Νέα

Ακαδημία Εμπορικού Ναυτικού (ΑΕΝ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα redmanftw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 231
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

stevegr(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
9
Πόντοι
16
και εχει 4μηνες ακομα και 2μηνες συμβασεις!!!
και μια ελληνικη εταιρια ακολουθει αυτο το μοτιβο !!!!! η euronav το κανει !!! σε εχει 4 μηνες εργασια και 2 μηνες εξω!!! ετσι μου εχει πει ενα παλικαρι !!!αυτο ισχυει και για πληρωμα και για αξιωματικους! τετοιο μοτιβο ομως συνηθως το κανουν εταιριες στο εξωτερικο και οι οποιες σε πληρωνουν ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΒΑΠΟΡΙ !! οχι τα ιδια λεφτα αλλα το βασικο μισθο !!! τωρα η euronav δεν ξερω εαν κανει αυτο το τελευταιο !!

Skilopnixtis

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
1
γαματα... η ελληνικη ναυτιλια ειναι πολυ πισω σε θεμματα συμβασεων αλλα και γενικα!
ξενες εταιριες προσφεροθν πιο πολλα στους ναυτικους εκτος απο τα λεφτα. Το ξερεται οτι σχεδον ολα τα καραβια εχοθν ιντερνετ (που σερνεται βεβαια αλλα κατι ειναι και αυτο)! και στα ελληνικα καραβια οχι.

stevegr(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
9
Πόντοι
16
γαματα... η ελληνικη ναυτιλια ειναι πολυ πισω σε θεμματα συμβασεων αλλα και γενικα!
ξενες εταιριες προσφεροθν πιο πολλα στους ναυτικους εκτος απο τα λεφτα. Το ξερεται οτι σχεδον ολα τα καραβια εχοθν ιντερνετ (που σερνεται βεβαια αλλα κατι ειναι και αυτο)! και στα ελληνικα καραβια οχι.
κανεις ενα μικρο λαθακι φιλε !!! υπαρχουν ορισμενες σοβαρες ελληνικες εταιριες που εχουν ιντερνετ !!! βεβαια περνεις καρτα και πληρωνεις για να σερφαρεις !!! ενα παλικαρι επισης μου ειχε πει οτι επισης μερικες ακομα εχουν συνδρομητικη τηλεοραση νοβα για να βλεπεις τα ματσακια σου !!

OP
OP
redmanftw

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
steve εσυ εχεις παει κανα ταξιδι ?

Skilopnixtis

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
1
πολες εταιριες λενε οτι κανουν 4μηνες συμβασεις αλλα δεν τις εφαρμοζουν.. δηλ. καθηστερουν να σε μπαρκαρουν-ξεμπαρκαπουν ειδικα στο ξεμπαρκο. Για νοβα εχεις δικιο αλλα μαλον δεν πιανη λογικα παντου πχ αμερικι, αφρικι

stevegr(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
9
Πόντοι
16
steve εσυ εχεις παει κανα ταξιδι ?
2 μπαρκα εχω κανει ως δοκιμος ! εχω 10 μηνες υπηρεσια ! το καλοκαιρι μετα την εξεταστικη του ιουνιου ξαναμπαρκαρω γιατι το ταμειο μου ειναι μειον !!!  :grin:

stevegr(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
9
Πόντοι
16
πολες εταιριες λενε οτι κανουν 4μηνες συμβασεις αλλα δεν τις εφαρμοζουν.. δηλ. καθηστερουν να σε μπαρκαρουν-ξεμπαρκαπουν ειδικα στο ξεμπαρκο. Για νοβα εχεις δικιο αλλα μαλον δεν πιανη λογικα παντου πχ αμερικι, αφρικι
μηλαμε για σοβαρες ελληνικες εταιριες! σχετικα με την νοβα δεν ξερω εαν πιανει παντου! δεν μου εχει τιχει εμενα! ενας δευτερος μηχανικος μου ειχε πει οτι σε μια εταιρια απο τις γνωστες εδω εχουν νοβα στα βαπορια τους !

OP
OP
redmanftw

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
2 μπαρκα εχω κανει ως δοκιμος ! εχω 10 μηνες υπηρεσια ! το καλοκαιρι μετα την εξεταστικη του ιουνιου ξαναμπαρκαρω γιατι το ταμειο μου ειναι μειον !!!  :grin:
επαιρνες καλα λεφτα?πως την παλεψες?

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
και εχει 4μηνες ακομα και 2μηνες συμβασεις!!!
συνολικα δουλευουν 6 μηνες,και 6 μηνες ειναι εξω,ΑΛΛΑ παιρνουν τον βασικο μισθο για οσο ειναι εξω.Και 8ωαρο αυστηρα.Εδω ο ελληνας ναυτικος δουλευει 14-16 ωρες την ημερα,ειδικα οι καμαρωτοι,που ειναι το δυσκολοτερο επαγγελμα στα καραβια,και δουλευουν 5-6 μηνες,και μετα βοηθα παναγια.Βεβαια οι μυαλωμενοι,με αυτους τους 6 μηνες δουλειας,παιρνουν ανετα τους υπολοιπους.

Skilopnixtis

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
1
για σοβαρες ελληνικες εταιριες μιλουσα, πχ οπως Maran Tankers, Gas Maran, Tsakos και αλλα μεγαλα ονοματα. Για να βρουνε ναυτικους να μπαρκαρουν!!

stevegr(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
9
Πόντοι
16
για σοβαρες ελληνικες εταιριες μιλουσα, πχ οπως Maran Tankers, Gas Maran, Tsakos και αλλα μεγαλα ονοματα. Για να βρουνε ναυτικους να μπαρκαρουν!!
αυτες που λες εσυ,ακομα και αυριο να μου λεγανε ελα σε μας δεν θα πηγενα με τιποτα !!! ειδικα για τσακο εχω ακουσει τα χειροτερα !!!! ειδικα με την τροφοδοσια πολυ χαλια!!

Skilopnixtis

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
1
αυτες που λες εσυ,ακομα και αυριο να μου λεγανε ελα σε μας δεν θα πηγενα με τιποτα !!! ειδικα για τσακο εχω ακουσει τα χειροτερα !!!! ειδικα με την τροφοδοσια πολυ χαλια!!
και μππαβο σου :dancing: :dancing: :dancing: αλλα πιστεψε με υπαρχουν και χειροτερα απο το τσακο!

stevegr(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
9
Πόντοι
16
επαιρνες καλα λεφτα?πως την παλεψες?
1800 επερνα καθαρα !! την παλευεις ρε φιλε εξαρτατε που θα πας !!! εαν πας σε φορτηγο πλοιο με 5 αμπαρια ή 7 αμπαρια ειναι μια χαρα τα πραγματα αδελφε μου !!!! πιανεις λιμανι καθε 20-30 ημερες αντε το πολυ καθε 40 ημερες ! και καθεσαι στο λιμανι 3-4 ημερες ή μπορει και 10 ημερες !!! την παλευεις ετσι !!! εαν πας σε  δεξαμενοπλοια ή containers θα γαμηθεις στην λαμαριαση και στην  :jerking: :jerking: :jerking:
φαντασου να πας σε ενα δεξαμενοπλοιο 300αρι και να βλεπεις την στερια με τα καλια ?????? μακρια !!!

OP
OP
redmanftw

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
1800 επερνα καθαρα !! την παλευεις ρε φιλε εξαρτατε που θα πας !!! εαν πας σε φορτηγο πλοιο με 5 αμπαρια ή 7 αμπαρια ειναι μια χαρα τα πραγματα αδελφε μου !!!! πιανεις λιμανι καθε 20-30 ημερες αντε το πολυ καθε 40 ημερες ! και καθεσαι στο λιμανι 3-4 ημερες ή μπορει και 10 ημερες !!! την παλευεις ετσι !!! εαν πας σε  δεξαμενοπλοια ή containers θα γαμηθεις στην λαμαριαση και στην  :jerking: :jerking: :jerking:
φαντασου να πας σε ενα δεξαμενοπλοιο 300αρι και να βλεπεις την στερια με τα καλια ?????? μακρια !!!
καταλαβα

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Ο πατέρας μου, μου έλεγε οτι ειχαν ντελίβερι πουτανες στα αρώδου

stevegr(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
9
Πόντοι
16
Ο πατέρας μου, μου έλεγε οτι ειχαν ντελίβερι πουτανες στα αρώδου
αυτα γινονταν παλια πριν δημιουργηθει το ISPS !!! αυτο ειναι ενας κωδικας-συμβαση για την ασφαλεια των λιμανιων !!! δλδ για να μπεις σε λιμανι πρεπει να εχεις καρτα εισοδου που γραφει ονομα και εργασια που εχεις στο λιμανι !!! δλδ τωρα μπαινουν μονο πρακτορες ατζεντες και γενικα οσοι εχουν σχεση με πλοια ! τωρα για πουτανες πρεπει να βγεις εσυ εξω !!! επισης για να βγεις εξω ελενχεσαι! δλδ σου φερνει ο πρακτορας πασα(ετσι λεγονται,γραφει ονομα του καθε μελος του πληρωματος και το καραβι στο οποιο εργαζεσαι) για το καθε μελος του πληρωματος !!!! αυτο το δειχνεις στο λιμενεφυλακα και σε αφηνει να βγεις εξω απο το λιμανι ! αυτο γινεται ωστε να γνωριζουν οτι εισαι απο πλοιο και δουλευεις στο πλοιο και δεν εισαι λαθρομεταναστης !! επισης μετα οταν πας πισω στο πλοιο,το λιμανι ελεγχει τι εχεις ψωνισει !!! δλδ εαν εχεις ναρκωτικα,ποτα η τσιγαρα !!! μονο ενα λιτρο ποτο μπορεις να μεταφερεις και μια κουτα τσιγαρα !!!!

Skilopnixtis

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
1
ρε συ stevegr για πες σε ποια λιμανια εχεις βγει εξω και :fuck1: :tits: :zfuck: :cum: :cum: :cum:? πες καμια εμπηρια??

stevegr(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
9
Πόντοι
16
Καλησπέρα!

Τώρα το είδα: Ναυτικός κι εσύ;

Γράφεις ότι το καλοκαιρι, θα ξαναμπαρκάρεις. Σε ποιά εξεταστική αναφέρεσαι;
Τα 2 μπάρκα, που έχεις κάνει ως δόκιμος, ήταν για την σχολή;

Είσαι μικρότερος από εμένα & έπαιρνες 1.800 καθαρά. Σε τι πλοίο & εταιρεία;
Συμφωνώ με όσα γράφεις, για την παραμονή στο λιμάνι & τις συχνότητες.

Αν αποφασίσεις & μπορέσεις να μπαρκάρεις, καλά να περάσεις!
ναι ρε φυλε και εγω ναυτικος ειμαι !! τα 2 μπαρκα τα εκανα για το 2 εκπαιδευτικα ταξιδια !! οπως γνωριζεις πρεπει εχεις συνολο 12 μηνες υπηρεσια δοκιμος για να παρεις το πτυχιο ! αναφερομουμα στην εξεταστικη ιουνιου της αεν !!
2100 η συμβαση μου !!!!
τωρα δεν ξερω σε πια εταιρια θα παω θα δω....κατι εχω στο μιαλο μου εχω και ενα γνωστο που ειναι σε πολυ καλη εταιρια και ισως μπορεσει και με βαλει εκει και να κατσω εκει μονιμα θα δουμε !!!!
αληθεια εσυ πως μπορεσες και πηγες σε αυτη την γερμανικη εταιρα??? εννοω με μεσο? η εστειλες αιτηση και σε πηρανε ??? σε ρωταο γιατι εμενα ολοι οι φιλοι μου πηγαν σε ελληνικες εταιριες και μου φανηκε παρεξενο που μια γερμανικη εταιρια πηρε δοκιμο ΕΛΛΗΝΑ !!!!

stevegr(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
9
Πόντοι
16
ρε συ stevegr για πες σε ποια λιμανια εχεις βγει εξω και :fuck1: :tits: :zfuck: :cum: :cum: :cum:? πες καμια εμπηρια??
χαχαχαχα εισαι μπουρδιελιαρης !!!  :2funny: :2funny: :cheesy: :cheesy:
εχω βγει ΚΑΙ εχω γαμησει σε santos,esmeraldas,guayaquil,balboa,monrovia kai luanda. βγηκα αλλα δεν γαμησα επειδη δεν βρηκα σε αμερικη και τουρκια

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom