Νέα

Αλήθειες με τον jormakka

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jormakka
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 799
  • Εμφανίσεις 35K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.712
Πόντοι
1.706
τα διπλα μου χρονια εχεις. εχω 54 κριτικες σε σαιτ για μπουρδελα. Εσυ εισαι εδω μεσα για οτιδηποτε αλλο εκτος του αγοραιου ερωτα.
Μαντεψε ποιος ειναι ο μαλακας...
Προφανώς ο μαλάκας είσαι εσύ, διότι αν έχεις τα μισά μου χρόνια κι έχεις 54 κριτικές, σε αυτήν την ηλικία, τότε είσαι ήδη ξοφλημένος.
Εγώ απλά εδώ βρήκα ιντερνετικό καφενείο.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.262
Πόντοι
12.756
τα διπλα μου χρονια εχεις. εχω 54 κριτικες σε σαιτ για μπουρδελα. Εσυ εισαι εδω μεσα για οτιδηποτε αλλο εκτος του αγοραιου ερωτα.
Μαντεψε ποιος ειναι ο μαλακας...
ρισκάρω αλλα θα πω αυτος νομιζω τυπε

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.688
Πόντοι
3.936
ετσι εξηγουνται πολλα Pustogero. Καημενουλι, γερασες και σαπισε το παπαρι σου... Κριμα ρε φιλε, υπαρχει κανα επιδομα αναπηριας για εσας τους ανικανους εκει; Εισαι ανικανος επειδη κοντευεις να πεθανεις αραγε ή επειδη γουσταρεις πουτσες και δεν σε ξεσηκωνουν οι γυναικες; :think:
Δεν πειραζει ρε φιλε, εχεις βρει τη λυση για τις δυσκολες μερες, πας ψωνιζεις απο το γκετο δυο τρεις μαυρους, σου ανοιγουν τη σουφρα, και μετα μπαινεις εδω μεσα και μας λες οτι βρηκες σπονσορεττες (απτο χωριο δεν τις ξες). Εισαι κατα φαντασιαν πετυχημενος και πλουσιος (αλλα ολη μερα εδω μεσα παρεισακτος), ας εισαι και κατα φαντασιαν γαμιας, δε γαμιεται τσαμπα ειναι :2funny:
Ε τον παππου, γιαυτο το μισος και ο μαζωχισμος. Να σε ρωτησω, τις και καλα σπονσορεττες, πως τις αντιμετωπιζεις σε κανενα αιφνιδιαστικο πεσιμο (λεμε τωρα); τους λες "μισο λεπτο καβλες να κουμπωσω τρια χαπια για να μην πεθανω και ενα για να μου σηκωθει και σε 2ωριτσες θα ειμαι ετοιμος";;;

Περα απτην πλακα παντως, αληθεια σε λυπαμαι ρε φιλε, κανενα σκουπιδι της κοινωνιας δεν αξιζει τετοια τυχη. Πρεπει να ειναι σκληρο για εναν ανθρωπο να ειναι και σκατογερος, και ανικανος, και εμμονικος, και μαζωχας. Και μεσα σε ολα αυτα, να μην μπορει να βρει ουτε ενα συμμαχο/φιλο σε ενα σαιτ οπως αυτο (ο ξενιτεμενος ειναι σχιζοφρενης δεν πιανει). Σε καθε γωνια, οπου γραψεις οπου μιλησεις, σκανε οι φαπες και τα μπινελικια παπαπαπαπαπαπ. Εχεις και μηδεν χιουμορ λογω συμπλεγματων, ουτε να γελασει το χειλακι σου με κατι... Κριμα φιλε, ευχομαι καλυτερη τυχη στην επομενη ζωη, απο μερα σε μερα το περιμενεις φανταζομαι, υπομονη. Γεια σου παππουλη τσιφτη καραμπουζουκλη
breaking bad ding GIF
Τον πετσοκοψες αλλά δεν νιώθει, αυτός είναι ο 10ος κλώνος του...:confused:
Μόνο την διαμερισματαρα 40τμ. που μένει ξέχασες και κάτι βιογραφικά που στέλνει το ναυάγιο στα 60 του για να βρει δουλειές του κώλου...ο μελενιος...:confused::confused::confused:

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.261
Πόντοι
10.336
Προφανώς ο μαλάκας είσαι εσύ, διότι αν έχεις τα μισά μου χρόνια κι έχεις 54 κριτικές, σε αυτήν την ηλικία, τότε είσαι ήδη ξοφλημένος.
Εγώ απλά εδώ βρήκα ιντερνετικό καφενείο.
κανε μας μαθηματα μπαρμπα. Παρε τα χαπια σου μονο γιατι μετα θα εχω τυψεις για το εγκαφαλικο που θα σου ερθει.
Το ποιος ειναι ξοφλημενος ειναι εμφανες. Εγω σε γραφω στο πουτσο μου και εσυ με προκαλεις. Απλα με παρασερνεις να σε τραμπουκισω γιατι χεζομαι στα γελια

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.688
Πόντοι
3.936
Τύποι με ρεγουλο τον κλόουν καλογερο, να χουμε να γελάμε...

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.262
Πόντοι
12.756

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.712
Πόντοι
1.706
κανε μας μαθηματα μπαρμπα. Παρε τα χαπια σου μονο γιατι μετα θα εχω τυψεις για το εγκαφαλικο που θα σου ερθει.
Το ποιος ειναι ξοφλημενος ειναι εμφανες. Εγω σε γραφω στο πουτσο μου και εσυ με προκαλεις. Απλα με παρασερνεις να σε τραμπουκισω γιατι χεζομαι στα γελια
Επειδή κάμποσες φορές διαβάζεις κάτι και πετάγεσαι ως τα ουράνια αμολώντας ένα σωρό παπαριές, δηλαδή σαν να κάνει το μυαλό σου match με λέξεις-κλειδιά κάνοντας αυτόματη σάρωση κειμένου, ξεκίνησα να σου κάνω αυτό το πείραγμα.

Σε έπαιρνα για «σοβαρό αντίπαλο» σε κάποιου είδους σύγκρουση για την πλάκα, όπως έκανα μέχρι πρότινος και με τον Τροβαδούρο. Ο τύπος έχει λαλήσει με τον ξενιτεμένο για λόγους που έχω εξηγήσει και συνειδητοποίησα πλέον ότι είναι κανονικός ψυχάκιας.

Εμείς νόμιζα ότι είμαστε συνομήλικοι, αλλά μου λες ότι είσαι περίπου 30άρης. 30 χρονών τύπος με 54 κριτικές, που λογικά δεν αντιστοιχούν σε 54 μόνο επισκέψεις σε οίκους ανοχής, αλλά είναι η κορφή του παγόβουνου, δείχνουν άτομο που έχει κλειδώσει στην πορεία του αγοραίου. Σε αυτήν την ηλικία είναι ένδειξη κατάντιας.
Δηλαδή είστε και οι δύο σας καμμένα χαρτιά, και δεν αξίζει πλέον να ασχολούμαι.

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.261
Πόντοι
10.336
Επειδή κάμποσες φορές διαβάζεις κάτι και πετάγεσαι ως τα ουράνια αμολώντας ένα σωρό παπαριές, δηλαδή σαν να κάνει το μυαλό σου match με λέξεις-κλειδιά κάνοντας αυτόματη σάρωση κειμένου, ξεκίνησα να σου κάνω αυτό το πείραγμα.

Σε έπαιρνα για «σοβαρό αντίπαλο» σε κάποιου είδους σύγκρουση για την πλάκα, όπως έκανα μέχρι πρότινος και με τον Τροβαδούρο. Ο τύπος έχει λαλήσει με τον ξενιτεμένο για λόγους που έχω εξηγήσει και συνειδητοποίησα πλέον ότι είναι κανονικός ψυχάκιας.

Εμείς νόμιζα ότι είμαστε συνομήλικοι, αλλά μου λες ότι είσαι περίπου 30άρης. 30 χρονών τύπος με 54 κριτικές, που λογικά δεν αντιστοιχούν σε 54 μόνο επισκέψεις σε οίκους ανοχής, αλλά είναι η κορφή του παγόβουνου, δείχνουν άτομο που έχει κλειδώσει στην πορεία του αγοραίου. Σε αυτήν την ηλικία είναι ένδειξη κατάντιας.
Δηλαδή είστε και οι δύο σας καμμένα χαρτιά, και δεν αξίζει πλέον να ασχολούμαι.
ετσι, να κανεις το κοτοπουλο πορνογερε. Εγω αραχτος ειμαι, εσυ ζοριζεσαι. Για να δουμε θα σταματησεις οντως να ασχολεισαι ή θα συνεχιζεις να μας γαργαλας τα αρχιδια με ταγκς και παραθεσεις στο ασχετο. 54 επισκεψεις εκανα μονο το 2022, γιατι δεν χρειαζομαι χαπια για να γαμησω. Για να δουμε ποσες μερες θα αντεξεις αυτη τη φορα.
Fail Old Man GIF

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.712
Πόντοι
1.706
54 επισκεψεις εκανα μονο το 2022, γιατι δεν χρειαζομαι χαπια για να γαμησω.
Σόρυ, αγορίνα, δεν θα τα λες όπως θες για να καλύψεις την αποτυχημένη ζωή σου.
Δεν έχω πάρει ποτέ χάπια ειδικά για να γαμάω. Για διατροφικό συμπλήρωμα πλήρους κάλυψης πρόκειται γιατί έχω πατήσει τα 60, το οποίο καλύπτει και θέματα πτώσης λίμπιντο που είναι φυσιολογικό για την ηλικία μου. Θα πρέπει να είσαι άμυαλος αν ειρωνεύεσαι για πράγματα που είναι φυσιολογικά και ούτε εσύ θα αποφύγεις.

Τουναντίον 54 επισκέψεις μόνο στο 2022 είναι ομολογία προσωπικής αποτυχίας για την ηλικία σου. Δηλαδή τόσον καιρό μιλούσα με ένα ναυάγιο.

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.261
Πόντοι
10.336
Σόρυ, αγορίνα, δεν θα τα λες όπως θες για να καλύψεις την αποτυχημένη ζωή σου.
Δεν έχω πάρει ποτέ χάπια ειδικά για να γαμάω. Για διατροφικό συμπλήρωμα πλήρους κάλυψης πρόκειται γιατί έχω πατήσει τα 60, το οποίο καλύπτει και θέματα πτώσης λίμπιντο που είναι φυσιολογικό για την ηλικία μου. Θα πρέπει να είσαι άμυαλος αν ειρωνεύεσαι για πράγματα που είναι φυσιολογικά και ούτε εσύ θα αποφύγεις.

Τουναντίον 54 επισκέψεις μόνο στο 2022 είναι ομολογία προσωπικής αποτυχίας για την ηλικία σου. Δηλαδή τόσον καιρό μιλούσα με ένα ναυάγιο.
εισαι τοσο βλακας που ακομα δεν καταλαβαινεις τιποτα αποσα γραφω. Ξεκουτιανες μαλακα, επομενη σταση να πας να γραφτεις σε φορουμ με κινητα τηλεφωνα και να τους κραζεις οτι η τεχνολογια ειναι το μεσο για να μας ελεγξουν οι κυβερνησεις, και μετα να πας να γραφτεις σε φορουμ ποδοσφαιροφιλων και να προσπαθεις να τους πεισεις οτι το μπασκετ ειναι καλυτερο αθλημα.
Εισαι απλα ενας αχρηστος και ανικανος. Και συνεχιζεις να ασχολεισαι με "ναυαγια" σαν εμενα.
Aging Old Man GIF by A&E

αλλαξε πανα, η προηγουμενη γεμισε σκατα

captain 69

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2015
Like
11.765
Πόντοι
3.506
Εισαι απλα ενας αχρηστος και ανικανος. Και συνεχιζεις να ασχολεισαι με "ναυαγια" σαν εμενα.
Τι ασχολείσαι; Ο άνθρωπος είναι κλινική περίπτωση... Πού πατάει και πού θα καταλήξει δεν έχει βρει ακόμα στα 60 του.

George Alpha

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2018
Like
6.843
Πόντοι
1.056
άντρες και γυναίκες είμαστε ίσοι. αλλά δεν είμαστε ίδιοι.
Μην το ξαναπεις αυτο. Δεν ειμαστε ισοι.
Εκ φυσεως ειμαστε διαφορετικοι. Ο αντρας για την μαχη, και η γυναικα για την φροντιδα.

Μην ακουω μαλακιες. Οτιδηποτε αλλο σκοπο εχει να σας αλλαξει τα μυαλα.

Ειμαστε διαφορετικοι και ο καθενας εχει τον ρολο του, που σκοπο εχουν να συνηπαρξουν.

Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.478
Πόντοι
8.846
Μην το ξαναπεις αυτο. Εκ φυσεως ειμαστε διαφορετικοι. Ο αντρας για την μαχη, και η γυναικα για την φροντιδα.

Μην ακουω μαλακιες. Οτιδηποτε αλλο σκοπο εχει να σας αλλαξει τα μυαλα.

Ειμαστε διαφορετικοι και ο καθενας εχει τον ρολο του, που σκοπο εχουν να συνηπαρξουν.
Τύπε με διάβασες καθόλου?
:think: :think: :think:
Για ξανακοίτα και πε μου...

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.712
Πόντοι
1.706
εισαι τοσο βλακας που ακομα δεν καταλαβαινεις τιποτα αποσα γραφω. Ξεκουτιανες μαλακα, επομενη σταση να πας να γραφτεις σε φορουμ με κινητα τηλεφωνα και να τους κραζεις οτι η τεχνολογια ειναι το μεσο για να μας ελεγξουν οι κυβερνησεις, και μετα να πας να γραφτεις σε φορουμ ποδοσφαιροφιλων και να προσπαθεις να τους πεισεις οτι το μπασκετ ειναι καλυτερο αθλημα.
Aging Old Man GIF by A&E

αλλαξε πανα, η προηγουμενη γεμισε σκατα
Μάλλον ο βλάκας είσαι εσύ που δεν καταλαβαίνεις ότι ένα site δεν «εξομαλύνει» περιπτώσεις προσωπικών αποτυχιών λόγω του αντικειμένου του. Το ότι σχετίζεται με τον αγοραίο, δεν σημαίνει ότι ο αγοραίος είναι η κανονικότητα. Η κανονικότητα είναι η αρμονική σχέση άρρενος και θήλεος. Όσοι δεν τα καταφέρνουν έρχονται εδώ και συσπειρωμένοι κάτω από την ίδια στέγη βγάζουν θεωρίες για προσωπική επιβίωση.

Τώρα εγώ δεν πάω κόντρα στο ρεύμα εδώ μέσα, επειδή δεν καταλαβαίνω. Αλλά επειδή χρειάζεται να αντιμετωπίσω κάποιους γιωτάδες, όταν μου πουλάνε μαγκιές. Δηλαδή με λίγα λόγια είσαι ένας γιωτάς της ζωής και τίποτα παραπάνω.

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.261
Πόντοι
10.336
Μάλλον ο βλάκας είσαι εσύ που δεν καταλαβαίνεις ότι ένα site δεν «εξομαλύνει» περιπτώσεις προσωπικών αποτυχιών λόγω του αντικειμένου του. Το ότι σχετίζεται με τον αγοραίο, δεν σημαίνει ότι ο αγοραίος είναι η κανονικότητα. Η κανονικότητα είναι η αρμονική σχέση άρρενος και θήλεος. Όσοι δεν τα καταφέρνουν έρχονται εδώ και συσπειρωμένοι κάτω από την ίδια στέγη βγάζουν θεωρίες για προσωπική επιβίωση.

Τώρα εγώ δεν πάω κόντρα στο ρεύμα εδώ μέσα, επειδή δεν καταλαβαίνω. Αλλά επειδή χρειάζεται να αντιμετωπίσω κάποιους γιωτάδες, όταν μου πουλάνε μαγκιές. Δηλαδή με λίγα λόγια είσαι ένας γιωτάς της ζωής και τίποτα παραπάνω.
Old Man Dance GIF
κανε την επανασταση σου τυπε. θα σε ανεχτουμε τι να κανουμε

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.261
Πόντοι
10.336
:coffee:

έχει θέμα η φάση εδώ
ε βαρεθηκα, μετα τα μπινελικια σοβαρεψε ο μπαρμπας. Νομιζε οτι θα μπουγελωνομαστε σαν δεκαχρονα για χαβαλε σε καθε ποστ, μεχρι που εφαγε εναν κουβα σκατα και κατουρα στο κεφαλι και συμμαζευτηκε. Το παιζει θιγμενος τωρα και μου κανει μουτρακια, εκοψε τα γελακια, χιουμορ δεν ειχε ποτε, οποτε απλα επιτιθεται με την ουρα κατω απτα σκελια.

Τωρα λογικα ψαχνει τις κριτικες μου να βρει μελανα σημεια, τσεκαρει μηνυματα 8ετιας μηπως εγραψα καμια πιπα, και αν δεν βρει τιποτα εχει παντα στο τσεπακι την κλασσικη μαλακια "γαμας σε μπουρδελα, αρα δεν ειχες ποτε γκομενα", λες και εχω αναγκη να αποδειξω τιποτα σε ενα pustogero στο μπου.κομ.... Μυαλο κουκουτσι σε ενα ανικανο σωμα, τι να πεις... Η αποτυχια δεν κρυβεται

Εγω φταιω που του δινω αξια, το ξερω.

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.261
Πόντοι
10.336
@Kalogero σταματαω να σπαμαρω το νημα του τζορμακα, ενας απο τους δυο πρεπει να δειξει ωριμοτητα και εσυ δεν θα εισαι αυτος προφανως, you cant teach an old dog new tricks αλλωστε, ετσι μεγαλωσες, δεν σε παρεξηγω. Ελα τσιγκλισε με αλλου αν θες να σε κοπανησω με το παπαρι μου :alivedick: (ελα και πμ αν θες δεν εχω αναγκη αυτοπροβολης :knuppel: )

Ή απλα βουλωστο, σιριαλ καταντησες, ενα χιλιοστο αυτοσεβασμου αν ειχες θα το ειχες βουλωσει καιρο τωρα. Ντροπη γερος ανθρωπος...

Εγω σταματαω εδω :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom