Νέα

Αλήθειες με τον jormakka

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα jormakka
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 799
  • Εμφανίσεις 34K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

chris drs

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Απρ 2009
Μηνύματα
4.833
Κριτικές
30
Like
20.856
Πόντοι
8.815
Σε καμμιά περίπτωση δεν κοιτάνε όλες το πορτοφόλι ,αυτά είναι μπαρούφες απογοητευμένων αντρών.

Δεν μιλάμε για επαγγελματίες τύπου Τούνη, λέμε για φυσιολογικές γυναίκες της καθημερινότητας.

Προσωπικά ξέρω αρκετές ΠΛΗΡΩΣ ανεξάρτητες με δουλειές που καλοπληρώνουν και με άντρες κατώτερους τους επαγγελματικά που τους έχουν για θελήματα. Συγκεκριμένα 2 είναι σε εταιρίες ως προϊστάμενοι και κάνουν ζωάρα,μάλιστα με τη μια που έχει παιχτεί κάτι έχουμε κάνει πολύωρες συζητήσεις που δείχνουν ότι μια χαρά ανεξάρτητες είναι και μας έχουν και γραμμένους.

Γνωρίζω γυναίκα δικαστή που όχι μόνο υποτακτική δεν είναι αλλά έχει σουτάρει πόσους επίδοξους γαμπρούς που πήγαν να το παίξουν κυρίαρχα αρσενικά και φάγανε άκυρο μέχρι το Θεό...Αν συζητήσεις μαζί της είναι πολύ προσγειωμένη και ξέρει ακριβώς τι θέλει, γυναίκα καριέρας χωρίς παιδιά, να περνάει καλά χωρίς υποχρεώσεις με κάποιο σύντροφο...50αρα πολύ εμφανίσιμη, πλήρως ανεξάρτητη και περνάει μια χαρά :rockon:
μπαρουφας και απογοητευμενος μπορει να εισαι 'συ,εμεις εδω οι υπολοιποι μια χαρα ειμαστε.για καθε ενα παραδειγμα που εχεις σου εχω 10 παραδειγματα που αντικρουουν το δικο σου.
 

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Μηνύματα
4.255
Like
3.512
Πόντοι
1.706
Οι γυναίκες θέλουν και το δικό τους χρήμα, και το χρήμα του άντρα και τον άντρα τον ίδιο και το σύμπαν ολόκληρο. Από κει και πέρα είναι θέμα συμβιβασμών, δηλ. τι μπορούν να πάρουν. Δεν υπάρχει κανένα φρένο, αν μπορούν να τα πάρουν όλα, τα παίρνουν όλα. Αυτή είναι οι πλειοψηφία, οι γυναίκες μειωμένης ευθύνης και δεν εννοώ χαζές, αλλά που για ιστορικούς λόγους είχαν μειωμένες ευθύνες, επειδή τις κύριες ευθύνες πχ εξασφάλιση τροφής, προστασίας κλπ τις είχαν οι άντρες κι έχουν μάθει έτσι.

Υπάρχουν όμως και γυναίκες που στην πορεία τους ανέλαβαν δραστηριότητες με μεγάλες ευθύνες λόγω ρόλου. Εκεί βρίσκουμε και γυναίκες που διοικούν επιχειρήσεις, ηγούνται επιστημονικών ιδρυμάτων, έχουν υψηλές πολιτικές θέσεις κλπ. και φυσικά άπειρες γυναίκες σε μικρότερες θέσεις ευθύνης. Αυτές έχουν άλλο mindset και είναι πιο ολοκληρωμένες σαν άτομα.

Γενικώς η πατριαρχία διαμόρφωσε γυναίκες «μειωμένης ευθύνης». Άρα υπεύθυνοι είναι οι άντρες για αυτήν την κατάσταση και δεν έχουν κανένα δικαίωμα να παραπονούνται. Ας σκεφτεί κανείς μόνο πότε οι γυναίκες πήραν δικαίωμα ψήφου στα διάφορα κράτη. Ιστορικά είναι πρόσφατο φαινόμενο. Οι γυναίκες δεν έχουν κερδίσει ακόμα όλους τους αγώνες τους και καλά κάνουν και αγωνίζονται. Κάποιες σκύλες σε γνωστά κινήματα το έχουνε παρατραβήξει με τη λύσσα τους, σαμποτάροντας τον γυναικείο αγώνα και τις σχέσεις των δύο φύλων. Πρέπει να απομονωθούν και πιστεύω ότι σε κάποιες δεκαετίες θα εξισορροπιστούν τα πράγματα.

Αν θέλει κάποιος άνδρας σήμερα να βρει σωστές γυναίκες πρέπει να στραφεί σε γυναίκες που έχουν αναλάβει ρόλους ευθύνης. Αλλά θα πρέπει να μπορεί να σταθεί και ο ίδιος στο ίδιο επίπεδο. Προσωπικά δεν είχα ποτέ μεγάλα προβλήματα με γυναίκες, γιατί κατάλαβα νωρίς το τάργκετ γκρουπ μου και φρόντισα να μπορώ να σταθώ. Είναι ως επι το πλείστον γυναίκες που στελεχώνουν επαγγελματικούς τομείς, εγκατεστημένες ήδη ή ανερχόμενες.

Ο κάθε άντρας προσελκύει γυναίκες του επιπέδου του. Όποιοι παραπονούνται θα πρέπει να επανεξετάσουν το παιγνίδι τους.
 
Τελευταία τροποποίηση:

Ragnar Bjornson

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2020
Μηνύματα
96
Κριτικές
7
Like
731
Πόντοι
300
BD9C6AB8-3143-4165-BB40-3480D76CE262.jpeg


Καλώς ήρθατε σε μια ακόμα εκπομπή μικρού μήκους. Ένα από τα πιο ζεστά Σαββατοκύριακα της φετινής χρονιάς, επομένως θα μιλησουμε για ένα φλέγον ζήτημα, «γυναίκες και χρήματα».

Θα έχετε ακούσει κατά καιρούς το απόφθεγμα «εάν έχεις χρήματα θα έχεις γυναίκες» ή το «οι γυναίκες αγαπούν το χρήμα».

Αυτή η πατάτα δυστυχώς έχει περαστεί ως πραγματικότητα στα μυαλά των νεαρών και όχι μόνο μελών, και ήρθε η στιγμή να αναλύσουμε τι συμβαίνει. Προσδεθείτε.

Ο κόσμος λοιπόν λανθασμένα πιστεύει ότι αν έχεις χρήματα έχεις και τις γυναίκες, επειδή αυτές αγαπούν το χρήμα. Αυτο δεν ισχύει, τα χρήματα είναι απλά ένα μέσο διευκόλυνσης αλλά ο άντρας ακόμα χρειάζεσαι να έχει παιχνίδι για να κερδίσει μια γυναίκα. Αναριθμητα τα παραδείγματα πλούσιων αντρών που δεν έχουν γυναίκα, αναρίθμητα και αυτά αντρών που απελπισμένα προσπαθούν να βρουν μια ανεπιτυχώς, εκνευρίζοντας την.

Στις γυναικες αρέσουν αυτα που το χρήμα επιτρέπει, χωρίς να βλέπουν αυτά καθεαυτά τα χρήματα. Αυτό που θέλουν είναι ένα ωραίο αμάξι να τις πάρει από το σπίτι τους να τις πάει στο εστιατόριο που εσυ ως άντρας έχεις επιλέξει, να πληρώσεις τον λογαριασμό χωρίς να αναφέρεις πόσο είναι και το ίδιο ωραίο αυτοκίνητο να τις πάει πίσω στο σπίτι τους. Δεν τις ενδιαφέρει πόσο είναι ο λογαριασμός ρεύματος, δεν τις ενδιαφέρει πόσο είναι ο ένφια στο μεγάλο σου διαμέρισμα, θέλουν μόνο το κρεβάτι σου να είναι άνετο.

Κάτι άλλο που απολαμβάνουν οι γυναίκες είναι ένας άντρας που είναι επιτυχημένος, τα χρήματα αποτελούν ένα πολύ εύκολο μέτρο της επιτυχίας. Γι’ αυτό όταν βλέπετε μια πολύ όμορφη γυναίκα με έναν πολύ επιτυχημένο επιχειρηματία, μην απορείτε.

Απο κει και πέρα, το νούμερο ένα πράγμα που θέλουν, επιζητούν και εκτιμούν οι γυναίκες περισσότερο από οτιδήποτε άλλο είναι η διασκέδαση, στις γυναίκες αρέσει η διασκέδαση. Μπορείς να κάνεις τα πάντα σε μια γυναίκα μπορείς να είσαι ακόμα και απαίσιος μαζί της αλλά αν δεν την κουράζεις με την μιζέρια σου, την φλυαρία σου ή την βαρεμάρα σου, θα είναι μαζί σου (ή απλά στο κρεβάτι σου), εφόσον είσαι αρκετά διασκεδαστικός (όχι σαχλος) για να έχει κάποια απόλαυση στη ζωή της. Αυτός είναι και ο λόγος που όλες οι γυναίκες ανεξαιρέτως έχουν μέσα στα πρώτα πέντε χαρακτηριστικά ενός ιδανικού άντρα το χιούμορ.

Στις γυναίκες αρέσει η διασκέδαση και τα λεφτά διευκολύνουν την ψυχολογία και τον αυθορμητισμό σε έναν άντρα, ο αυθορμητισμός με τη σειρά του οδηγεί σε αποφάσεις που προωθούν ένα πιο εύθυμο κλίμα.

Δεν είναι απαραίτητο οτι αγαπούν τα λεφτά οι γυναίκες, ούτε είναι προικοθήρες. Ειστε απλώς ένα εύθυμο και διασκεδαστικό άτομο με το οποίο είναι μαζί, διότι έχετε την δυνατότητα να την κάνετε να μην βαριέται. Σήμερα είστε εκεί, αύριο είστε αλλού, της κάνετε μια έκπληξη, είστε ήρεμος, μετά πάτε ένα ταξίδι, κτλ κτλ κτλ. Κρατάτε ζωντανό το ενδιαφέρον της, μέσω του αυθορμητισμού που είναι απόρροια της οικονομικής σας κατάστασης.

Εδώ υπάρχει και η αντίφαση κατά την οποία η γυναίκα υπαινίσσεται ότι τα χρήματα δεν την ενδιαφέρουν αλλά αποζητά μια καλύτερη ζωη, και λανθασμένα ο άντρας καταλήγει στο συμπέρασμα ότι ψεύδεται.

Μπορείτε να δείξετε τον τραπεζικό σας λογαριασμό στην οθόνη ενός υπολογιστή προσπαθώντας να εντυπωσιάσετε μια γυναίκα, παρόλα αυτά θα την δείτε αδιάφορη. Ωστόσο εάν δεν έχετε ένα αυτοκίνητο, ένα δικό σας διαμέρισμα, μια δουλειά, δεν θα θέλει να είναι μαζί σας. Άρα, ψεύδεται; Όχι. Απλώς αδυνατεί να συνειδητοποιήσει ότι τα χρήματα είναι ο συνδετικός κρίκος για όλα αυτά που κάνει και περνάει.

Οπότε, τα λεφτά βοηθάνε αλλά απλά βοηθάνε. Ένα ωραίο αυτοκίνητο το μόνο που θα καταφέρει να κάνει είναι να κινήσει την περιέργεια της σχετικά με το πώς το διαθέτεις, ποιος είσαι κτλ. Θα σου δώσει ένα πολύ μικρό ευκαιριακό παράθυρο μερικών δευτερολέπτων, τίποτα παραπάνω. Στο οποίο εσυ ως άντρας, εάν δεν έχεις αναπτύξει την προσωπικότητα σου και ειδικά απέναντι στο γυναικείο φύλο, θα τα κάνεις σκατα. Κλασικό παράδειγμα ο κοντός αντικοινωνικός καράφλας με την Πόρσε που η μόνη γυναίκα που θα μπει μέσα θα είναι βίζιτα έναντι πληρωμής.

Το χρήμα επομενως δεν ειναι αρκετό για να βρεις γυναίκα, δεν μπορείς να δώσεις χρήματα σε μια γυναίκα και να την κάνεις να της αρέσεις. Και εδώ έρχεται και το μεγάλο ζήτημα του αγοραίου έρωτα.

Πολλοί άντρες πιστεύουν ότι με πολύωρα ραντεβού ή με μερικά φλας ή με μερικά δώρα θα έχουν είσοδο σε συναισθηματικό επίπεδο με μια βίζιτα. Τραγικό λάθος. Η πραγματικότητα είναι ότι η άτυχη κοπέλα θα θέλει πώς και πώς να δραπετευσει, διότι έχει μυριστεί την μοναξίλα σας, την κουτοπονηριά σας και την μιζέρια σας. Αλλά κυρίως ότι είστε βασανιστικά βαρετός.

Ίσως αυτός είναι και ο λόγος που αρκετοί μύστες προτιμούν το εσκορτιλίκι από την πραγματική σχέση, διότι αφενός η τελευταία πονάει και αφετέρου διότι με την πρώτη δεν αποκαλύπτονται πτυχές του χαρακτήρα τους που δε θέλουν να αποκαλύπτουν.

Εν κατακλείδι, ο κάθε άντρας πρέπει να αναπτύξει τόσο την σωματική του διάπλαση όσο και την συμπεριφορική, έτσι ώστε να έχει τη δυνατότητα να κερδίσει το αντίθετο φύλο. Απαραίτητο να έχει τον δικό του χώρο (ακόμα και αν είναι ενοίκιο), την δίκη του σταθερή δουλειά, το δικό του αυτοκίνητο ή μηχανή, ανεξάρτητος, και όχι μίζερος. Έτσι θα μπορέσετε να βγείτε από το λούκι του κακομοίρη πελάτη και να ανακαλύψετε ότι οι γυναίκες δεν είναι εξωγήινα όντα που λειτουργούν μόνο με χρήμα.

Ήταν μια ευχάριστη, καλοκαιρινή, μικρού μήκους εκπομπή με τον φίλο σας σερ Τζορ. Ακολουθεί η ξένη ταινία Pretty Woman με το ακαταμάχητο σιμπτάρι Ριτσαρντ Γκιρ. Καλιή προβολιή.
Σαν να ακούς Tate αλλά στα ελληνικά.Παρολα αυτά εγκρίνω και συμφωνώ.Πρεπει να ακούγονται αλήθειες αλά Tate , ειδικά στην Ελλάδα διότι είμαστε πολύ πίσω οι άντρες στη νοοτροπία.
 

Mantw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2021
Μηνύματα
1.055
Like
1.881
Πόντοι
216
Θα σας δικασω με ευγένεια.

Δεν αγαπάτε τα δικά σας χρήματα. Είστε γυναίκα. Εκ φύσεως ο ρόλος σας είναι δίπλα στον άντρα σας. Εκ φύσεως είστε όντα τα οποία δεν αρέσκονται στις ερωτήσεις, στις πρωτοβουλίες, είστε τραγικές στο να παίρνετε αποφάσεις και ακόμα πιο τραγικές σε επενδύσεις και λοιπές μπίζνες. Ο άντρας είναι ο ηγέτης. Ο άντρας σβήνει φωτιές. Ο άντρας αποφασίζει. Ο άντρας προσφέρει. Εκτός αν θέλετε να συνάψετε σχέση με ένα αγαπουλιάρικο και συνεσταλμένο παιδί που θα σας ρωτάει κάθε μέρα πριν πάει να κάνει πιπί του. Η γυναίκα προσπαθεί να πάρει τον έλεγχο μιας σχέσης, το κάνετε καθημερινά. Είναι ο ρόλος μας να μην το επιτρέψουμε. Εάν πάρετε τον έλεγχο - κάτι που νομίζετε ότι πρέπει να κάνετε - χάνετε αυτόματα κάθε σεβασμό και κάθε ενδιαφέρον για αυτή την σχέση. Δεν χρειάζεται να πληρώσετε το δείπνο. Δεν χρειάζεται να πληρώσετε την ΔΕΗ. Αυτό που χρειάζεται να κάνετε είναι να φροντίσετε τα παιδιά, να ετοιμάσετε το φαγητό, να σέβεστε τον άντρα σας με το να μην έχετε άντρες φίλους, και θα έχετε την αναλογη ανταπόδοση, το σεξ. Μα Τζορμακα, δεν ντρέπεσαι; Ναι, ακούστε. Σε μια υγιή σχέση, η γυναίκα πρέπει να προγραμματιστεί από τον σύντροφο της ώστε να επιβραβεύεται η σωστή συμπεριφορά της και να αγνοείται η κακη. Όταν ο μπούφος άντρας αποφασίζει να μπει σε διάλογο με φωνές με μια γυναίκα, εκτός του ότι πάντα θα χάνει, εκτός του ότι είναι ανούσιο, περνάει μήνυμα στην γυναίκα ότι με την κακη της συμπεριφορά μπορεί να αντλεί το μεγαλύτερο αγαθό που κάθε γυναίκα επιζητά από έναν άντρα: την ΠΡΟΣΟΧΗ. Καταλαβατε; Ελπίζω.

Όσον αφορά την μπαρούφα που πολλές κοπέλες του χώρου έχουν, το «είμαι ανεξάρτητη, έχω δικά μου χρήματα, όλα τα μπορώ», αφήστε με να εκφράσω την άποψη μου, με σεβασμό προς όλα τα κορίτσια: όχι.

Όχι, δεν είστε. Κατά κανόνα οσες τρέφουν αυτη την πεποίθηση καταλήγουν μόνες και έρημες, ένα αυτό. Δεύτερον, όλες έχετε δέκα-είκοσι λιγούρια στις επαφές σας τους οποίους θα πάρετε τηλέφωνο για εξυπηρέτηση διότι ξέρετε ότι θα δώσουν την απαραίτητη προσοχή χωρίς να ζητήσουν κάτι ως αντάλλαγμα. Στο χωριό μου το λέμε φρεντζοουν. Γι’ αυτό και όσοι πάνε σε ραντεβού και είναι συναισθηματικοί, μιλάνε για προσωπικά κτλ καταλήγουν να είναι τα μεγαλύτερα ψάρια. Παμε παρακάτω.

Η μόνη δουλειά που μπορεί να θρέψει αυτή την ηλίθια πεποίθηση είναι το εσκορτιλίκι. Έχω βιώσει από πρώτο χέρι σε τρεις σχέσεις μου με κοπέλες του χώρου όλες κι όλες την εκνευριστική αυτή έπαρση. Θα σας πω το εξής. Αν αύριο σας πετάξω από αυτή τη δουλειά (και δεν εννοώ να πάρω τηλέφωνο στο γραφείο σας και να κλάψω, υπάρχουν άλλοι τρόποι να μη δουλέψετε ούτε στο Σουδαν) θα δείτε δυστυχώς το πόσο ανεξάρτητες ΔΕΝ είσαστε και το πόσο εύκολα τα χρήματα ΔΕΝ βγαίνουν. Αφήστε λοιπόν α αγαπητή Μαντώ τον πρόλογο σας για τα δικά σας χρήματα και αποδεχτείτε τον εκ φύσης ρόλο σας στην κοινωνία. Μπορεί να βρείτε εκατό υποτακτικά δροσερά αγόρια ή εκατό μαμουχαλους με φράγκα για να τροφοδοτούν και να επιβεβαιώνουν τα στερεότυπα σας αλλά θα υπάρχει ένας Τζορμακα να σας φέρει πίσω στην πραγματικότητα.

Τα σέβη μου. Και σιλάνς.
Θα σας δισψεύσω και μετά ούτε κιχ,,μεσιέ.


Το είπατε και μόνος σας,ο ρόλος της γυναίκας είναι δίπλα στον άντρα της και όχι πίσω από την πλάτη του,στην σκιά του όπως στο μοντέλο σχέσης που περιγράφετε,το οποίο έχει το δικαίωμα ύπαρξης αλλά βασίζεται στην προσωπική επιλογή κάθε ατόμου και δεν αποτελεί παράδειγμα επιτυχημένης "συνταγής " της οικογενειακής ζωής. Όσο για μένα, αυτή επιλογή είναι εξαιρετικά αμφίβολη γιατί μόνο ισότιμη δεν είναι.


Το μοτίβο "ο άντρας φέρνει χρήμα - ή γυναίκα το ξοδεύει" ίσως είναι ιδανικό σε ένα ευημερεύον σπίτι όπου η γυναίκα φροντίζει τα παιδιά και τον εαυτό της, κάνει ταξίδια και shopping. Αν το καλοσκεφτείς,αυτό το ευχάριστο μοτίβο δεν είναι ασφαλές για την ίδια την γυναίκα καθώς η δουλειά στο σπίτι δεν πληρώνεται και δεν της εξασφαλίζει εισόδημά. Η γυναίκα γίνεται πλήρως εξαρτημένη από τον άντρα της και κινδυνεύει να μείνει χωρίς τίποτα. Όχι χωρίς ταξίδια, κοσμήματα κτλπ, στην κυριολεξία,χωρίς τίποτα.

Η ζωή χωρίς χρήματα είναι κόλαση και πολύ συχνά είναι κόλαση όταν τα χρήματα δεν είναι στην τσέπη της γυναίκας αλλά μόνο στον άντρα της. Πόσες γυναίκες είναι καταδικασμένες να ζουν στο βίαιο περιβάλλον γιατί δεν έχουν πού να πάνε...
Οπότε πάλι καταληγουμε στο συμπερασμα ότι η οικονομική ανεξαρτησία αποτελεί κύρια βάση της ασφάλειας για γυναίκα.

Δε θα ήταν πια υγιές να μην αντιλαμβάνεται η οικονομική ανεξαρτησία της γυναίκας ως τραγωδία, να σέβονται οι αποφάσεις της, να συζητιούνται τα οικονομικά ζητήματα και ο οικογενειακός προϋπολογισμός χωρίς κανένας να μπορεί να χτυπήσει το χέρι στο τραπέζι για να πει "εγώ φέρνω το εισόδημά,εγώ έχω τον λόγο "? Αποδεχτείτε το,η οικονομική ανεξαρτησία της σύγχρονης γυναίκας δεν είναι το χαράτσι του φεμινισμού, είναι το θεμέλιο για μια δυνατή και υγιή σχέση.

Όσο για τα "λιγουρια στις επαφές", δεν χρειάστηκαν ποτέ για κάποια εξυπηρέτηση. Σαν φίλοι ναι, βγαίνουμε και συζητάμε τα προσωπικά μας.

Αισθάνομαι ευλογημένη που δεν επέλεξα να κάνω καριέρα στο εσκορτιλίκι, πραγματικά φοβάμαι ότι θα μου στερούσατε την πρόσβαση στην αγορά εργασίας.
Με σεβασμό πάντα.,η Μαντώ.
 

chris drs

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Απρ 2009
Μηνύματα
4.833
Κριτικές
30
Like
20.856
Πόντοι
8.815
μετα το τελευταιο σχολιο εφημεριδα που διαβασα,να συμπληρωσω οτι η γνωμη ειναι σαν τη κλανια,ολοι αφηνουν και απο μια.
 
OP
OP
jormakka

jormakka

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Απρ 2022
Μηνύματα
3.523
Like
8.508
Πόντοι
2.306
Θα σας δισψεύσω και μετά ούτε κιχ,,μεσιέ.


Το είπατε και μόνος σας,ο ρόλος της γυναίκας είναι δίπλα στον άντρα της και όχι πίσω από την πλάτη του,στην σκιά του όπως στο μοντέλο σχέσης που περιγράφετε,το οποίο έχει το δικαίωμα ύπαρξης αλλά βασίζεται στην προσωπική επιλογή κάθε ατόμου και δεν αποτελεί παράδειγμα επιτυχημένης "συνταγής " της οικογενειακής ζωής. Όσο για μένα, αυτή επιλογή είναι εξαιρετικά αμφίβολη γιατί μόνο ισότιμη δεν είναι.


Το μοτίβο "ο άντρας φέρνει χρήμα - ή γυναίκα το ξοδεύει" ίσως είναι ιδανικό σε ένα ευημερεύον σπίτι όπου η γυναίκα φροντίζει τα παιδιά και τον εαυτό της, κάνει ταξίδια και shopping. Αν το καλοσκεφτείς,αυτό το ευχάριστο μοτίβο δεν είναι ασφαλές για την ίδια την γυναίκα καθώς η δουλειά στο σπίτι δεν πληρώνεται και δεν της εξασφαλίζει εισόδημά. Η γυναίκα γίνεται πλήρως εξαρτημένη από τον άντρα της και κινδυνεύει να μείνει χωρίς τίποτα. Όχι χωρίς ταξίδια, κοσμήματα κτλπ, στην κυριολεξία,χωρίς τίποτα.

Η ζωή χωρίς χρήματα είναι κόλαση και πολύ συχνά είναι κόλαση όταν τα χρήματα δεν είναι στην τσέπη της γυναίκας αλλά μόνο στον άντρα της. Πόσες γυναίκες είναι καταδικασμένες να ζουν στο βίαιο περιβάλλον γιατί δεν έχουν πού να πάνε...
Οπότε πάλι καταληγουμε στο συμπερασμα ότι η οικονομική ανεξαρτησία αποτελεί κύρια βάση της ασφάλειας για γυναίκα.

Δε θα ήταν πια υγιές να μην αντιλαμβάνεται η οικονομική ανεξαρτησία της γυναίκας ως τραγωδία, να σέβονται οι αποφάσεις της, να συζητιούνται τα οικονομικά ζητήματα και ο οικογενειακός προϋπολογισμός χωρίς κανένας να μπορεί να χτυπήσει το χέρι στο τραπέζι για να πει "εγώ φέρνω το εισόδημά,εγώ έχω τον λόγο "? Αποδεχτείτε το,η οικονομική ανεξαρτησία της σύγχρονης γυναίκας δεν είναι το χαράτσι του φεμινισμού, είναι το θεμέλιο για μια δυνατή και υγιή σχέση.

Όσο για τα "λιγουρια στις επαφές", δεν χρειάστηκαν ποτέ για κάποια εξυπηρέτηση. Σαν φίλοι ναι, βγαίνουμε και συζητάμε τα προσωπικά μας.

Αισθάνομαι ευλογημένη που δεν επέλεξα να κάνω καριέρα στο εσκορτιλίκι, πραγματικά φοβάμαι ότι θα μου στερούσατε την πρόσβαση στην αγορά εργασίας.
Με σεβασμό πάντα.,η Μαντώ.

Θέλετε να πείτε ότι πιστεύετε στο μοντέλο που λέει ότι και η γυναίκα και ο άντρας θα πρέπει να δουλεύουν ίδιες ώρες, ισότιμα και να προσφέρουν και οι δυο μέσα στο σπίτι το ίδιο; Καλή τύχη με αυτό το μοντέλο. Ξέρουμε και οι δυο ότι καμία γυναίκα δε θέλει να είναι με έναν άντρα που βγάζει λιγότερα χρήματα από εκείνη. Επομένως θα βγάζετε λιγότερα και πάλι θα εξαρτηθείτε από το δικό του εισόδημα. Επίσης αν λέτε ότι θέλετε να προσφέρετε ισότιμα σε μια σχέση, εκεί είναι το σίγουρο ότι δε θα σας μείνει φραγκο. Το πρόβλημα σας λοιπόν έγκειται στο ότι θα σας αφήσει μια μέρα και ότι θα είστε σα μαραμένο δαμάσκηνο αδυνατώντας να βρείτε τον επόμενο. Γι’ αυτό ο γάμος και το παιδί είναι φυσικά επακόλουθα. Εάν εσείς είστε σαρανταπέντε+ (που σίγουρα είστε) και μόνη, δεν φταίει το δικό μου μοντέλο, φταίτε εσείς που δεν παίξατε τα χαρτιά σας σωστά. Καθίστε με τα δικά σας χρήματα της ημιαπασχόλησης, τα μυστικά πέντε ραντεβού το μήνα για επιβίωση και καλά Χριστούγεννα.

Αφήστε με να σας κάνω ακόμα ένα σχόλιο. Δεν υπάρχουν φίλοι άντρες. Σας το λέω εγώ ως άντρας, ως καθαρόαιμο αρσενικό που παραβιάζει μέχρι και αφεντρες. Ως άντρες θελουμε πάντα το σεξ. Δεν μας ενδιαφέρει τίποτε άλλο. Εκτός αν κάποιος ΔΕΝ είναι άντρας και είναι τυπος μειωμένης ευθύνης, στην περίπτωση αυτή συνειδητά προσφέρει τον χρόνο του προς εσάς χωρίς αντάλλαγμα. Εάν εσείς ήσασταν μια φακλανα εκατό κιλών με πέντε θρούμπες στο κούτελο (ελπίζω να πέφτω έξω) να είστε σίγουροι ότι δεν θα είχατε ούτε έναν «φίλο». Ισως είναι σκληρά αυτά που λέω αλλά είναι η πραγματικότητα. Αφήστε τα περί φιλίας και σοβαρευτείτε. Βρείτε έναν άνθρωπο, σέτλ ντάουν που θα έλεγε και η φίλτατη Γιουλάντα, και μην προσπαθείτε μάταια να είστε «ανεξάρτητη». Γνωστη μου από το σχολείο και πανέμορφη, κατέληξε να είναι διοικητικό στέλεχος στην Σιγκαπούρη με μισθό πάνω από 150 χιλιάδες το χρόνο. Έχετε την εντύπωση ότι στην προσωπική της ζωη μεταλλάσσεται σε άνδρα; Όχι, διατηρεί την ίδια εκ φύσεως συμπεριφορά, θέλει άντρα σωστό, θέλει άντρα με χρηματα, θέλει καλή ζωη. Τι νομίζετε ότι θα έκανε; Ότι επειδή έχει κάποια χρήματα θα μένει μόνη ή θα πηδιεται με τον καθένα στα μπαράκια επιλεκτικά; Αυτή είναι νοοτροπία χαζης πουτανας.

Πάνω σε αυτό, πάρτε και ένα άλλο γεγονός. Για εμάς τους άντρες, μετράει το με πόσους έχετε πάει. Θα ρωτήσετε εύλογα γιατί. Θα σας απαντήσω ευθύς αμέσως. Γιατί η γυναίκα πλάθεται από αυτό. Μια γυναίκα που έχει πάρει ότι κινείται έχει δυστυχώς διαφορετικές συνάψεις από μια που είχε τρεις άντρες στη ζωη της. Η πρώτη, σε δυσκολίες στη σχέση, σε διαμάχη κτλ, δε θα μπει στη διαδικασία να παλέψει, θα πει «οκέι θα πάω να γαμηθω με άλλον». Πιστέψτε με το έχω βιώσει, και ακόμα κι αν τον αγαπάει σα τρελη εν τελει θα το κάνει. Το αστείο είναι το πόσες φορές θα το κάνει «παραλιγο». Λοιπόν, η γυναίκα όμως που είχε τρεις άντρες στη ζωη της, σοβαρή, με αρχές, ή πείτε και δέκα οκέι, θα είναι πιο πιθανόν να μην εγκαταλείψει τη σχέση της αλλά να παλέψει γι’ αυτήν. Εδώ υπάρχουν και πολλά άλλα τεστ στα οποία υπόκειται η γυνή για να πιστοποιήσουμε εμείς το αν είναι κατάλληλη ή όχι. Δεν θα σας τα πούμε όμως. Τα λέμε σε τέσσερις ώρες στην πιο ερωτική πόλη.

Καλημέρα.
6CEEB5E6-8A36-4780-86F0-24B547792170.gif
 

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Μηνύματα
19.256
Like
24.174
Πόντοι
6.056
Πάνω σε αυτό, πάρτε και ένα άλλο γεγονός. Για εμάς τους άντρες, μετράει το με πόσους έχετε πάει. Θα ρωτήσετε εύλογα γιατί. Θα σας απαντήσω ευθύς αμέσως. Γιατί η γυναίκα πλάθεται από αυτό. Μια γυναίκα που έχει πάρει ότι κινείται έχει δυστυχώς διαφορετικές συνάψεις από μια που είχε τρεις άντρες στη ζωη της. Η πρώτη, σε δυσκολίες στη σχέση, σε διαμάχη κτλ, δε θα μπει στη διαδικασία να παλέψει, θα πει «οκέι θα πάω να γαμηθω με άλλον». Πιστέψτε με το έχω βιώσει, και ακόμα κι αν τον αγαπάει σα τρελη εν τελει θα το κάνει. Το αστείο είναι το πόσες φορές θα το κάνει «παραλιγο». Λοιπόν, η γυναίκα όμως που είχε τρεις άντρες στη ζωη της, σοβαρή, με αρχές, ή πείτε και δέκα οκέι, θα είναι πιο πιθανόν να μην εγκαταλείψει τη σχέση της αλλά να παλέψει γι’ αυτήν.
μεγαλη αληθεια απο τον τζορμακκα :wanker:
 

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Μηνύματα
5.060
Κριτικές
10
Like
13.064
Πόντοι
3.846
ωραίες οι θεωρίες Jormakka αλλά ας δούμε τι συμβαίνει στην πραγματική ζωή:

- ένας άντρας οικονομικά ασταθής που κλείνει τη μία επιχείρηση μετά την άλλη και όλο ζει με δανεικά δεν κάνει όχι για σύντροφος, αλλά ούτε για παρέα στο τάβλι. Δεν τον παίρνει κανείς στα σοβαρά, ούτε άντρας ,ούτε γυναίκα.
- Σε μία σοβαρή σχέση υπάρχουν και κάποιες ανοχές που λένε και στη μηχανολογία. Ξέρω πολλά παραδείγματα γυναικών που παντρεύτηκαν ένα πετυχημένο επαγγελματικά και κάποια στιγμή του ζήτησαν διαζύγιο. Επειδή η συμβίωση είχε ξεπεράσει τις ανοχές της. Θα πουν κάποιοι "ναι αλλά του πήραν τη διατροφή" - και συγκρίνεται αυτό ρε σεις με το πόσα θα του έπαιρνε αν συνέχιζαν να έμεναν μαζί;
- Παρατηρήστε τους λεφτάδες άντρες. Μιλάμε τώρα για άντρες που έχουν λεφτά ,αλλά δεν είναι πετυχημένοι επαγγελματίες. Τα βρήκαν έτοιμα, από ενοίκια, μετοχές ,οικογενειακές επιχειρήσεις κτλ. Μπορεί να αλλάζουν τις γκόμενες σαν τα πουκάμισα ,αλλά δεν κάνουν σοβαρές σχέσεις, επειδή είναι μαθημένοι στο να μην έχουν υποχρεώσεις. Όταν παντρευτούν; Συνήθως αποτυχημένοι γάμοι. Όσα και να βγάζουν, η γυναίκα δε μπορεί να ανεχτεί έναν ανώριμο που δεν έχει πλύνει ούτε ένα πιάτο στη ζωή του.
- Τέλος, το μόνο παράδειγμα που δικαιώνει τους ισχυρισμούς του Jormakka είναι ζευγάρια με πολύ μεγάλη (πάνω από 20 χρόνια) διαφορά ηλικίας. Γυναίκες νέες που παντρεύονται ένα γέρο με σκοπό να τον χωρίσουν ή να τον θάψουν και να φτιάξουν τη ζωή τους με κάποιον που θα γουστάρουν πραγματικά βασιζόμενες στα λεφτά του μαλάκα. Αντίστοιχα, νέοι άντρες που παντρεύονται γριές χαβούζες για να της τρώνε τα λεφτά στα πιπίνια και στα γούστα.

Υπάρχουν φυσικά και οι εξαιρέσεις, αλλά ο κόσμος γύρω μας δεν κατοικείται από στερεότυπα, κατοικείται από καθημερινούς ανθρώπους.
 

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Μηνύματα
6.325
Like
16.830
Πόντοι
3.556
Εάν εσείς ήσασταν μια φακλανα εκατό κιλών με πέντε θρούμπες στο κούτελο
τύπε καπου ωπα, οχι και στο κούτελο να πουμε. μια εχει στο σαγόνι ο τυπος μαντώ απλα παιζει μπόλικη τριχα :undecided::undecided::undecided:
 

Συνημμένα

  • 91883CE8-6C44-4589-8C66-6C97A939C80B.jpeg
    91883CE8-6C44-4589-8C66-6C97A939C80B.jpeg
    219 KB · Εμφανίσεις: 43

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Μηνύματα
4.255
Like
3.512
Πόντοι
1.706
Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Μηνύματα
12.043
Κριτικές
4
Like
16.705
Πόντοι
3.936
Μιλάει το ναυάγιο που αναζητάει γλωσσόφιλα σε πουτάνες για τη συναισθηματική του κάλυψη... :2funny:
Πάρε την μαυρουλα πόρνη σου βόλτα στο ηλιοβασίλεμα να τα πείτε σαν το ζευγαράκι της Αγίας Παρασκευής ...:tooth::tooth::tooth:
 

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Μηνύματα
4.255
Like
3.512
Πόντοι
1.706
Πάρε την μαυρουλα πόρνη σου βόλτα στο ηλιοβασίλεμα να τα πείτε σαν το ζευγαράκι της Αγίας Παρασκευής ...:tooth::tooth::tooth:
Το ότι έχω και γκόμενα το κάνουμε γαργάρα, ε;
Τροβαδούρε, ζωγράφισέ μας μία γκόμενα, να δούμε αν έχεις καλή μνήμη. Τελευταία φορά που ήσουνα με γκόμενα, η Ελλάδα είχε βασιλιά. :2funny:
 

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Μηνύματα
4.255
Like
3.512
Πόντοι
1.706

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom