The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 37.770
- Πόντοι
- 25.467
Τι μας είπες;τι σας είπα?
Τι μας είπες;τι σας είπα?
Από τον Αρκουδιάρη.Από που προκύπτει πως είσθε "ξεκωλιάρα";
Πτου κακά!!! Εγώ δεν είπα τέτοιο πράγμα!!!Από τον Αρκουδιάρη.
τον ψάχνω να με υπερασπιστεί κι αυτός είναι χωμένος στο μ@@νί της κολομπιάνας τουΜη τον φωνάζεις συνέχεια, έχει πάει δια την μεσημβρινην κατάκλησιν
Όπου χωθεί κανείς στις μέρες μας, καλό είναι.τον ψάχνω να με υπερασπιστεί κι αυτός είναι χωμένος στο μ@@νί της κολομπιάνας του
@alex71 !!!
Υποννοείς πως είναι έννοιες ταυτόσημες;Δικηγορος και μουνι δεν πανε μαζι
είσαι μακριά νυχτωμένος αγόρι μου !!!Δικηγορος και μουνι δεν πανε μαζι
Πτου κακά!!! Εγώ δεν είπα τέτοιο πράγμα!!!
Δε νομίζω Άγιε!!!! Έχει ήδη αναλυθεί και εξαντληθεί το θέμα σε άλλο νήμα στο πρόσφατο παρελθόν.
Οσο και ο Κουλης με την τιμιότητα , τοσο πολυΥποννοείς πως είναι έννοιες ταυτόσημες;
χαχαχα!!!Όπου χωθεί κανείς στις μέρες μας, καλό είναι.
Το ότι "τον" έχει δώσει μια δυο φορές σε ερωτικό της σύντροφο κατά το παρελθόν, σύμφωνα με τη ίδια, (ο οποίος απεδείχθει ατζαμής και άτεχνος), αυτομάτως την καθιστά "μη παρθένα". Αυτό όμως από μόνο του ΔΕΝ την χαρακτηρίζει ως "ξεκωλιάρα"!!!
ορεξη που την έχεις στα τελευταία σου τυπε μουΕις τοιαύτην περίπτωσιν είναι οικτρή ψεύτρα διότι σε σχετική ερώτηση μου έσπευσε να δηλώσει πως δεν έχει καταφέρει κανείς να την διεγείρει ερωτικά τόσο πολύ ώστε να τον δώσει.
Θα βρω την ανάρτηση και θα την παραθέσω δια του λόγου μου το αληθές.
Κοινώς, που είναι οι άντρες στις μέρες μας;Εις τοιαύτην περίπτωσιν είναι οικτρή ψεύτρα διότι σε σχετική ερώτηση μου έσπευσε να δηλώσει πως δεν έχει καταφέρει κανείς να την διεγείρει ερωτικά τόσο πολύ ώστε να τον δώσει.
Σας πιστεύω Άγιε!!! Της @nana1003 ο κώλος, ήταν αφορμή για τον πρώτο μας καυγά στο "φύλλο μηδέν" αν δε με απατά η μνήμη μου. Έκτοτε κύλησε αρκετό νερό στο αυλάκι της σχέσης μας ή όποια δυστυχώς δεν εξελίχθηκε ομαλά επειδή μου σέρβιρε χυλόπιτα!!! Με έβαλε friend zone άμεσα.Εις τοιαύτην περίπτωσιν είναι οικτρή ψεύτρα διότι σε σχετική ερώτηση μου έσπευσε να δηλώσει πως δεν έχει καταφέρει κανείς να την διεγείρει ερωτικά τόσο πολύ ώστε να τον δώσει.