athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.758
- Πόντοι
- 12.756
και εγω δεν φαινεται;Στηρίζω ροπάο
και εγω δεν φαινεται;Στηρίζω ροπάο
Αυτό σημαίνει ότι κανείς από το bou δεν τον έχει αγγίξει...Αποσύρομαι. Όπως θα έλεγε και ο βραβευμένος δημόσιοκάφρος "έχουν χυθεί τόνοι μελάνης για τον κώλο της @nana1003 "
Σας το έπαιζε και σε εσάς παρθένα η ξεκωλιάρα;Σας πιστεύω Άγιε!!! Της @nana1003 ο κώλος, ήταν αφορμή για τον πρώτο μας καυγά στο "φύλλο μηδέν" αν δε με απατά η μνήμη μου. Έκτοτε κύλησε αρκετό νερό στο αυλάκι της σχέσης μας ή όποια δυστυχώς δεν εξελίχθηκε ομαλά επειδή μου σέρβιρε χυλόπιτα!!! Με έβαλε friend zone άμεσα.
Γιατί μιλάτε αγοραία για μια κυρία?Σας το έπαιζε και σε εσάς παρθένα η ξεκωλιάρα;
Στα σίγουρα!!! Απλά έχει συζητηθεί πολύ!!!Αυτό σημαίνει ότι κανείς από το bou δεν τον έχει αγγίξει...
Η πολλή συζήτηση μπορεί να χαλάσει την μαγεία....Στα σίγουρα!!! Απλά έχει συζητηθεί πολύ!!!
Οι κυρίες δεν το παίζουν παρθενόπες.Γιατί μιλάτε αγοραία για μια κυρία?
Αυξάνει την ένταση της καυλας....Οι κυρίες δεν το παίζουν παρθενόπες.
Εσύ είσαι γνώστης των γυναικώνε και πρέπει να πεθάνειςΑυξάνει την ένταση της καυλας....
Στηρίζω Νανά...
Επιθυμώ με γκιλοτίνα.....Εσύ είσαι γνώστης των γυναικώνε και πρέπει να πεθάνεις
Εντάξει, σου τη χαρίζω προς το παρόνΕπιθυμώ με γκιλοτίνα.....
Θα αποδειχτώ Ντρέιφους όμως....
Κώλος νανούκας;Ωχ έσκασε Alert
Από περιφέρεια....Κώλος νανούκας;
δε ειναι καλα τα πραγματα....Από περιφέρεια....
Αέρα σταμάτα τώρα να δω κάτι...
Όχι φίλε....δε ειναι καλα τα πραγματα....
ναι και γαμω το σπιτι τους τουςΌχι φίλε....
Από τον υποσταθμό της ΔΕΗ στο Πυρνάρι ξεκίνησε.
Με τέτοιο αέρα γαμησέ τα....ναι και γαμω το σπιτι τους τους
εφυγε..σφαιρα εφτασε στα πρωτα σπιτια στην Βουλα....
ξερεις ποσες φορες ειχα παει εκει για περπατημα;ΓΑΜΩ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ ΛΕΜΕ..ΑΚΑΘΑΡΙΣΤΟΣ Ο ΥΠΟΣΤΑΘΜΟΣΓαμώ τη δεη, αυτούς που άφησαν τα χόρτα και δεν τα έκοψαν εκεί γύρω και το κέντρο διαχείρησης.