Νέα

Ακαδημία Εμπορικού Ναυτικού (ΑΕΝ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα redmanftw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 231
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

stevegr(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
9
Πόντοι
16
Πραγματικα τα "λιματα" απο τα κρουαζεριοπλοια πως τα αδειαζουνε; Φωναζουνε την κοτομπιφτεκος α.ε. με καμια 20 οχηματα; :think:
τα λιματα μπορεις να τα πεταξεις στην θαλασσα με την ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ οτι εισαι καποια μιλλια μακρια απο τις ακτες! αλλιως τα παιρνουν στο λιμανι !!! το ιδιο γινεται και με τα σκουπιδια !!

j80dimitro

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2012
Like
0
Πόντοι
0
Ιδεα για τον κοτομπιφτεκο: Αφου μαζευεις το "καφε" χρυσο, γιατι δεν φτιαχνεις καμια δεξαμενη και με το μεθανιο να παραγεις ηλ. ρευμα;

το Μεθάνιο (CH4), βγάζει κατευθείαν Φυσικό αέριο  :rockon:

stevegr(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
9
Πόντοι
16
τα λιματα μπορεις να τα πεταξεις στην θαλασσα με την ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ οτι εισαι καποια μιλλια μακρια απο τις ακτες! αλλιως τα παιρνουν στο λιμανι !!! το ιδιο γινεται και με τα σκουπιδια !!
εκτος απο τα πλαστικα ενοηται που τα δινεις παντα στο λιμανι αποαγορευεται να τα πετας στην θαλασσα

Bastounovlaxos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2007
Like
21
Πόντοι
16

Αυτά ορίζονται από την συνθηκη MARPOL  ;)

Επειδή κι εγώ έχω πολλούς της θάλασσας στο σόι, τα παιδιά τα είπαν πάνω κάτω...
Είναι θέμα αντοχής και προτεραιοτήτων βασικά...
Οι πιο πολλοί που ξέρω μετά από χρόνια θάλασσας, ούτε οικογένεια κάνανε, και ότι βγάλανε τους τα φάγανε γυναίκες, τζόγος, κλπες μαλακίες...
Τώρα άμα κάποιος είναι σκυλί μαύρο + τυχερός + "γάτος" να ασχολείται με πετρέλαια κλπ... κάτι μπορεί να κάνει σε σχετικά λίγα χρόνια....

Καλή τύχη στο φίλο ότι κι αν αποφασίσει,
έτσι κι αλλιώς κι έξω στη στεριά,
άμα εννοούμε Ελλάδα,
καμμένη γη είναι πλέον....

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Κι εσύ, από Κέρκυρα; Χάρηκα!

Περιπλανιέμαι! Τώρα είμαι Αθήνα. Εργάζομαι στα Οινόφυτα & πηγαινοέρχομαι.

Οι περισσότεροι Κερκυραίοι φίλοι μου, είναι στην ακτοπλοία & κάνουν την γραμμή της Ιταλίας. Εσύ τι κάνεις;

Να βρεθούμε & να τα πούμε.

Θανεβω απάνου την Τριτη, θα το κανονισουμε το καλοκαιρακι για καμια μπυρα

karamba

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2009
Like
12
Πόντοι
6
Δωρεάν Φοίτηση, Αμοιβομενη εκπαίδευση με απώτερο σκοπό να γίνεις captain. ΤΑ εκπαιδευτικά ταξίδια αρχίζουν από το πρώτο έτος (όπου θα μένεις μέσα στη σχολή). Για το φανταρικό μετά κατάταξη στο ΠΝ σαν δόκιμος. Καλή δουλειά, έχει χρήμα αρκεί να βρεις εταιρία να δουλέψεις. ΚΑι υπολόγισε 9 μήνες ταξίδι, 3 μήνες σπίτι σου. Μηνιαίος μισθός μπορεί να φτάσει και τα 10000, ανάλογα πάντα με το βαθμό.

stevegr(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
9
Πόντοι
16
Αυτά ορίζονται από την συνθηκη MARPOL  ;)

Επειδή κι εγώ έχω πολλούς της θάλασσας στο σόι, τα παιδιά τα είπαν πάνω κάτω...
Είναι θέμα αντοχής και προτεραιοτήτων βασικά...
Οι πιο πολλοί που ξέρω μετά από χρόνια θάλασσας, ούτε οικογένεια κάνανε, και ότι βγάλανε τους τα φάγανε γυναίκες, τζόγος, κλπες μαλακίες...
Τώρα άμα κάποιος είναι σκυλί μαύρο + τυχερός + "γάτος" να ασχολείται με πετρέλαια κλπ... κάτι μπορεί να κάνει σε σχετικά λίγα χρόνια....

Καλή τύχη στο φίλο ότι κι αν αποφασίσει,
έτσι κι αλλιώς κι έξω στη στεριά,
άμα εννοούμε Ελλάδα,
καμμένη γη είναι πλέον....
τα κολπα με τα πετρελαια δεν γινονται τωρα αυτα !!! πανε αυτα περασανε !!! τωρα δεν μπορεις να κανεις τετιες πουστιες !!!! ειναι πολυ ευκολο να σε πιασει η εταιρια εαν κλεβεις! θελετε να πω παραδειγμα ????
οσο για την οικογενεια ειναι ΑΠΙΘΑΝΟ να κανεις! τι εισαι μαλακας?? να παντρεφτεις μια ελεηνιδα να της στελνεις το εμβασμα καθε μηνα και αυτη να πηδιεται με αλλους μεχρι εσυ να γιρισεις??? γιατι θα σας πω τι σκεφτεται μια ελληνιδα! αφτος θα πηδιεται με ξενες,εγω γιατι να καθομαι να φυλαω το μουνι μου 6-7 μηνες το λιγοτερο??? εσυ στελνεις λεφτα και αυτη κατα 99 της 100 θα σε κερατωνει !!! οι περισοτεροι ναυτικοι που ξερω εγω,παντρεφτηκαν ελληνιδα και μετα ΧΩΡΙΣΑΝ !!! αυτο συμβενει τις περισοτερες φορες στους ναυτικους !! επισης ξερω ναυτικους που παντρεφτηκαν αλλοδαπες που τις γνωρισαν εξω και δεν εχει χωρισει κανενας.....αλλοι επισης παντρεφτηκαν ελληνιδα.μετα χωρισαν και παντεφτηκαν κοπελα απο εξω...συνηθως απο λατινικη αμερικη

OP
OP
redmanftw

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Δωρεάν Φοίτηση, Αμοιβομενη εκπαίδευση με απώτερο σκοπό να γίνεις captain. ΤΑ εκπαιδευτικά ταξίδια αρχίζουν από το πρώτο έτος (όπου θα μένεις μέσα στη σχολή). Για το φανταρικό μετά κατάταξη στο ΠΝ σαν δόκιμος. Καλή δουλειά, έχει χρήμα αρκεί να βρεις εταιρία να δουλέψεις. ΚΑι υπολόγισε 9 μήνες ταξίδι, 3 μήνες σπίτι σου. Μηνιαίος μισθός μπορεί να φτάσει και τα 10000, ανάλογα πάντα με το βαθμό.
δυσκολη επιλογη

Bastounovlaxos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2007
Like
21
Πόντοι
16
τα κολπα με τα πετρελαια δεν γινονται τωρα αυτα !!! πανε αυτα περασανε !!! τωρα δεν μπορεις να κανεις τετιες πουστιες !!!! ειναι πολυ ευκολο να σε πιασει η εταιρια εαν κλεβεις! θελετε να πω παραδειγμα ????

Τα χουν αυτοματοποιήσει παντου τα πάντα φίλε?
μεχρι πριν καμια 5ετια πάντως ειχα ενα γνωστο μηχανικο και ειχε βγαλει κατι καλουτσικα φραγκα...

stevegr(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
9
Πόντοι
16
Τα χουν αυτοματοποιήσει παντου τα πάντα φίλε?
μεχρι πριν καμια 5ετια πάντως ειχα ενα γνωστο μηχανικο και ειχε βγαλει κατι καλουτσικα φραγκα...
πανε περασανε τωρα αυτα.οπως αναφερω και πιο πανω ειναι πανευκολο να σε πιασνουνε.εαν θες μπορω να σου πω ενα παραδειγμα

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.135
Πόντοι
17.436
οσο για την οικογενεια ειναι ΑΠΙΘΑΝΟ να κανεις! τι εισαι μαλακας?? να παντρεφτεις μια ελεηνιδα να της στελνεις το εμβασμα καθε μηνα και αυτη να πηδιεται με αλλους μεχρι εσυ να γιρισεις??? γιατι θα σας πω τι σκεφτεται μια ελληνιδα! αφτος θα πηδιεται με ξενες,εγω γιατι να καθομαι να φυλαω το μουνι μου 6-7 μηνες το λιγοτερο??? εσυ στελνεις λεφτα και αυτη κατα 99 της 100 θα σε κερατωνει !!! οι περισοτεροι ναυτικοι που ξερω εγω,παντρεφτηκαν ελληνιδα και μετα ΧΩΡΙΣΑΝ !!! αυτο συμβενει τις περισοτερες φορες στους ναυτικους !! επισης ξερω ναυτικους που παντρεφτηκαν αλλοδαπες που τις γνωρισαν εξω και δεν εχει χωρισει κανενας.....αλλοι επισης παντρεφτηκαν ελληνιδα.μετα χωρισαν και παντεφτηκαν κοπελα απο εξω...συνηθως απο λατινικη αμερικη

και οι λατινοαμερικανες δηλαδη τους βγηκαν πιστες τυπε  :2funny: :2funny:  δικε μου εσυ θα μας τρελανεις  :2funny: :2funny: :2funny:

Bastounovlaxos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2007
Like
21
Πόντοι
16
πανε περασανε τωρα αυτα.οπως αναφερω και πιο πανω ειναι πανευκολο να σε πιασνουνε.εαν θες μπορω να σου πω ενα παραδειγμα

Σε πιστευω τυπε, δεν χρειάζεται να μπεις σε λεπτομέρειες.
Πχ τα καινουργια ποκεράδικα ειναι ολα αυτοματα απ οτι μου χουν πει.
στα πιο παλια ανακάτευαν τα ειδη πετρελαιου και γενικά κάνανε ατιμίες...

OP
OP
redmanftw

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Άργησα να ψάξω εταιρεία, γιατί δεν ήξερα αν θα μπορέσω να μπαρκάρω. Είχαν γεμίσει οι γνωστές & με πήρε η γερμανική Werse.
Η σημαία, είναι για χαμηλότερη φορολογία της εταιρείας.
Το πλοίο, δεν ήταν συμβεβλημένο με το Ν.Α.Τ., αλλά με το αντίστοιχο της Χιλής.

Θα αποχωρούσα, γιατί
1ον) είχα κλείσει τα 26,
2ον) είχα επισκεφτεί ήδη τις περισσότερες χώρες &
3ον-σπουδαιότερο) δεν ήθελα να πληρώσω το τίμημα της ολοκληρωτικής ναυτικής σταδιοδρομίας: μια οικογένεια, που ενώ έχει λεφτά, κάτι της λείπει!
Όσο κι αν ακούγεται ρομαντικό, νομίζω ότι με καταλαβαίνεις.
εχεις δικιο

stevegr(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
9
Πόντοι
16
και οι λατινοαμερικανες δηλαδη τους βγηκαν πιστες τυπε  :2funny: :2funny:  δικε μου εσυ θα μας τρελανεις  :2funny: :2funny: :2funny:
τι να σου πω ρε φιλε??? ξερω πολλους ναυτικους που εχουν παντρεφτει με αυτες και δεν εχουν χωρισει! τωρα δεν ξερω το λογο.και εγω μαζι σου ειμαι πιστευω οτι εθνηκοτητα και να παρεις θα σε απατισει οταν λιπεις απο το σπιτι σου τοσους μηνες !!! αλλα οταν βλεπω καπετανιο με εμπειρια και αρχιδια και εχει παντρεφτει λατινα εδω και 10 χρονια αρχιζω και σκεφτομαι,αυτος αποκλιεται να ειναι μαλακας αφου ειναι καπετανιος,λες να μην τον απαταει η γυναικα του???????????????????? η απαντηση δικια σας  :think:

stevegr(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
9
Πόντοι
16
Άργησα να ψάξω εταιρεία, γιατί δεν ήξερα αν θα μπορέσω να μπαρκάρω. Είχαν γεμίσει οι γνωστές & με πήρε η γερμανική Werse.
Η σημαία, είναι για χαμηλότερη φορολογία της εταιρείας.
Το πλοίο, δεν ήταν συμβεβλημένο με το Ν.Α.Τ., αλλά με το αντίστοιχο της Χιλής.

Θα αποχωρούσα, γιατί
1ον) είχα κλείσει τα 26,
2ον) είχα επισκεφτεί ήδη τις περισσότερες χώρες &
3ον-σπουδαιότερο) δεν ήθελα να πληρώσω το τίμημα της ολοκληρωτικής ναυτικής σταδιοδρομίας: μια οικογένεια, που ενώ έχει λεφτά, κάτι της λείπει!
Όσο κι αν ακούγεται ρομαντικό, νομίζω ότι με καταλαβαίνεις.
ναι σε καταλαβενω φιλε και το ξερω σχετικα με τις σημαιες με την λιγοτερη φορολογηση! τις σημαιες-ευκαιριες που λεμε οπως panama,liberia,marshall islands kai alles! πιο ηταν το καλητερο μερος που εχεις επισκεφτει ??? :cheesy:

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.135
Πόντοι
17.436
τι να σου πω ρε φιλε??? ξερω πολλους ναυτικους που εχουν παντρεφτει με αυτες και δεν εχουν χωρισει! τωρα δεν ξερω το λογο.και εγω μαζι σου ειμαι πιστευω οτι εθνηκοτητα και να παρεις θα σε απατισει οταν λιπεις απο το σπιτι σου τοσους μηνες !!! αλλα οταν βλεπω καπετανιο με εμπειρια και αρχιδια και εχει παντρεφτει λατινα εδω και 10 χρονια αρχιζω και σκεφτομαι,αυτος αποκλιεται να ειναι μαλακας αφου ειναι καπετανιος,λες να μην τον απαταει η γυναικα του???????????????????? η απαντηση δικια σας  :think:

Οι καπετανιοι δηλαδη απαγορευεται να ειναι μαλακες  :think:  τυπε εγω απο καπετανιους δεν ξερω, αλλα αν κρινω απο τις λατινοαμερικανες που εχω γνωρισει εγω ειναι πολυ αστατες

stevegr(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
9
Πόντοι
16
Οι καπετανιοι δηλαδη απαγορευεται να ειναι μαλακες  :think:  τυπε εγω απο καπετανιους δεν ξερω, αλλα αν κρινω απο τις λατινοαμερικανες που εχω γνωρισει εγω ειναι πολυ αστατες
σιγουρα καπιοι ειναι μαλακες,σε καθε επαγγελμα υπαρχουν και καλοι και κακοι ! αλλα δεν ξερω αυτος που σου λεω ειναι καλος καπετανιος θα μπορουσα να πω εξαιρετικος.ναι αρκετες ειναι αστατες αλλα σιγουρα θα υπαρχουν και αλλες κοπελες που ειναι ενταξει! μου ειπε οτι την γνωρισε σε ενα σουπερμαρκετ.δουλευε αυτη εκει..και μετα την παντρεφτηκε και εχουν και 2 παιδακια........

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom