enduro
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2014
- Like
- 15.820
- Πόντοι
- 3.656
αν δεν ειναι εύκαιρο το μέλος νανα ας απαντησει ο νηματοθετης
ξεροχυνω με εγκαίνια νηματος
τυπε κοιτα μην απαντησει στο τελος ο γιασου η ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΣΠΑΡΗΣ
ξεροχυνω με εγκαίνια νηματος
Είχαν ειπωθεί τέτοιες κουβέντες για Νανα;οπου να ναι μέλος νανα θα ρωτησει μέλος τραβελακια νηματοθετη με ποιο δικαίωμα την εξέθεσε λέγοντας οτι ειναι διατεθειμένη για τρενάκι
σε ενα νήμα που ρωτησε ενας μύστης για προταση τρίο πετάχτηκε το νιαμου ο νηματοθετης και προτεινε μέλος νανα και μετα το μέλος νανα ηταν σε φαση ο μοντιεΕίχαν ειπωθεί τέτοιες κουβέντες για Νανα;
Ευσταθούσαν;
Είχαν ειπωθεί τέτοιες κουβέντες για Νανα;
Ευσταθούσαν;
Αδυνατώ να το πιστέψω...αλλά από τη άλλη όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά....Ενδιαφέρεστε να κλείσετε θέση στην σειρά του συρμού;
Ναι.
Το κάνω και σαλιγκαράκι για να καλύπτει όλη την καράφλα.
Αλλά τι σχέση έχει αυτό με την ερώτηση που σας έκανα; Τον δίνετε μόνο σε όσους έχουν μαλλιά;
αααα, εσύ είσαι η κουτσομπόλα του site?σε ενα νήμα που ρωτησε ενας μύστης για προταση τρίο πετάχτηκε το νιαμου ο νηματοθετης και προτεινε μέλος νανα και μετα το μέλος νανα ηταν σε φαση ο μοντιε
Νανα ο άγιος σε είπε του συρμού...αααα, εσύ είσαι η κουτσομπόλα του site?
Εγώ έχω μια θεωρία. Η οποία λέει ότι ρωτάμε πράγματα σχετικά με εμάς.
Η θεωρία μου λέει ότι η νανα είναι ο Σαβιδης, και ότι η φωτογραφία της είναι ο ίδιος με περουκίνι.
Γνώμη σου.
Πως γρασάρουνε το γκρόβερ...Τι θέμα έχει το νήμα γιατί βαριέμαι τα σεντόνια;;;
Δεν το είχα για τέτοιο το Γιορμά!!! Ρε πού πάμε;;;Πως γρασάρουνε το γκρόβερ...
αααα, κι εσύ είσαι ο μικρός ρουφιάνος του site?Νανα ο άγιος σε είπε του συρμού...
τύπε δυσκολο. ο σαββιδαρος ειχε πιο θυληκες παλάμες στη φωτο με τα μαχαιροπιρουνα. ενω το μέλος νανα στη φωτο με τα νύχια που ειχε ανεβασει τότες πουΕγώ έχω μια θεωρία. Η οποία λέει ότι ρωτάμε πράγματα σχετικά με εμάς.
Η θεωρία μου λέει ότι η νανα είναι ο Σαβιδης, και ότι η φωτογραφία της είναι ο ίδιος με περουκίνι.
Γνώμη σου.
Πως γρασάρουνε το γκρόβερ...
να μάθει τι γράφετε για αυτόν, να μας γαμήσει όλους μετά ...Κωλοτρίβεται ο Μεγαλειότατος με τον κ. Σαβρίδια;;;
Λιποθυμώ...
τύπε δυσκολο. ο σαββιδαρος ειχε πιο θυληκες παλάμες στη φωτο με τα μαχαιροπιρουνα. ενω το μέλος νανα στη φωτο με τα νύχια που ειχε ανεβασει τότες πουξέρασεξεροχυσε ολο το σαη ειχε ροζιασμένα πρισμενα δαχτυλα