kafearkoudas
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 26
- Like
- 17.789
- Πόντοι
- 4.496
Δε νομίζω Άγιε!!!! Έχει ήδη αναλυθεί και εξαντληθεί το θέμα σε άλλο νήμα στο πρόσφατο παρελθόν.Θα του πάρω την παρθενιά δηλαδή;
Ω ρε μάνα μου!
Δε νομίζω Άγιε!!!! Έχει ήδη αναλυθεί και εξαντληθεί το θέμα σε άλλο νήμα στο πρόσφατο παρελθόν.Θα του πάρω την παρθενιά δηλαδή;
Ω ρε μάνα μου!
ο τζορμακας ανοιγει υποσχομενα νηματα και μετα τα κλανει και φευγει. και μετα αναρωτιεται γιατι δεν επενδυουμε στα στοιχηματικα τιπς που μας δινει.Ο τύπος @jormakka όταν άνοιγε το νήμα είχε υποψιαστεί πως θα το κάνετε Βέφας Αλεξιάδη place ;;;
έχω βαρεθεί να λέω την άποψή μου επ'αυτού...την έχω γράψει χίλιες φορές.μήπως να έλεγες τη δικιά σου γνώμη και να μην περίμενες να κριτικάρεις άλλους;
ποστ ΓΡΟΘΙΑ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙέχω βαρεθεί να λέω την άποψή μου επ'αυτού...την έχω γράψει χίλιες φορές.
άντρες και γυναίκες είμαστε ίσοι. αλλά δεν είμαστε ίδιοι.
τα φύλα είναι διαφορετικά κι αυτό δημιουργεί τα προβλήματα.
μαλάκες υπάρχουν όπως και μαλακισμένες...
"πούστηδες" επίσης όπως και "πουτάνες" (με τη μεταφορική έννοια οι δύο λέξεις, όχι την κυριολεκτική).
οι γυναίκες υπερτερούν σε πουτανιά, εμείς σε μαλακία.
ζήστε με αυτό
δεν είμαστε ούτε καλύτεροι ούτε χειρότεροι. κι αυτές ομοίως. διαφορετικοί είμαστε.
θα κάνουν υποχωρήσεις και θα κάνουμε, αλλιώς χώρια τα τσανάκια...
σε "πηδάνε" με τον τρόπο τους? ΕΣΥ φταις κυρίως (όχι μόνο αυτές) που δίνεις περιθώρια.
τις "πηδάς" και τις εκμεταλλεύεσαι? αυτές φταίνε κυρίως (όχι μόνο εσύ) που σε άφησαν.
δε γαμάς? εσύ φταις που κάτι κάνεις στραβά.
γιατί ρε φίλε δισεκατομμύρια άντρες γαμάνε μια χαρούλα (εντός και εκτός γάμου), είναι όλοι πλούσιοι ή δεν ξέρω γω τι?
φυσικά και όχι, απλά κάνουν τις σωστές κινήσεις...
βρέστε άκρη τύποι, ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΜΟΝΟ ΝΑ ΚΛΑΙΤΕ ΣΑΝ ΠΑΙΔΑΚΙΑ. ΕΛΕΟΣ
σιγά... πιάστηκες τώρα από το επιφανειακό παραλήρημα ενός μισογύνη που αφορά σε μια πολύ μικρή μερίδα γυναικών και ανδρών.κωστα....μια χαρα τα λεει..ναυαγιο ξε ναυαγιο εχει πιάσει σε μεγάο βαθμο την ψυχολογια της γυναίκας.Αν δεν σε σεβεται η γυναίκα,αρχιζουν πολλα προβληματα.
σιγά... πιάστηκες τώρα από το επιφανειακό παραλήρημα ενός μισογύνη που αφορά σε μια πολύ μικρή μερίδα γυναικών και ανδρών.
διαβάζοντας τις σαχλαμάρες του κατάλαβα πως έχει άχτι τις γυναίκες... και μάλλον τον εαυτό του περιγράφει...
δεν είναι να απορεί κανείς που νταραβερίζεται με τραβέλια...
Και είναι και διπολικός.
Από τη μια τις θάβει ... και από την άλλη προσπαθεί να τις υπερασπίσει ... λέγοντας ασυναρτησίες ...
να ανοιχτεί νέο νήμα με τίτλο: Αλήθειες για τον Γιορμαλάκκα όπου θα αναλύεται το παιδικό τραύμα που τον οδήγησε σε αυτή την σημερινή κατάντια...Με μια πρώτη ανάγνωση ο νηματοθετης είναι στο όριο του μπούστη πρός του μεταλλαγμένου...
Θα ανοίξουμε παραπάνω τις παραμέτρους και θα εμβαθύνουμε για περαιτέρω ανάλυση επι του μπουσ... εεεε θέματος.
Έχω ένα κρουστικό Makita. Κάνει;Ο κωλος θελει δυνατο και σκληρο εργαλειο. Ειδικα ο παρθενος κωλος. Το 'χεις;
Παππου δεν κοιμασαι;Έχω ένα κρουστικό Makita. Κάνει;
Α την ξεκωλιάρα!!! Μου είπε ψέματα δηλαδή.Δε νομίζω Άγιε!!!! Έχει ήδη αναλυθεί και εξαντληθεί το θέμα σε άλλο νήμα στο πρόσφατο παρελθόν.
Μόλις ξύπνησα από τη μεσημεριανή σιέστα.Παππου δεν κοιμασαι;
ΈμπαινεΈχω ένα κρουστικό Makita. Κάνει;
ναι ... άνοιξε το νήμα για να γίνει "μπουρδέλο"Ο τύπος @jormakka όταν άνοιγε το νήμα είχε υποψιαστεί πως θα το κάνετε Βέφας Αλεξιάδη place ;;;
Μη λερώνεις το όμορφο στόμα σου Νανούκα μου...ναι ... άνοιξε το νήμα για να γίνει "μπουρδέλο"
τι σας είπα?Α την ξεκωλιάρα!!! Μου είπε ψέματα δηλαδή.
Από που προκύπτει πως είσθε "ξεκωλιάρα";τι σας είπα?