Τροβαδούρος
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 16.680
- Πόντοι
- 3.936
Σου δίνω τη σειρά μου...να μάθει τι γράφετε για αυτόν, να μας γαμήσει όλους μετά ...
Σου δίνω τη σειρά μου...να μάθει τι γράφετε για αυτόν, να μας γαμήσει όλους μετά ...
τύπε δυσκολο. ο σαββιδαρος ειχε πιο θυληκες παλάμες στη φωτο με τα μαχαιροπιρουνα. ενω το μέλος νανα στη φωτο με τα νύχια που ειχε ανεβασει τότες πουξέρασεξεροχυσε ολο το σαη ειχε ροζιασμένα πρισμενα δαχτυλα
...τύπε δυσκολο. ο σαββιδαρος ειχε πιο θυληκες παλάμες στη φωτο με τα μαχαιροπιρουνα. ενω το μέλος νανα στη φωτο με τα νύχια που ειχε ανεβασει τότες πουξέρασεξεροχυσε ολο το σαη ειχε ροζιασμένα πρισμενα δαχτυλα
α, ναι ... ξέχασαΠοια γυναίκα βάφει κομμένο νύχι...
Ρε Τασλικερ... ξεκολα ρε μαλακα
α, ναι ... ξέχασα
εσύ προτιμάς τα άβαφα νύχια ... τα βρίσκεις πιο θηλυκά
εμένα αποκαλείς "τύπε" ? ... ΕΜΕΝΑ ???τυπε λες να αρχισουν να πεφτουν τιποτα γαμωμανες στο νημα;
εμένα αποκαλείς "τύπε" ? ... ΕΜΕΝΑ ???
οπου να ναι σκαει μεγαλειοτατος να καθαρισει γιαεμένα αποκαλείς "τύπε" ? ... ΕΜΕΝΑ ???
@alex71καλα ρε τυπε πως κανεις ετσι;
σκύψε ευλογημένε/η να φιλήσεις το σταυρό ...
Φαγαμε ρε μαν πριν λιγο.ΦΑΓΑΜΕλιγο ακομα σκουπιδιασμα απο τυπαρα υπερ μυστη εντουρο και το μέλος νανα θα πεταξει ώριμο κωλοτρυπιδι για αποδεικτικο
επιλέγω πότε, τι και αν θα δώσωλιγο ακομα σκουπιδιασμα απο τυπαρα υπερ μυστη εντουρο και το μέλος νανα θα πεταξει ώριμο κωλοτρυπιδι για αποδεικτικο