RETRO
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2020
- Like
- 18.641
- Πόντοι
- 3.556
το ιδιο και το σκουπιδιασμα απο τους σκληρους μύστες. ειναι επιλεκτικο και φινετσάτοεπιλέγω πότε, τι και αν θα δώσω
το ιδιο και το σκουπιδιασμα απο τους σκληρους μύστες. ειναι επιλεκτικο και φινετσάτοεπιλέγω πότε, τι και αν θα δώσω
οι "σκληροί μύστες" μόνο το σκουπίδιασμα έχουν "σκληρό" ... χάνονται συχνά μέσα στα δρομάκια της ατελείωτης καφρίλας τουςτο ιδιο και το σκουπιδιασμα απο τους σκληρους μύστες. ειναι επιλεκτικο και φινετσάτο
επιλέγω πότε, τι και αν θα δώσω
Είσαι σίγουρος?Γιατί πιστεύω πως είναι εδώ μέσα με nick που αρχίζει από KΛείπει ο κ. Σαβρίδιας. Λείπει!
Μολις εφαγες κι εσυ μανευχαριστουμε τυπε δεν θελουμε
μην δωσεις τιποτα
Μολις εφαγες κι εσυ μαν
Υπεκφεύγεις και δεν απαντας σχετικά με το αν δίνεις κώλο ενώ εγώ απαντώ πάντα στις ερωτήσεις σου χωρίς υπεκφυγές.να μάθει τι γράφετε για αυτόν, να μας γαμήσει όλους μετά ...
Είσαι σίγουρος?Γιατί πιστεύω πως είναι εδώ μέσα με nick που αρχίζει από K
Δεν ακολουθησε το παραδειγμα σου η Ελενα ομωςναι τυπε και ειχε καλο φαγητο στο συσσιτιο σημερα
ασε που ειχα να φαω απο τοτε που το πηρε η παπαριζου στην γιουροβιζιον
Δεν ακολουθησε το παραδειγμα σου η Ελενα ομως
ΔΕ με έχει καυλώσει κάποιος τόσο πολύ που να του τον δώσωΥπεκφεύγεις και δεν απαντας σχετικά με το αν δίνεις κώλο ενώ εγώ απαντώ πάντα στις ερωτήσεις σου χωρίς υπεκφυγές.
οι "σκληροί μύστες" μόνο το σκουπίδιασμα έχουν "σκληρό" ... χάνονται συχνά μέσα στα δρομάκια της ατελείωτης καφρίλας τους
Ούτε στον αλαικσανδρο;ΔΕ με έχει καυλώσει κάποιος τόσο πολύ που να του τον δώσω
(λογάδες πολλοί ... μάγκες λίγοι)
Για να αποφυγει τον Ενφια?Εγω για τη μασαμπουκα ελεγατι εννοεις τυπε να μεινει αστεγη κι αυτη;
@alex71Ούτε στον αλαικσανδρο;
Θα του πάρω την παρθενιά δηλαδή;ΔΕ με έχει καυλώσει κάποιος τόσο πολύ που να του τον δώσω
(λογάδες πολλοί ... μάγκες λίγοι)
Α ωστε ετσιΔΕ με έχει καυλώσει κάποιος τόσο πολύ
Χεσμένο σ'έχει...Α ωστε ετσι
διάβασε από την 3η σελίδα και μετάΑ ωστε ετσι