το προχωρησουμε πιο περα(σχεση,γαμος).ΑΣ ΤΙΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΛΑ
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Αλλάζει η πουτάνα;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα its_me
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 129
- Εμφανίσεις 8K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Καταλαβα πολυ καλα τι ειπες. Μην υποτιμας τον εαυτο σου, το εξηγησες πολυ καλα. Δεν ηταν δυσνοητο. Απλως όλα αυτα τα πολυ ωραια για τα παιδια και τους ρολους ερχονται απο καποια ηλικια και μετα. Μεχρι τοτε, οποια περναει καλα με οποιονδηποτε γουσταρει και οποτε γουσταρει πραττει κατι μεμπτο?Αυτο καταλαβες εσυ απο οσα ειπα??? Ο,τι βιωματα εχει ο καθενας με αυτα κρινει...τεσπα...αυτο που εγραψα μαλλον δεν προοριζεται για την αντιληψη σου...
rigormortis
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2008
- Κριτικές
- 429
- Like
- 5.094
- Πόντοι
- 20.605
γιατι να αλλαξει η πουτανα ρε παιδια?
δεν πρεπει να αλλαζει η πουτανα,πρεπει να μενει πουτανα και να χαριζει στιγμες ηδονης σε μας τα αγορακια!!!
το μονο που θελω να πω προς τις κοπελες ,ειναι να γινεστε καλυτερες ...τανες οσο περνανε τα χρονια!!!
we love you!!!
δεν πρεπει να αλλαζει η πουτανα,πρεπει να μενει πουτανα και να χαριζει στιγμες ηδονης σε μας τα αγορακια!!!
το μονο που θελω να πω προς τις κοπελες ,ειναι να γινεστε καλυτερες ...τανες οσο περνανε τα χρονια!!!
we love you!!!
Ιεραπόστολος
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
αυτο ειναι αληθεια...απλα να μην κρυβομαστε ;)
Σε παρακαλω αγαπητε να μιλας εκπροσωπωντας τον εαυτο σου και μονο.
Δεν ειναι δυνατον να δεχτω πως δεν υπαρχουν ανδρες που μπορουν να "βγαλλουν" γκομενα χωρις να την
"χορηγουν".
freddie krueger
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 24
- Πόντοι
- 16
Ο δικος μας ρολος αγαπητε,δεν ειναι ασημαντος απλα ειναι πιο 'ελαφρυς'...η γυναικα τραβαει τα πανδεινα κατα τη διαρκεια της εγκυμοσυνης και μετα για να γεννησει τη νεα ζωη...Εμεις απλα το σπερνουμε...δεν ειναι το ιδιο...αυτο δεν ειναι αληθεια χωρις την δικη μας συμβολη ουτε αυγο δεν φτιαχνουν, δεν γινεται να υποτιμαμαι και τον δικο μας ρολο.
Ο ρολος του ανδρα πιος ειναι?Να στεκεται και να αγαπα τη γυναικα του...και να βοηθα στο μεγαλωμα του παιδιου τους...και να ειναι πιστος οχι επειδη ετσι πρεπει,αλλα επειδη ετσι θελει...γι αυο μαγκες μου,εχω δυο πραγματα να πω:1)Δεν παντρευομαστε για πλακα μια γυναικα που απλα ειμαστε μαζι καιρο,αλλα βλεπουμε οτι δεν μας καλυπτει..και 2)Παντρευομαστε οταν πια εχουμε χορτασει μουνι...κι οχι πριν...
Επισκέπτης
Σε παρακαλω αγαπητε να μιλας εκπροσωπωντας τον εαυτο σου και μονο.
Δεν ειναι δυνατον να δεχτω πως δεν υπαρχουν ανδρες που μπορουν να "βγαλλουν" γκομενα χωρις να την
"χορηγουν".
Αλλο ελεγα εγω...
Ελεγα να μην κρυβονται οι διαφορες καργιολες ειτε επαγγελματιες ειτε μη αναμεσα μας και να λενε ποσο γουσταρουν τις πολλες και διαφορετικες ψωλες και τα λουσα (και βεβαια κανεναν καλο μαλακα για να τους καλυβει τα συναισθηματικα τους κενα)
Ο δικος μας ρολος αγαπητε,δεν ειναι ασημαντος απλα ειναι πιο 'ελαφρυς'...η γυναικα τραβαει τα πανδεινα κατα τη διαρκεια της εγκυμοσυνης και μετα για να γεννησει τη νεα ζωη...Εμεις απλα το σπερνουμε...δεν ειναι το ιδιο...
Ο ρολος του ανδρα πιος ειναι?Να στεκεται και να αγαπα τη γυναικα του...και να βοηθα στο μεγαλωμα του παιδιου τους...και να ειναι πιστος οχι επειδη ετσι πρεπει,αλλα επειδη ετσι θελει...γι αυο μαγκες μου,εχω δυο πραγματα να πω:1)Δεν παντρευομαστε για πλακα μια γυναικα που απλα ειμαστε μαζι καιρο,αλλα βλεπουμε οτι δεν μας καλυπτει..και 2)Παντρευομαστε οταν πια εχουμε χορτασει μουνι...κι οχι πριν...
respect
freddie krueger
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 24
- Πόντοι
- 16
1)Δεν υποτιμαω τον εαυτο μου,μη γραφεις οτι σου κατεβει στο κεφαλι...ο,τι γραφω δεν εξαρταται μονο απο μενα για να γινει κατανοητο,αλλα και απο τον αποδεκτη του μηνυματος..οποτε ψαξε τα δικα σου κυκλωματα ,μη και εχουν βραχυκυκλωσει...Καταλαβα πολυ καλα τι ειπες. Μην υποτιμας τον εαυτο σου, το εξηγησες πολυ καλα. Δεν ηταν δυσνοητο. Απλως όλα αυτα τα πολυ ωραια για τα παιδια και τους ρολους ερχονται απο καποια ηλικια και μετα. Μεχρι τοτε, οποια περναει καλα με οποιονδηποτε γουσταρει και οποτε γουσταρει πραττει κατι μεμπτο?
2)Ναι ειναι μεμπτο,γιατι οπως εγραψα κι εγω αλλα και αλλοι συμφορουμιτες πιο πριν η γυναικα-παρτακιας δεν αλλαζει...αυτα ειναι φτηνες δικαιολογιες που εχουμε βαρεθει να ακουμε...'αγαπη μου πριν πηδιομουνα στα ορθια κατω απο ανεμοσκαλες,αλλα τωρα θα σου ειμαι πιστη..'
freddie krueger
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 24
- Πόντοι
- 16
Κι εγω σου ξαναλεω:Οι 'γυναικες-παρτακηδες' ΔΕΝ αλλαζουν!!!Ουτε πριν ουτε μετα το γαμο!!!Απλως καλο ειναι να τις ανανωριζει καποιος αυτες τις γυανικες και να τους προσφερει ΜΟΝΟ καλαπεραση και ΤΙΠΟΤΑ αλλο!!!ΠΟΤΕ και ΚΑΝΕΝΑΣ!!!Α και κατι άλλο, Κρουγκερ... Δεν ειναι στραβο το να θες να περνας καλα. Ουτε για τους αντρες, ουτε για τις γυναικες. Δεν τιθεται ουτε θεμα αντιγραφης ουτε επαναστασης. Απλως περναμε καλα.
Μαγκες κ ομως αλλαζει και γινεται και νυκοκοιρα που σιδερωνει,πλενει καθαριζει και μαγειρευει . Τι καλυτερο απο το να γυρνας απο μια κουραστικη μερα στο γραφειο και να ειναι δυο πουτανακια σπιτι σου και να στο εχουν κανει λαμπικο και να ειναι και ντυμενες οπως θες εσυ !!!
δειτε το σιτε !!! να παθετε πλακα!!!πατνος και γαμω της ιδεες !!www.nakeddomestics.co.uk]http://www.nakeddomestics.co.uk[/url]
δειτε το σιτε !!! να παθετε πλακα!!!πατνος και γαμω της ιδεες !!www.nakeddomestics.co.uk]http://www.nakeddomestics.co.uk[/url]
1)Δεν υποτιμαω τον εαυτο μου,μη γραφεις οτι σου κατεβει στο κεφαλι...ο,τι γραφω δεν εξαρταται μονο απο μενα για να γινει κατανοητο,αλλα και απο τον αποδεκτη του μυνηματος..οποτε ψαξε τα δικα σου κυκλωματα ,μη και εχουν βραχυκυκλωσει...
2)Ναι ειναι μεμπτο,γιατι οπως εγραψα κι εγω αλλα και αλλοι συμφορουμιτες πιο πριν η γυναικα-παρτακιας δεν αλλαζει...αυτα ειναι φτηνες δικαιολογιες που εχουμε βαρεθει να ακουμε...'αγαπη μου πριν πηδιομουνα στα ορθια κατω απο ανεμοσκαλες,αλλα τωρα θα σου ειμαι πιστη..'
1)Απ ότι βλεπω απο σαρκασμο εχουμε μαυρα μεσανυχτα... Anyway...
2)Ποιος μιλησε για πιστη και απιστια; Αν δεν εχεις σχεση και απλα και συ και ο άλλος περνατε καλα ποιο το προβλημα; Γιατι ειναι παρτακιας μια γυναικα οταν εχει διαφορετικους αντρες στο κρεβατι της (η στο τραπεζι της ή στην ανεμοσκαλα ) εαν δεν εχει σχεση μαζι τους;
Επισκέπτης
Γιατι ειναι παρτακιας μια γυναικα οταν εχει διαφορετικους αντρες στο κρεβατι της (η στο τραπεζι της ή στην ανεμοσκαλα ) εαν δεν εχει σχεση μαζι τους;
Γιατι και οταν καποια στιγμη θα εχει μια σχεση τα ιδια θα κανει...αιιιιντεεεε μαζευτειτε μωρη καργιολες
Εκτος απο το σαρκασμό εχουμε μαυρα μεσανυχτα και στην ορθογραφια...Γιατι και οταν καποια στιγμη θα εχει μια σχεση τα ιδια θα κανει...αιιιιντεεεε μαζευτειτε μωρη καργιολες
Δηλαδη το πρωτα χορταινουμε μουνι και μετα παντρευομαστε δεν ισχυει αντιστροφα; Εμεις να παμε αχορταγες
κ'εσεις το ιδιο κανετε εχοντας σχεσεις.... αλλα αμα ο αντρας γαμαει οτι κουνιεται- θεωριται γαμιας και αμα περναει καλα η γυναικα- θεωριται πουτανα... γιατι???Γιατι και οταν καποια στιγμη θα εχει μια σχεση τα ιδια θα κανει...αιιιιντεεεε μαζευτειτε μωρη καργιολες
Ιεραπόστολος
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
Ο δικος μας ρολος αγαπητε,δεν ειναι ασημαντος απλα ειναι πιο 'ελαφρυς'...η γυναικα τραβαει τα πανδεινα κατα τη διαρκεια της εγκυμοσυνης και μετα για να γεννησει τη νεα ζωη...Εμεις απλα το σπερνουμε...δεν ειναι το ιδιο...
Εσυ απλα αδυνατεις να καταλαβεις πως οπως εσυ, ετσι και μια γυναικα θελει να γαμηθει και να χορτασει πουτσο, ειτε σου αρεσει ειτε οχι.
Τωρα το αν ο ρολος της ειναι διαφορετικος ειναι αλλο θεμα.
Φαινεται μπορει να επιτελει το ρολο της αριστα και ταυτοχρονα να θελει να γαμηθει τοσο πολυ οσο και εσυ.
Βεβαια υπαρχουν και αντισεξουαλικοι ανδρες και γυναικες.
Οποτε αμα θελει καποιος μπορει να επιλεξει να παντρευτει μια τετοια, με ολα τα θετικα και τα αρνητικα που μπορει να συνεπαγεται αυτο.
freddie krueger
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 24
- Πόντοι
- 16
1)Οπως ειπα και παλι...ξεκινα απο τον εαυτο σου να κρινεις και ασε μας εμας να εχουμε μεσανυχτα-γουστο μου και καπελο μου,ετσι ενοιωσα ετσι σου απαντησα...1)Απ ότι βλεπω απο σαρκασμο εχουμε μαυρα μεσανυχτα... Anyway...
2)Ποιος μιλησε για πιστη και απιστια; Αν δεν εχεις σχεση και απλα και συ και ο άλλος περνατε καλα ποιο το προβλημα; Γιατι ειναι παρτακιας μια γυναικα οταν εχει διαφορετικους αντρες στο κρεβατι της (η στο τραπεζι της ή στην ανεμοσκαλα ) εαν δεν εχει σχεση μαζι τους;
2)Ακριβως!!!Αλλα μη τυχον και ζητησεις ποτε εσυ η καποια αλλη αυτου του ειδους-στυλ 'περναω καλα δεξια αριστερα',να σε δουν για σχεση!!ΔΕΝ το δικαιουσαι!!!
Οποτε θα ειμαι ετοιμη για σχεση θα αναλογιστω το πως και τι. Μεχρι τοτε εχουμε καιρο.2)Ακριβως!!!Αλλα μη τυχον και ζητησεις ποτε εσυ η καποια αλλη αυτου του ειδους-στυλ 'περναω καλα δεξια αριστερα',να σε δουν για σχεση!!ΔΕΝ το δικαιουσαι!!!
freddie krueger
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 24
- Πόντοι
- 16
Η σεξουαλικοτητα φιλε μου δεν κρινεται με βαση το ποσα παλουκια εχει καβαλησει μια!!....Εσυ απλα αδυνατεις να καταλαβεις πως οπως εσυ, ετσι και μια γυναικα θελει να γαμηθει και να χορτασει πουτσο, ειτε σου αρεσει ειτε οχι.
Φαινεται μπορει να επιτελει το ρολο της αριστα και ταυτοχρονα να θελει να γαμηθει τοσο πολυ οσο και εσυ.
Οποτε αμα θελει καποιος μπορει να επιλεξει να παντρευτει μια τετοια, με ολα τα θετικα και τα αρνητικα που μπορει να συνεπαγεται αυτο.
Επιτελους... :-* :-* :-*Εσυ απλα αδυνατεις να καταλαβεις πως οπως εσυ, ετσι και μια γυναικα θελει να γαμηθει και να χορτασει πουτσο, ειτε σου αρεσει ειτε οχι.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 154
- Εμφανίσεις
- 24K
- Απαντήσεις
- 14
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 105
- Εμφανίσεις