Manimal
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2020
- Κριτικές
- 7
- Like
- 39.101
- Πόντοι
- 10.411
Σκυλιά, γατιά, σπανακοτυρόπιτες
Τικ τακ τικ τακ τικ τακ
το βλέπω να έρχεται ...............
Σκυλιά, γατιά, σπανακοτυρόπιτες
Τικ τακ τικ τακ τικ τακ
το βλέπω να έρχεται ...............
φερε ενα βρωμικο με διπλο καλαμακι κοτοπουλο,σως,ντοματα,τυροσαλατα,κετσαπ,αυγο κλπερχομαι βαλε ενα πικαντικο με παντα ολα και μια ζεστη για προσαναμα.
δεν μπορω κανεις διατροφη.φερε ενα βρωμικο με διπλο καλαμακι κοτοπουλο,σως,ντοματα,τυροσαλατα,κετσαπ,αυγο κλπ
Σε βλέπω να κοιμάσαι στο χαλάκι του σκύλου,για το καλό σου μην το συνεχίζεις........τωρα που χω πιει τις μπυρες μου δεν μασαω ουτε θεους ουτε δαιμονες ουτε καν τη χριστινα τι να φοβηθω.
ΠΟΥΤΣΑ ΜΑΣ ΟΛΑ.
πάρε ένα γαμάτο βρώμικο από την καντίνα ... έτσι, για να ζηλέψω!Το σουριμι είναι Γ ,εσύ είσαι μόνο για φρέσκα.
Γεια
τωρα που χω πιει τις μπυρες μου δεν μασαω ουτε θεους ουτε δαιμονες ουτε καν τη χριστινα τι να φοβηθω.
ΠΟΥΤΣΑ ΜΑΣ ΟΛΑ.
δεν μασαω λεμε,σας καληνυχτιζω.Σε βλέπω να κοιμάσαι στο χαλάκι του σκύλου,για το καλό σου μην το συνεχίζεις........
δεν μπορω κανεις διατροφη.
οχι ολα οκδεν μπορω κανεις διατροφη.
στην τυρόπιτα συχνά βάζουμε πράσο ... γλυκαίνει την αλμύρα του τυριούΣτην Πόλη κάνουν.πρασοπιτα ....κάνουν στην σθηνα;;; Αλλά με το χρωματιστό πράσο το πρώιμο........
ααα, καλή επιλογή ... χορταστικήφερε ενα βρωμικο με διπλο καλαμακι κοτοπουλο,σως,ντοματα,τυροσαλατα,κετσαπ,αυγο κλπ
Κ στη μαγειρίτσα καμία φοράστην τυρόπιτα συχνά βάζουμε πράσο ... γλυκαίνει την αλμύρα του τυριού
δεν μου αρεσει πρασο πουθενα...την καλυτερη σπανακοπιτα της Ελλαδος την εφτιαχνε η μητερα μου,την καλυτερη μανιταροπιτα η γυναικα μουστην τυρόπιτα συχνά βάζουμε πράσο ... γλυκαίνει την αλμύρα του τυριού
τη μαγειρίτσα εγώ δεν τη φτιάχνω με συκωτάκιαΚ στη μαγειρίτσα καμία φορά
ααα, να μου δώσει η γυναίκα σου τη συνταγή για μανιταρόπιτα ?δεν μου αρεσει πρασο πουθενα...την καλυτερη σπανακοπιτα της Ελλαδος την εφτιαχνε η μητερα μου,την καλυτερη μανιταροπιτα η γυναικα μου
Ε αυτό σα κρεατοσουπα μοιάζει....τη μαγειρίτσα εγώ δεν τη φτιάχνω με συκωτάκια
παίρνω το αρνάκι (σβέρκο και χεράκι), το βράζω, το ξεκοκκαλίζω και το κάνω σούπα με ρυζάκι, μαρούλι, άνιθο
στο πιάτο μετά το σερβίρω με πιπεράκι και λεμόνι
αμε...κανει 2..μια νηστισιμη με πικαντικη σαλτσα και την αλλη που εχει παραπανω υλικα..προτιμω νηστισιμηααα, να μου δώσει η γυναίκα σου τη συνταγή για μανιταρόπιτα ?
δεν έχω φτιάξει ποτέ και θέλω μια καλή συνταγή
έχεις δίκιο ... σαν κρεατόσουπα την κάνωΕ αυτό σα κρεατοσουπα μοιάζει....
Χωρίς σωθηκά μέσα;;;
θέλω και τις 2 συνταγές ... σε παρακαλώ!αμε...κανει 2..μια νηστισιμη με πικαντικη σαλτσα και την αλλη που εχει παραπανω υλικα..προτιμω νηστισιμη
αυριο θα στις δωσω στο νημα μηδενέχεις δίκιο ... σαν κρεατόσουπα την κάνω
ωστόσο την αρνίσια συκωταριά την κάνω τηγανιά με λαδορίγανη και τη σερβίρω ξεχωριστά
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
θέλω και τις 2 συνταγές ... σε παρακαλώ!
παρε τον τροβα να σου ανοιξει φυλλο.έχεις δίκιο ... σαν κρεατόσουπα την κάνω
ωστόσο την αρνίσια συκωταριά την κάνω τηγανιά με λαδορίγανη και τη σερβίρω ξεχωριστά
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
θέλω και τις 2 συνταγές ... σε παρακαλώ!
φιλε-μπαρε θες να γινουμε ελευθερα πουλια παλι;παρε τον τροβα να σου ανοιξει φυλλο.