Νέα

Αλλάζει η πουτάνα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα its_me
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 129
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Α, εκει το πηγαινες. Αυτο δεν ειχα καταλαβει, τι εννοουσες.
Ενω παντως συμφωνω απολυτα σε οτι λες, το ερμηνευω εντελως αντιστροφα.
Δηλαδη θεωρω πολυ πιο πιθανο μια ναρκωμανης ή φυλακοβια  να αλλαξει τροπο ζωης αν εκλλειψει ο λογος που την εκπορνευει,
η χρηση ναρκωτικων ας πουμε, παρα μια κατα τα φαινομενα φυσιολογικη γυναικα.
Εκει πιθανως να μιλαμε για ψυχοπαθολογικα αιτια ή για τροπο ζωης οπως ειπωθηκε προηγουμενως που αλλαζει πολυ,
πολυ πιο δυσκολα. Βεβαια μια γνωμη εκφραζω μονο.

ΥΓ. Το θεμα του φιλου βεβαια, ως συνηθως, ειναι ασχετο με αυτα που συζηταμε εμεις.
Οι πορνες,και μιλαω για τις πορνες που ειναι απολυτως pro(και συνηθως,αλλα οχι παντα,δηλωμενες),ειναι φυσιολογικα ατομα ΚΑΤΑ ΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ.

Αλλο αυτες και αλλο ενα κοριτσοπουλο που βρηκε τα ζορια στην Ουκρανια,η θελησε παση θυσια να εγκαταλειψει την Ρωσια,και εκανε βιζιτες για 1 χρονο η 4-5 μηνες(αμφοτερες πραγματικες περιπτωσεις).

Βεβαια,θα μπορουσαν και οι δυο να εξελιχτουν σε πωρωμενες επαγγελματιες οπως γιναν καποιες αλλες,το ΓΙΑΤΙ δεν εγινε αυτο ειναι αλλη κουβεντα.Για μενα,και σιγουρα ειναι ρισκαδορικη εκτιμηση,δεν ειχαν αναπτυξει το"μεταλλο"της πουτανας.

freddie krueger

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16
Η ερωτηση αναφερεται σε αυτες που γλεντησαν τη ζωη τους...πιστευετε οτι μπορει να αλλαξουν,να παντρευτουν,να κανουν οικογενεια και να ειναι αφοσιωμενες στον αντρα τους η παντα θα αναζητουν την ποικιλια που ειχαν συνηθισει να εχουν?
Να σου πω κι εγω τη γνωμη μου φιλαρακο...βγηκα μετα απο 4 χρονια με μια πρωην μου την οποια ευτυχως την ειχα παρει πολυ ελαφρα,γιατι την ειχα ψιλαιστει,πως γουσταρει περιπετειες και ποικιλια...πιο συγκεκριμμενα το συστημα της ηταν να ειναι με ενα παιδι,τον 'επισημο δεσμο' της που τον αγαπουσε,που ειχε για αυτον αγαπες λουλουδια και φανφαρες κι απο εκει και περα να εχει 3 η 4 'ερωτικους φιλους' δηλ αυτο που λεμε fuck buddies...αυτο το παραδεχτηκε τωρα μετα απο πολυ καιρο και με σοκαρε,κυριως γιατι αυτο που ειχα ψιλιαστει ηταν η πραγματικοτητα...παρεπιπτοντως,με τον 'επισημο γκομενο' της οδευουν προς γαμο μερια...το παληκαρι ζει σε μαυρα μεσανυχτα και τον λυπαμαι κατα μια εννοια...
    Το συμπερασμα στο οποιο καταληγω γενικοτερα παντως ειναι πως οχι,η γυναικα που ειναι σουρτα φερτα δυσκολα αλλαζει...ακομη κι αν βρει καποιον να τον αγαπησει,μενει πολυ λιγο πιστη...Αλλωστε αυτο που μου ειπε και η ιδια η πρωην φακ μπαντυ μου ειναι πως μπορεις να κανεις σεξ και με αλλο ανδρα ενω αγαπας καποιον,γιατι 'για να καυλωσεις δεν χρειαζεται απαραιτητα συαναισθημα'και 'επειδη αφησα καποιον να με πηδηξει και καταφερε να με υγρανει εκει κατω δε σημαινει οτι δεν αγαπουσα το αγορι μου...' :o :o

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
αυτο ειναι σιγουρο :grin: :grin: :grin: :grin:
ετσι ειναι νταρια,εδω μπορει να βριστω με καποιον και μολις πει οτι<< παιδια βρηκα ενα ωραιο γκομενακι στο ταδε studio η' σπιτι>> του στελνω pm και του λεω <<συναγωνιστη ,ολα καλα,τι λεει το γκομενακι?>> :cheesy:

Ntaria

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
ναι δλδ εσας σας αρεσει η ποικιλια, σ'εμας γιατι να μην μας αρεσει δεν το καταλαβα!!!!!!!!!!!!!! :tickedoff:

Επισκέπτης
ναι δλδ εσας σας αρεσει η ποικιλια, σ'εμας γιατι να μην μας αρεσει δεν το καταλαβα!!!!!!!!!!!!!! :tickedoff:

να μην μιλατε τοτε για φυσιολογικες σχεσεις και για πολλα πολλα αισθηματα ;)
Να λετε ειμαστε καργιολες και γουσταρουμε να τρωμε πολλες και διαφορετικες ψωλες καθημερινα και μετα να τα χαλαμε στο χοντο μαζι με τις ελεινιδες :)

Ntaria

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
να μην μιλατε τοτε για φυσιολογικες σχεσεις και για πολλα πολλα αισθηματα ;)
Να λετε ειμαστε καργιολες και γουσταρουμε να τρωμε πολλες και διαφορετικες ψωλες καθημερινα και μετα να τα χαλαμε στο χοντο μαζι με τις ελεινιδες :)
χαχα ενω οι ελλεινηδες σας τα τρωνε αλιος και μετα ολοι μαζι στο χοντος τα χαλαμε :2funny: :2funny: :2funny:

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Μπλέξαμε τις πουτάνες...
Δε νομίζω ότι κάποια γίνεται πουτάνα επειδή της αρέσει το σεξ...
Γίνεται (εφόσον το επιλέξει η ίδια και δεν είναι θύμα τράφικινγκ) για εύκολο και γρήγορο χρήμα...
Και όπως όλοι όσοι βιάζονται να πλουτίσουν, δεν βλέπουν τις συνέπειες μετά...

Όσο για την άλλη κατηγορία, των γυναικών που πηδιούνται από 'δω και από εκεί έχοντας και μόνιμο δεσμό, το ζητούμενο δεν είναι και πάλι το σεξ...
Είναι η επιβεβαίωση...Οι γυναίκες αυτές είναι "αιώνιες γκόμενες" οι οποίες έχουν εθιστεί σε έναν ιδιορρυθμο ναρκισισμό...
Εννοείται βέβαια ότι δεν είναι relationship material αλλά έλα που συνήθως είναι λίαν εμφανίσιμες και σχετικά χαρισματικές κοπέλες...

Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
Αλλο αυτες και αλλο ενα κοριτσοπουλο που βρηκε τα ζορια στην Ουκρανια,η θελησε παση θυσια να εγκαταλειψει την Ρωσια,και εκανε βιζιτες για 1 χρονο η 4-5 μηνες(αμφοτερες πραγματικες περιπτωσεις).

Καταλαβαινω πως παλι φωτογραφιζεις τις περιπτωσεις που ανεφερες προηγουμενως
Οποτε εγω σου λεω κατσε να δουμε, γιατι και γω πολλες φορες εχω κοψει το τσιγαρο...
Οσο για το αλλο που λες, Ε ΟΧΙ και κοριτσοπουλο καποια που κανει βυζιτες.
Μην τρελαθουμε κιολας!! Πολυ ρομαντικα μου το περιγραφεις και με ανησυχεις...

freddie krueger

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16
Γιατι εσεις ειστε γυναικες!!!Ισα κι ομοια ειμαστε???Εσεις ειστε προορισμενες απο τη φυση και το θεο να φερετε στον κοσμο παιδια!Να δημιουργησετε ζωη μεσα στα σπλαχνα σας!!!Εχετε μια ανωτερη αποστολη απο τη δικη μας!Γιατι να θελετε να μιμηθειτε τα στραβα που εχουμε σα φυλο εμεις οι ανδρες?Ετσι κανετε εσεις την επανασταση σας??

Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16

Καλα μας δουλευεις! Δηλαδη νομιζεις οτι πολλοι ανδρες θα πηγαιναν με 30 γυναικες καθε μερα, οποιες κι αν ειναι αυτες?

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
[move]ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΚΑΙ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΣΕΞ,ΚΑΜΙΑ[/move]

_Avra_

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
1
Γιατι εσεις ειστε γυναικες!!!Ισα κι ομοια ειμαστε???Εσεις ειστε προορισμενες απο τη φυση και το θεο να φερετε στον κοσμο παιδια!Να δημιουργησετε ζωη μεσα στα σπλαχνα σας!!!Εχετε μια ανωτερη αποστολη απο τη δικη μας!Γιατι να θελετε να μιμηθειτε τα στραβα που εχουμε σα φυλο εμεις οι ανδρες?Ετσι κανετε εσεις την επανασταση σας??
Αχαχαχαχαχ :2funny: Κορυφαιο ειναι αυτο :2funny: Οι γυναικες με τα παιδια στο σπιτι και οι αντρες στο καφενειο αχαχχαχα. Μπα σε καλο σου βραδιατικα, με εκανες και γελασα :idiot: :uglystupid:

Ntaria

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Γιατι εσεις ειστε γυναικες!!!Ισα κι ομοια ειμαστε???Εσεις ειστε προορισμενες απο τη φυση και το θεο να φερετε στον κοσμο παιδια!Να δημιουργησετε ζωη μεσα στα σπλαχνα σας!!!Εχετε μια ανωτερη αποστολη απο τη δικη μας!Γιατι να θελετε να μιμηθειτε τα στραβα που εχουμε σα φυλο εμεις οι ανδρες?
ναι και αυτο πρεπει εμεις να καθομαστε σπιτακι μας, να σας μαγειρευουμε και να σας προσεχουμε και εσεις να μας λετε :"εχω μια δουλεια μωρακι μου, σε παιρνω σε λιγο" την ωρα που βρησκεστε σε κανα στουντιο/ρδελο. Ξερεις ποσα τετοια ακουω την ημερα και πωσ λιπαμε μερικες γυναικες?????

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2008
Like
9
Πόντοι
16

αυτο δεν ειναι αληθεια χωρις την δικη μας συμβολη ουτε αυγο δεν φτιαχνουν, δεν γινεται να υποτιμαμαι και τον δικο μας ρολο.

freddie krueger

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16
Αχαχαχαχαχ :2funny: Κορυφαιο ειναι αυτο :2funny: Οι γυναικες με τα παιδια στο σπιτι και οι αντρες στο καφενειο αχαχχαχα. Μπα σε καλο σου βραδιατικα, με εκανες και γελασα :idiot: :uglystupid:
Αυτο καταλαβες εσυ απο οσα ειπα??? :idiot: :idiot:Ο,τι βιωματα εχει ο καθενας με αυτα κρινει...τεσπα...αυτο που εγραψα μαλλον δεν προοριζεται για την αντιληψη σου... :idiot: :idiot:

Επισκέπτης
Καταλαβαινω πως παλι φωτογραφιζεις τις περιπτωσεις που ανεφερες προηγουμενως
Οποτε εγω σου λεω κατσε να δουμε, γιατι και γω πολλες φορες εχω κοψει το τσιγαρο...
Οσο για το αλλο που λες, Ε ΟΧΙ και κοριτσοπουλο καποια που κανει βυζιτες.
Μην τρελαθουμε κιολας!! Πολυ ρομαντικα μου το περιγραφεις και με ανησυχεις...
Ισως ο ορος κοριτσοπουλο ειναι υπερβολικος αλλα η Ουκρανιδα ηταν 19 χρονων οταν ηρθε,και εφοσον ξεκολλησε ΕΓΚΑΙΡΩΣ δεν την θεωρω τελειωμενη πορνη.

Πραγματι φωτογραφιζω,η πιο σωστα,κρινω με βαση αυτα που γνωριζω.
Αναλαμβανω πληρως την ευθυνη για τα λαθη μου βεβαια,και αυτο προκαταβολικα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom