Καλησπέρα σας
Στην τελευταία μας εκπομπή πριν αποχωρήσουμε, θα σας κουράσω όχι με αναλύσεις και στερεότυπα αλλά με την προσωπική μου άποψη, το δικό μου απόσταγμα από το μπουρδελο που λέγεται αγοραίος έρωτας.
Αρχικά έχω να πω ότι δεν έχω ξαναδεί πιο βρωμικο, πιο ανόητο και πιο βαρετό χώρο. Από κοπέλες που πουλάνε σώμα και ψυχή, βρωμιάρηδες με βίτσια απόρροια τραυμάτων, μέχρι εμμονικά τυπακια που όταν τα σβερκώσεις συρρικνώνονται αστραπιαία. Ίντριγκες, ψέμματα, έπαρση, ζηλοφθονία, κακία, κέρατο, ναρκωτικά, αλκοόλ, ματαιοδοξία, ένα μπάχαλο. Και σε όλο αυτό το μπάχαλο βρέθηκα να επιπλέω και γω σα σκατο.
Δε θα σας το κρύψω ότι είμαι 31. Στην πορνοκαριέρα μου - όπως το ονομάζουν τα ναυάγια - έχω πάει με τετραψήφιο αριθμό εκδιδόμενων πολυτελείας. Δε θα αναφερθώ σε λεπτομέρειες, είπα δε θα σας κουράσω. Από αυτές, με αρκετες είχα μικρά φλερτ και με τρεις σοβαρές σχέσεις. Μεχρι που ξυπνάς μια μέρα και διαπιστώνεις ότι οποιαδήποτε συναναστρεφεσαι ή έστω πηδάς, τσάμπα ή όχι, οποιονδήποτε ξέρεις ή έχεις δει, είναι μέσα από αυτόν τον
χώρο πλέον.
Κατέληξα στο συμπέρασμα ότι όλο αυτό είναι ένα τεράστιο, ένα μεγαλειώδες, ένα μέγιστο χασιμο χρόνου. Θα ρωτήσετε εύλογα με ένα ηλιθιο ύφος ενώ καθαρίζετε τη μύτη σας,
γιατί.
Εκ πρώτης όψεως θα περιμένατε ένα κατεβατό περί αξιών, χώρου, για πουτάνες, για νταβάδες, για για για. Κι όμως, η απάντηση είναι αλλη και είναι απλή. Το πρόβλημα
δεν είναι ο αγοραίος έρωτας.
Το πρόβλημα τελικά... είμαι
εγώ ο ίδιος. Δεν ταιριάζω στον χώρο αυτό και μου το λένε επανηλειμμένα και αρνούμαι να το ακούσω. Ζητάω άλλα πράγματα από μια κοπέλα, τα οποία δε θα βρω ποτέ εδώ και ευτυχώς ή δυστυχώς το σεξ δε σημαίνει πλέον τίποτα για μένα αυτό καθεαυτό. Πριν με κατηγορήσετε βλακωδώς ότι θέλω την προσοχή και τα φλας, απεναντίας ποτέ δεν ήθελα να περάσω πιο απαρατήρητος, πλην της άποψης που εξέφρασα.
Θυμάμαι την φράση του πατριού μου όταν έμαθε κάτι ιστορίες δικές μου. Μου είπε: καλός μαλάκας είσαι, μια ζωη των άκρων. Ωραια. Τώρα σκάσε και βγες έξω, στον αγώνα, δίκαια, σαν όλους εμάς τους υπόλοιπους, μάγκα, και σοβαρέψου. Φυσικά γνώριζε ανέκαθεν ότι ήταν ευκολο να
βρω γκομενα που δεν πληρώνεται. Αυτό που ήθελε να μου πει ήταν οτι η ζωη δεν έχει παράδρομους και εύκολες λύσεις, και ότι ψάχνω σε λάθος μέρος.
Θα σας αφήσω με αυτό:
απομακρυνθείτε όσο είναι νωρίς
Πολλά φιλιά στους,
@Reznov
@athinaios44
@Νίπλης
@troubakhs
@celebre
@ΑΝΤΖΕΛΟ
@Marquis_de_Sade
@Manimal
@Eraser..
@thesaint*
και τόσα πολλά άλλα παιδιά που κράτησαν συντροφιά.
Ένα μεγάλο μαύρο άπλυτο παπαρι στους,
@clonarius
@Annapurna
@feragamo
@geroksouras
@roughfucker
@paparovicz
@tasos karipidis
Και σίγουρα ξεχνάω πολλούς.
Μια δυνατή σβερκάδα στον πάλαι ποτέ εμετικό ψευταρά
@ΛΗΞΙΑΡΧΟΣ που μας διαβάζει μπαναρισμενος από άλλο προφίλ σίγουρα.
Καλή συνέχεια.