athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.758
- Πόντοι
- 12.756
ρομβηςΓαμιολη πηγές Ποντίων;
ρομβηςΓαμιολη πηγές Ποντίων;
δεν έχω καλή καρδιά φίλε...Βρισκει λοιπόν το τέλειο παιδί (πχ @clonarius ) με λεφτά, εμφάνιση, παπαρι μεγάλο, καλή καρδιά
βρήκα και κάτι για να παίξεις όταν θάρθεις downtown...
αγάπη μόνο
και λίγη ψωλή για τα παιδιά που δεν γίνονται άντρες...
Τυπε ολο στα τραβελια γυροφερνεις … λες να εισαι τοσο ατυχος ή να συμβαινει τιποτα αλλο ;για να μη ξεχάσουμε και τον αλλον που σταματησα για κατουρημα στη συγγρου 4 το πρωι και ακουω μια φωνη "κανεις τσισάκια καυλιάρη ε?? μωρο μου"
που να ξέρω ρε φίλε ποιά είναι?Αν είναι η Μαρκες την έχω καρφώσει ήδη. Φααααάπ τσιμπα μια
για να μη ξεχάσουμε και τον αλλον που σταματησα για κατουρημα στη συγγρου 4 το πρωι και ακουω μια φωνη "κανεις τσισάκια καυλιάρη ε?? μωρο μου"
τον έχει επηρεάσει ο ντόκτορ τραβέλης ΤζορμάκκκαςΤυπε ολο στα τραβελια γυροφερνεις … λες να εισαι τοσο ατυχος ή να συμβαινει τιποτα αλλο ;
μπηκε μια τραβέλο προχτες στο ταξι με αρχισε στα "μωρο μου και μωρο μου" ασε με ρε φιλε του λεω πρωι πρωι...θυμηθηκα τον τζορμακα να πουμε λεω που στο διαολο ειναι να το αναλάβει
σταματα μαρη ξεφωνημενη επιτελουςΕσένα δε σε πλησιάζει ούτε το ίδιο σου το ταξί αλάνι. Οι δικές μας έχουν ολες αμάξι, δε μπαίνουν σε ταξί, παπατζη. Πόσο μάλλον στο δικό σου που μυρίζει παρθενίλα και ιδρωτίλα στεγνωμένη στις μασχάλες σου από δέκα μέτρα μακριά.
Φααααααάπ τσακω και συ μια στο στοματάκι σου ζεστή-ζεστή
Επηρεαζει κοσμο ο γαμιολης , εδω το μελος Μπαρος και εχθες αρχισε να ρωταει για τραβελια , τον εριξε στον βουρκο του κλυσματος και αυτοντον έχει επηρεάσει ο ντόκτορ τραβέλης Τζορμάκκκας