Νέα

Αλήθειες με τον jormakka

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jormakka
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 799
  • Εμφανίσεις 35K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.793
Πόντοι
3.656
έχω βαρεθεί να λέω την άποψή μου επ'αυτού...την έχω γράψει χίλιες φορές.

άντρες και γυναίκες είμαστε ίσοι. αλλά δεν είμαστε ίδιοι.
τα φύλα είναι διαφορετικά κι αυτό δημιουργεί τα προβλήματα.
μαλάκες υπάρχουν όπως και μαλακισμένες...
"πούστηδες" επίσης όπως και "πουτάνες" (με τη μεταφορική έννοια οι δύο λέξεις, όχι την κυριολεκτική).
οι γυναίκες υπερτερούν σε πουτανιά, εμείς σε μαλακία.
ζήστε με αυτό :dunno:
δεν είμαστε ούτε καλύτεροι ούτε χειρότεροι. κι αυτές ομοίως. διαφορετικοί είμαστε.
θα κάνουν υποχωρήσεις και θα κάνουμε, αλλιώς χώρια τα τσανάκια...

σε "πηδάνε" με τον τρόπο τους? ΕΣΥ φταις κυρίως (όχι μόνο αυτές) που δίνεις περιθώρια.
τις "πηδάς" και τις εκμεταλλεύεσαι? αυτές φταίνε κυρίως (όχι μόνο εσύ) που σε άφησαν.

δε γαμάς? εσύ φταις που κάτι κάνεις στραβά.
γιατί ρε φίλε δισεκατομμύρια άντρες γαμάνε μια χαρούλα (εντός και εκτός γάμου), είναι όλοι πλούσιοι ή δεν ξέρω γω τι?
φυσικά και όχι, απλά κάνουν τις σωστές κινήσεις...

βρέστε άκρη τύποι, ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΜΟΝΟ ΝΑ ΚΛΑΙΓΕΣΤΕ ΣΑΝ ΠΑΙΔΑΚΙΑ. ΕΛΕΟΣ
Έχεις μαύρη άγνοια. ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΙΣΟΙ ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ.

Η κυρία Τσέκου, μαγνητοσκόπησε ΚΡΥΦΑ ένα Υπουργό ονόματι Ζαχόπουλο, τον εκβίασε, κι ενώ γύρναγε τα κανάλια προσπαθώντας να πουλήσει το υλικό, της το υπέκλεψε κάποια εφημερίδα, και τον είδε πρωτοσέλιδο όλη η Ελλάδα στις προσωπικές του στιγμές, οι οποίες είναι σαφές πως Δημοσιοποιήθηκαν χωρίς τη θέλησή του. Προσπάθησε να αυτοκτονήσει, αλλά οι τέντες ανέκοψαν την πτώση του και τη γλύτωσε με κατάγματα. Ποιά ήταν η κατάληξη; ΑΘΩΩΘΗΚΑΝ ΟΛΟΙ.

Ο Στάθης γύρισε με συναίνεση ένα βίντεο το οποίο ΠΟΛΥ ΚΑΚΩΣ έριξε στο Διαδίκτυο. Πόσοι άραγε το είδαν, κι από αυτούς πόσοι αναγνώρισαν την πρωταγωνίστρια; Ελάχιστοι

Με λίγα λόγια. Γύρισες κρυφά βίντεο και Εκβίασες Υπουργό, τον οποίο είδε γυμνό όλη η Ελλάδα και είσαι Γυναίκα; Αθωώνεσαι, τελικά. Δημοσιοποίησες βίντεο, το οποίο είδαν ελάχιστοι, κι ακόμα λιγότεροι αναγνώρισαν την πρωταγωνίστρια και είσαι Άντρας; Πέντε χρόνια φυλάκιση, 10 χιλιάρικα πρόστιμο, κι ακόμα του επιβλήθηκαν τα εξής: Nα εμφανίζεται το πρώτο πενθήμερο του μήνα στο οικείο αστυνομικό τμήμα, να επιτηρείται από κοινωνικό λειτουργό και να μη μπορεί να φύγει από τη χώρα.

Ο ο 44χρονος καθηγητής, που κατηγορείται ότι διατηρούσε σχέση με 15χρονη μαθήτριά του Προφυλακίστηκε.
Tον δρόμο για τη φυλακή πήρε την Πέμπτη (9/7) ο 44χρονος καθηγητής, που κατηγορείται ότι διατηρούσε σχέση με 15χρονη μαθήτριά του σε σχολείο της Ηλιούπολης.
Παρουσιάστηκε στην ανακρίτρια και σύμφωνα με πληροφορίες αποδέχθηκε μέρος της κατηγορίας που αντιμετωπίζει για κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια κατ' εξακολούθηση, υποστηρίζοντας ότι είχαν πιο στενή σχέση με τη μαθήτρια από τον Φεβρουάριο του 2020 και αφού ήδη είχε κλείσει τα 15 της χρόνια.
Επίσης, ανέφερε πως ό,τι συνέβη έγινε μόνο μία φορά, ενώ φέρεται να δήλωσε συντετριμμένος και μετανιωμένος για το κακό που έκανε σε δύο οικογένειες, τη δική του και της μαθήτριας.
Με τη σύμφωνη γνώμη, λοιπόν, ανακριτή και εισαγγελέα ο 44χρονος προφυλακίστηκε.
πηγή Προφυλακίστηκε ο 44χρονος καθηγητής για τη σχέση με τη 15χρονη μαθήτρια

Η 36χρονη η οποία όχι μόνο έκανε πολλές φορές σεξ με τον 13χρονο, αλλά του έστελνε και μηνύματα πως μόλις τελειώσει ο Κόβιντ θα τον πάρει να φύγουν στο Εξωτερικό, δηλ. προπαρασκευαστικές πράξεις για απαγωγή, στην αρχή έμεινε περιορισμένη στο σπίτι της (όπως όλοι μας λόγω Κόβιντ) και στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερη με περιοριστικούς όρους.
Μετά την απολογία της την περασμένη Παρασκευή είχε προκύψει διαφωνία μεταξύ της ανακρίτριας και της εισαγγελέως για το εάν θα πρέπει να προφυλακιστεί ή όχι και έκτοτε είχε τεθεί σε κατ’ οίκον περιορισμό, έως ότου αποφανθεί το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών.
Τελικά οι δικαστές του Συμβουλίου τάχθηκαν με την άποψη της εισαγγελέως και αποφάσισαν η καθηγήτρια να παραμείνει ελεύθερη με περιοριστικούς όρους.
Πηγή: 36χρονη καθηγήτρια: «Θα σεβαστώ όλους τους όρους που μου επιβλήθηκαν για τον 13χρονο» - iefimerida.gr

ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΟΤΗΤΑ

Εγγρ.
20 Σεπ 2021
Like
1.406
Πόντοι
216
Τι θέλει τώρα και αυτή η Νανά...γκόμενο θέλει η να μας πει για της ελλεεεινιδες...μπήκε σε σάιτ για μπουρδέλα...να το κάνει μπουρδέλο με αυτά που λέει....
μπήκα σε site για μπουρδελο-καταστάσεις ... stop.

Εγγρ.
20 Σεπ 2021
Like
1.406
Πόντοι
216
Έχεις μαύρη άγνοια. ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΙΣΟΙ ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ.

Η κυρία Τσέκου, μαγνητοσκόπησε ΚΡΥΦΑ ένα Υπουργό ονόματι Ζαχόπουλο, τον εκβίασε, κι ενώ γύρναγε τα κανάλια προσπαθώντας να πουλήσει το υλικό, της το υπέκλεψε κάποια εφημερίδα, και τον είδε πρωτοσέλιδο όλη η Ελλάδα στις προσωπικές του στιγμές, οι οποίες είναι σαφές πως Δημοσιοποιήθηκαν χωρίς τη θέλησή του. Προσπάθησε να αυτοκτονήσει, αλλά οι τέντες ανέκοψαν την πτώση του και τη γλύτωσε με κατάγματα. Ποιά ήταν η κατάληξη; ΑΘΩΩΘΗΚΑΝ ΟΛΟΙ.

Ο Στάθης γύρισε με συναίνεση ένα βίντεο το οποίο ΠΟΛΥ ΚΑΚΩΣ έριξε στο Διαδίκτυο. Πόσοι άραγε το είδαν, κι από αυτούς πόσοι αναγνώρισαν την πρωταγωνίστρια; Ελάχιστοι

Με λίγα λόγια. Γύρισες κρυφά βίντεο και Εκβίασες Υπουργό, τον οποίο είδε γυμνό όλη η Ελλάδα και είσαι Γυναίκα; Αθωώνεσαι, τελικά. Δημοσιοποίησες βίντεο, το οποίο είδαν ελάχιστοι, κι ακόμα λιγότεροι αναγνώρισαν την πρωταγωνίστρια και είσαι Άντρας; Πέντε χρόνια φυλάκιση, 10 χιλιάρικα πρόστιμο, κι ακόμα του επιβλήθηκαν τα εξής: Nα εμφανίζεται το πρώτο πενθήμερο του μήνα στο οικείο αστυνομικό τμήμα, να επιτηρείται από κοινωνικό λειτουργό και να μη μπορεί να φύγει από τη χώρα.

Ο ο 44χρονος καθηγητής, που κατηγορείται ότι διατηρούσε σχέση με 15χρονη μαθήτριά του Προφυλακίστηκε.
Tον δρόμο για τη φυλακή πήρε την Πέμπτη (9/7) ο 44χρονος καθηγητής, που κατηγορείται ότι διατηρούσε σχέση με 15χρονη μαθήτριά του σε σχολείο της Ηλιούπολης.
Παρουσιάστηκε στην ανακρίτρια και σύμφωνα με πληροφορίες αποδέχθηκε μέρος της κατηγορίας που αντιμετωπίζει για κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια κατ' εξακολούθηση, υποστηρίζοντας ότι είχαν πιο στενή σχέση με τη μαθήτρια από τον Φεβρουάριο του 2020 και αφού ήδη είχε κλείσει τα 15 της χρόνια.
Επίσης, ανέφερε πως ό,τι συνέβη έγινε μόνο μία φορά, ενώ φέρεται να δήλωσε συντετριμμένος και μετανιωμένος για το κακό που έκανε σε δύο οικογένειες, τη δική του και της μαθήτριας.
Με τη σύμφωνη γνώμη, λοιπόν, ανακριτή και εισαγγελέα ο 44χρονος προφυλακίστηκε.
πηγή Προφυλακίστηκε ο 44χρονος καθηγητής για τη σχέση με τη 15χρονη μαθήτρια

Η 36χρονη η οποία όχι μόνο έκανε πολλές φορές σεξ με τον 13χρονο, αλλά του έστελνε και μηνύματα πως μόλις τελειώσει ο Κόβιντ θα τον πάρει να φύγουν στο Εξωτερικό, δηλ. προπαρασκευαστικές πράξεις για απαγωγή, στην αρχή έμεινε περιορισμένη στο σπίτι της (όπως όλοι μας λόγω Κόβιντ) και στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερη με περιοριστικούς όρους.
Μετά την απολογία της την περασμένη Παρασκευή είχε προκύψει διαφωνία μεταξύ της ανακρίτριας και της εισαγγελέως για το εάν θα πρέπει να προφυλακιστεί ή όχι και έκτοτε είχε τεθεί σε κατ’ οίκον περιορισμό, έως ότου αποφανθεί το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών.
Τελικά οι δικαστές του Συμβουλίου τάχθηκαν με την άποψη της εισαγγελέως και αποφάσισαν η καθηγήτρια να παραμείνει ελεύθερη με περιοριστικούς όρους.
Πηγή: 36χρονη καθηγήτρια: «Θα σεβαστώ όλους τους όρους που μου επιβλήθηκαν για τον 13χρονο» - iefimerida.gr

ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΟΤΗΤΑ
έχετε διαβάσει τους ανακριτικούς φακέλους των υποθέσεων και έχετε ιδία άποψη για λάθη και παραλείψεις?

OP
OP
jormakka

jormakka

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Απρ 2022
Like
8.446
Πόντοι
2.306
κωστα....μια χαρα τα λεει..ναυαγιο ξε ναυαγιο εχει πιάσει σε μεγάο βαθμο την ψυχολογια της γυναίκας.Αν δεν σε σεβεται η γυναίκα,αρχιζουν πολλα προβληματα.

Τρελε μου περίμενε να δεις νήμα επόμενης εβδομάδας να ξεροχυσεις. Αυτό σε λέω μόνο.

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.793
Πόντοι
3.656
έχετε διαβάσει τους ανακριτικούς φακέλους των υποθέσεων και έχετε ιδία άποψη για λάθη και παραλείψεις?
τι σχέση έχουν οι Ανακριτικοί φάκελοι; τα γεγονότα είναι ακριβώς όπως τα περιέγραψα. Για το ίδιο αδίκημα (Δημοσίευση Προσωπικών Στιγμών χωρίς την άδεια του προσώπου), η μεν γυναίκα αθωώθηκε, ο δε Άντρας καταδικάστηκε. Για το σεξ με ανήλικο άτομο κάτω των 15, ο άντρα Καθηγητής προφυλακίστηκε, η Γυναίκα Καθηγήτρια αφέθηκε ελεύθερη. Αν έχεις κάποια άλλη εξήγηση, γράψε

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.793
Πόντοι
3.656

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.247
Πόντοι
10.336
Λες να του βγαλει απο τον κωλο κανενα κρυπτονομισμα?
alex ! θελω να σε ρωτησω, γιατι το γκουγκλ δεν μου δινει σαφη απαντηση,

εχει ποινικοποιηθει το σεξ χωρις προφυλαξη με ιεροδουλη στην ελλαδα (φανταζομαι μετα τα σκηνικα του 2012) ;;;;
Σε πολλες ευρωπαικες χωρες ξερω πως ειναι παρανομο.

OP
OP
jormakka

jormakka

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Απρ 2022
Like
8.446
Πόντοι
2.306
Το πρώτο μικρό επεισόδιο ήταν απλά μια πάσα για το τι έρχεται. Επόμενο (και τελευταίο) επεισόδιο «γυναίκες», ως ανεξάρτητο, όπου πρώτα θα πούμε για την γυναίκα, την ψυχοσύνθεση της, θα αναφερθώ στην σχέση, στην βίζιτα, στην διαφορετικότητα με βάση τις εθνικότητες, ΙΣΩΣ και στο κομμάτι του πελάτη κτλ. Θα τα έχει όλα, καλογραμμένα και ευκολοδιάβαστα (ελπίζω). Θα είναι η παρακαταθήκη μου στο σάιτ και ίσως γίνει και pinned. Σας υπόσχομαι ότι μετά από αυτό, δε θα χρειαστεί να ρωτήσετε τι τρεχει με τις ελλεινιδες, τις σχέσεις, τους γάμους, τα ραντεβού κτλ κτλ κτλ κτλ.

Σύντομα.

246B4A09-0F0D-4AFB-A104-07CB5E1B41CA.jpeg

OP
OP
jormakka

jormakka

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Απρ 2022
Like
8.446
Πόντοι
2.306
εδω θα πεσει ΤΟ γελιο, αναμενουμε...

Ο πυρφόρος θα είναι κάτι σαν μικρό κομματάκι που δε θα χρειάζεσαι εξήγηση γιατί ουσιαστικά θα καταλαβαίνει ο καθένας τι συμβαίνει πραγματικά οπότε δεν θα γίνει ποτέ «πυρφορος», επίσης θα καταλάβεις ΓΙΑΤΙ κάποιος γίνεται (όταν τεσπα γίνεται). Σκοπός δεν είναι να χλευάσω αλλά να ρίξω άπλετο φως. Θα δεις, το νήμα θα γαμησει. Ίσως το καλύτερο νήμα στα χρονικά του σάιτ. Αλλά ακόμα στα σκαριά.

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.514
Πόντοι
27.261
Ο πυρφόρος θα είναι κάτι σαν μικρό κομματάκι που δε θα χρειάζεσαι εξήγηση γιατί ουσιαστικά θα καταλαβαίνει ο καθένας τι συμβαίνει πραγματικά οπότε δεν θα γίνει ποτέ «πυρφορος», επίσης θα καταλάβεις ΓΙΑΤΙ κάποιος γίνεται (όταν τεσπα γίνεται). Σκοπός δεν είναι να χλευάσω αλλά να ρίξω άπλετο φως. Θα δεις, το νήμα θα γαμησει. Ίσως το καλύτερο νήμα στα χρονικά του σάιτ. Αλλά ακόμα στα σκαριά.
περιμενω ακομα και τα προφιλς, μην τα ξεχασεις...
στηριζω :rockon:

OP
OP
jormakka

jormakka

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Απρ 2022
Like
8.446
Πόντοι
2.306
περιμενω ακομα και τα προφιλς, μην τα ξεχασεις...
στηριζω :rockon:

Θα ήταν καλό κονσεπτ στα πλαίσια του χαβαλέ αλλά με έκαναν ένα σκασμό αναφορές και ξενέρωσα. Ευχαριστώ για την στήριξη!

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.514
Πόντοι
27.261
Θα ήταν καλό κονσεπτ στα πλαίσια του χαβαλέ αλλά με έκαναν ένα σκασμό αναφορές και ξενέρωσα. Ευχαριστώ για την στήριξη!
απο φλωρους και κρυφοαδερφες τι να περιμενεις ? :gay:
στα δυσκολα, με κανανε και μενα καποιες απο δαυτες, οταν εβγαζα στοιχεια απο το βολτ του μπουρδελοχιστορι και κανανε τον αλεκο μετα.
οπως και να'χει στηριζω :rockon:

Yatoputso

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Αυγ 2019
Κριτικές
38
Like
3.796
Πόντοι
5.396
Εγώ θα ήθελα από τον@jormakka 3 θέματα που ζητούνε "αλήθεια".
Ξεκινώντας από τα κοινωνικά να πάει στα lifestyle και τέλος στα αθλητικά.

1. Ξυρισμένο ή όχι, σώμα. Αντρίλα ή μπιχλα?

36541-700x412.jpg

Ο μέγας Μιλισεβιτς δεν τον μάρκαραν λόγω τρίχας

2.Τι παίζει με τη κ-ποπ και τους BTS?
Γιατί αρέσουν στα κοριτσόπουλα τόσο.

3. Φταίει όντως ο Μανταλος για την κατρακύλα της ΑΕΚ?
Να μπει Αγια Σοφιά (έστω στην λάθος και να τον κλειδώσουμε)?
...και το σημαντικότερο τι του βρίσκουν οι γυναίκες?

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.514
Πόντοι
27.261
2.Τι παίζει με τη κ-ποπ και τους BTS?
Γιατί αρέσουν στα κοριτσόπουλα τόσο.

για το 2, το εχω δει και εγω σε κατι ωραια γκομενακια.
τι στο μπουτσο βρισκουν σε αυτα τα σαμιαμιδια ο ε ο ? :think:

Yatoputso

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Αυγ 2019
Κριτικές
38
Like
3.796
Πόντοι
5.396
για το 2, το εχω δει και εγω σε κατι ωραια γκομενακια.
τι στο μπουτσο βρισκουν σε αυτα τα σαμιαμιδια ο ε ο ? :think:
Δεν είμαι και ο jor αλλά νομίζω το emo ζει και βασιλεύει.
Περιμένω την ετυμηγορία του γιατί πάνω από όλα η αλήθεια!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom