Νέα

Aγορα τσιγαρων onine...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sinnerman
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 44
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Matt LeBlanc

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2007
Κριτικές
21
Like
6.900
Πόντοι
8.345
τωρα τελευταια κυκλοφορει και καπνος απο παραγωγους στην λουφα φυσικα ,αφου απαγορευεται...25-39 ευρω το κιλο...δοκιμασα ενα απο φιλο,αλλα μαπα το καρπουζι,γευση αλλα...καρελια...

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
τωρα τελευταια κυκλοφορει και καπνος απο παραγωγους στην λουφα φυσικα ,αφου απαγορευεται...25-39 ευρω το κιλο...δοκιμασα ενα απο φιλο,αλλα μαπα το καρπουζι,γευση αλλα...καρελια...
κιλο? και ποσο καιρο σε βγαζει??
λογικο ειναι να χει τετοια γευση αφου δεν ειναι κατεργασμενος , αρωματικα και ποιος ξερει τι αλλο βαζουν οι καπνοβιμηχανιες!!

samsung

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2006
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
16

Πλάκα κάνεις?  Ποιά 25~39?
Φοιτητές στην Κομοτινή μου λέγανε ότι τον αγοράζουν (άκοπο) 3~5 ευρώ το κιλό από τους παραγωγούς, και στρίβουν μ' αυτόν.
Είναι καλύτερος από του περιπτέρου.
Από την παραγωγή στην κατανάλωση.
Ούτως ή άλλως οι βιομηχανίες αγοράζουν τον καπνό από τον παραγωγό κάτω από 1 ευρώ το κιλό.
Όπως σωστά είπε κάποιος φίλος εδώ νωρίτερα, το 95% της τιμής αυτών των προϊόντων είναι φόροι.
ΑΥΤΟΥΣ άμα σκαπουλάρουμε, έληξε το πρόβλημα.
Και το χωράφι είναι μια λύση.

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
Πλάκα κάνεις?  Ποιά 25~39?
Φοιτητές στην Κομοτινή μου λέγανε ότι τον αγοράζουν (άκοπο) 3~5 ευρώ το κιλό από τους παραγωγούς, και στρίβουν μ' αυτόν.
Ούτως ή άλλως οι βιομηχανίες αγοράζουν τον καπνό από τον παραγωγό κάτω από 1 ευρώ το κιλό.
Όπως σωστά είπε κάποιος φίλος εδώ νωρίτερα, το 95% της τιμής αυτών των προϊόντων είναι φόροι.
απο τα 25 ευρα πηγαμε στα 3-5 το κιλο???
πφφφ πλακα κανεις?
οχι απλα συμφερει καρασυμφερει!
αλλα 1 κιλο καπνο ....ποσο καιρο θα σε βγαλει οεο?????
Διατηρηται στο ψυγειο?
καπνιζεται?
πολλα τα ερωτηματα!

samsung

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2006
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
16
αλλα 1 κιλο καπνο ....ποσο καιρο θα σε βγαλει οεο?????
Διατηρηται στο ψυγειο?
καπνιζεται?
Μπορώ να σου πω ότι όταν κάπνιζα τσιμπούκι ήταν ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ από τους έτοιμους. Νταν στο κεφάλι με τη μία.
Τσιγάρα δεν καπνίζω.
Αλλά η ερώτηση σου είναι σχετική: Το αν κάτι "καπνίζεται" έχει να κάνει με το πόσο σου λείπει ο καπνός.
Ξέρω περίπτωση που ο τύπος διάβαζε καλοκαίρι νύχτα για εξετάσεις, και ούτε είχε, ούτε μπορούσε να πάει για τσιγάρα (το ξενυχτάδικο περίπτρο ήταν μακρυά για πόδια).
Μάζεψε γόπες από τις γλάστρες, τις άνοιξε, έβγαλε τον καπνό. και τον έστριψε με εφημερίδα.
Άρα τι μου λες τώρα.... Μια χαρά είναι ο καπνός από το χωράφι.
Κι' αν το κιλό σου φαίνεται πολύς, τι θέλεις, τρία ευρώ τον πήρες. Κάπνισε όσο θέλεις και το υπόλοιπο πέτα το ή χάρισε το. Πιο φτηνά από ένα πακετάκι 25gr το πήρες.

Πάντως Στουρνάρα και Σαμαρά δεν πλήρωσες.

Επισκέπτης
Πλάκα κάνεις?  Ποιά 25~39?
Πριν απο 2 χρονια μου ειχε δωσει φιλος που ειχε παρει απο αγροτη που κατεβαζε καπνο στην Αθηνα και το πουλουσε 5/κιλο,του ελεγε οτι ο καπνος ηταν χωρις νικοτινη γιατι ηταν βιολογικος και οτι η νικοτινη στο τσιγαρο ειναι προσθετη και την βαζουν οι καπνοβιομηχανιες για να εθιζεσε.

Matt LeBlanc

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2007
Κριτικές
21
Like
6.900
Πόντοι
8.345
25-30 ευρω ηθελα να γραψω και οχι 39...περισυ τον επαιρνε 10-15 απο οτι μου ειπε..ενεκα ζητησης ανεβηκε η τιμη και μιλαμε για Αττικη και οχι στην ..Κομοτηνη...η γευση οπως ειπα χαλια για εμενα,οπως ολα τα ελληνικα καπνα..

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
Μπορώ να σου πω ότι όταν κάπνιζα τσιμπούκι ήταν ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ από τους έτοιμους. Νταν στο κεφάλι με τη μία.
Τσιγάρα δεν καπνίζω.
Αλλά η ερώτηση σου είναι σχετική: Το αν κάτι "καπνίζεται" έχει να κάνει με το πόσο σου λείπει ο καπνός.
Ξέρω περίπτωση που ο τύπος διάβαζε καλοκαίρι νύχτα για εξετάσεις, και ούτε είχε, ούτε μπορούσε να πάει για τσιγάρα (το ξενυχτάδικο περίπτρο ήταν μακρυά για πόδια).
Μάζεψε γόπες από τις γλάστρες, τις άνοιξε, έβγαλε τον καπνό. και τον έστριψε με εφημερίδα.
Άρα τι μου λες τώρα.... Μια χαρά είναι ο καπνός από το χωράφι.
Κι' αν το κιλό σου φαίνεται πολύς, τι θέλεις, τρία ευρώ τον πήρες. Κάπνισε όσο θέλεις και το υπόλοιπο πέτα το ή χάρισε το. Πιο φτηνά από ένα πακετάκι 25gr το πήρες.

Πάντως Στουρνάρα και Σαμαρά δεν πλήρωσες.
ΝΑΙ ΟΚ! αν και το παμε στο αλλο ακρο! αλλα εχεις 1 point!!

OP
OP
sinnerman

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
καλη φαση ειναι αν εχεις κανα συγγενη η κολητο να δουλευει σε κανα πλοιο πατρα ιταλια.... εκει  παιρνουν τον ολντ χοολμουρν 22 ευρο τα 10χ50γρ...και το λιτρο το ουισκι 12........

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
καλη φαση ειναι αν εχεις κανα συγγενη η κολητο να δουλευει σε κανα πλοιο πατρα ιταλια.... εκει  παιρνουν τον ολντ χοολμουρν 22 ευρο τα 10χ50γρ...και το λιτρο το ουισκι 12........
καλα αυτο ειναι το ποιο ιδανικο!
Εγω προσωπικα που καποτε εκανα 1 πακετο την μερα και το γυρισα στον καπνο το εχω ελατωσει πολυ το τσιγαρο!
Κανω old holborn κιτρινο! Παιρνω εναν 20 γρ και με παει 3-4 μερες !
Δλδ ο 50γρ θα με παει βδομαδουλα σιγουρα!!
τα 10χ50γρ θα με βγαζαν 2 μηνακια στανταρ....
Πλεον καπνιζω επειδη γουσταρω,το πρωι με το καφεδακι 1-2 τσιγαρα μετα ο φαγητο κλπ!
μια απολαυση εχουμε θα μας αναγκασουν να την κοψουμε και αυτην!!
22 ευρα δεν ειναι πολλα! ΑΛΛΑ οι πανιβλακες δεν καταλαβαινουν οτι ανεβαζοντας τους φορους πολλοι θα το κοψουν και καποιοι αλλοι θα στραφουν σε αλλες λυσεις....
οπως την πατησαν με το πετρελαιο!!!

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
εγω οτι καπνο χυμα εχω δοκιμασει ηταν αχυρο παντως...

KD

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
13
Πόντοι
16
Ρε παιδιά, φιλικά σας λέω κόψτε το, το ρημάδι. Δεν είμαστε στο '80 να θεωρείται must, μαγκιά ή ό,τι άλλο. Είναι τρελλό να πληρώνετε για να ξοδεύεστε, να βρωμοκοπάτε και να καταστρέφετε την υγεία σας! Είναι κρίμα! Δώστε τα αλλού. Σε μπουρδέλα, σε φαγητό, σε ό,τι γουστάρετε. Είναι αδιανόητο οι Έλληνες να παραπονιούνται για κρίση και οι περισσότεροι να ξοδεύουν πόσα χρήματα για τσιγάρα! Ξεκολλήστε! Μακάρι πάντως οι φόροι να ανέβουν και 500% μπας και ο Έλληνας βάλει μυαλό. Sorry που το λέω, αλλά έτσι είναι.

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
Ρε παιδιά, φιλικά σας λέω κόψτε το, το ρημάδι. Δεν είμαστε στο '80 να θεωρείται must, μαγκιά ή ό,τι άλλο. Είναι τρελλό να πληρώνετε για να ξοδεύεστε, να βρωμοκοπάτε και να καταστρέφετε την υγεία σας! Είναι κρίμα! Δώστε τα αλλού. Σε μπουρδέλα, σε φαγητό, σε ό,τι γουστάρετε. Είναι αδιανόητο οι Έλληνες να παραπονιούνται για κρίση και οι περισσότεροι να ξοδεύουν πόσα χρήματα για τσιγάρα! Ξεκολλήστε! Μακάρι πάντως οι φόροι να ανέβουν και 500% μπας και ο Έλληνας βάλει μυαλό. Sorry που το λέω, αλλά έτσι είναι.

δυστυχώς όσο δουλεύω και όσο οδηγό κάθε μέρα με τις ώρες είναι άκυρο να το κόψω...
αν μπορούσα για ένα μηνα να αποκοπώ από τον έξω κόσμο ίσος να το έκοβα! ;)

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
δυστυχώς όσο δουλεύω και όσο οδηγό κάθε μέρα με τις ώρες είναι άκυρο να το κόψω...
αν μπορούσα για ένα μηνα να αποκοπώ από τον έξω κόσμο ίσος να το έκοβα! ;)
στον μηνα δεν κερδιζεισ τιποτα!!
πιστεψε με! καπνιστης που το κοψε και 1 μηνα και 1 χρονο ανα πασα στιγμη και ωρα ειναι επιρεπης να το ξαναρχισει!
καποιοι το αρχισαν στο 4μηνο-6μηνο!

samsung

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2006
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
16
Μπορείς να λες τις συμβουλές σου και τα επιχειρήματα σου, χωρίς εμπάθεια.
Σεβαστά θα γίνουν, όπως και όλες οι απόψεις.

Όσο γι' αυτό που λες για τους φόρους, λες μαλακία.
Όσο περισσότερο ανεβαίνουν, τόσο περισσότερο αυξάνει το περιθώριο κέρδους των "εκτός νομιμότητας" εμπόρων, και άρα απλώς μετακινείς την εμπορική δραστηριότητα στην παρανομία, αντί να εισπράττεις κανα ευρώ (ως κράτος) από τον φόρο.
Στα καπνά, αυτό ήδη έχει αρχίσει να συμβαίνει, όπως βλέπεις και από τις απόψεις που γράφονται εδώ. Φόροι της τάξης του 95% είναι εκτός πραγματικότητας.
Άμα ήταν έτσι όπως τα λες, να μπαίνανε και φόροι 99,5% στα ναρκωτικά, να τα έκοβε ο κόσμος. Όμως, ούτε με την πλήρη απαγόρευση δεν τα κόβει.

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
στον μηνα δεν κερδιζεισ τιποτα!!
πιστεψε με! καπνιστης που το κοψε και 1 μηνα και 1 χρονο ανα πασα στιγμη και ωρα ειναι επιρεπης να το ξαναρχισει!
καποιοι το αρχισαν στο 4μηνο-6μηνο!

σωματικά νομίζω ότι ένα μηνα θέλει να φύγει η εξάρτηση ..(αν δεν κάνω λάθος)

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
φίλε δεν υπάρχει μαγική συνταγή εκτός από μία...

να πείς "Το κόβω το γαμημένο γιατί δεν γουστάρω να με κάνει ότι θέλει ένα γαμημένο πράμα"....

και να το πιστέψεις...

ειχα φτάσει να καπνίζω 5 πακέτα την μέρα μέχρι πριν από 8 χρόνια... ένα πρωί ξύπνησα είχα λίγο πυρετό (Νοέμβρης ήτανε) και πολύ βήχα με φλέματα... αποφάσισα να μην πάω στο γραφείο.. πήρα τηλέφωνο και ειδοποίησα και στις 9.30 έφτιαξα καφέ και άραξα να πιώ τον καυτό καφέ και άναψα τσιγάρο... τα μάτια μου τα μάζευα από τον δρόμο.. .αυτοκρατορική γόπα και ... στις 11.00 φτιάχνω ένα τσάι με κονιάκ καυτό αράζω και πάλι και ανάβω τσιγάρο.. μιά από τα ίδια .. βήχας φλέματα και τα μάτια μου να έχουν φτάσει στο μπαλκόνι... 12.30 η ώρα νέος καφές και προσπάθεια για τσιγάρο... κόντεψα να ξεράσω από τον βήχα... και τότε είπα "αει γαμίσου κωλόπραμα που θα με κάνει εσύ ότι γουστάρεις" .. έκτοτε τσιγάρο τέλος...

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
Μπορείς να λες τις συμβουλές σου και τα επιχειρήματα σου, χωρίς εμπάθεια.
Σεβαστά θα γίνουν, όπως και όλες οι απόψεις.

Όσο γι' αυτό που λες για τους φόρους, λες μαλακία.
Όσο περισσότερο ανεβαίνουν, τόσο περισσότερο αυξάνει το περιθώριο κέρδους των "εκτός νομιμότητας" εμπόρων, και άρα απλώς μετακινείς την εμπορική δραστηριότητα στην παρανομία, αντί να εισπράττεις κανα ευρώ (ως κράτος) από τον φόρο.
Στα καπνά, αυτό ήδη έχει αρχίσει να συμβαίνει, όπως βλέπεις και από τις απόψεις που γράφονται εδώ. Φόροι της τάξης του 95% είναι εκτός πραγματικότητας.
Άμα ήταν έτσι όπως τα λες, να μπαίνανε και φόροι 99,5% στα ναρκωτικά, να τα έκοβε ο κόσμος. Όμως, ούτε με την πλήρη απαγόρευση δεν τα κόβει.
:thumbsup: :thumbsup:
Ετσι ακριβως! οσο αυξαναουν τους φορους τοσο ο κοσμος θα ψαχνει να βρει αλλες λυσεις!
Παρε παραδειγμα με την βενζινη ----->βαλανε Υγραεριο! (θα μου πεις οτι απο 0.78 το καναν σχεδον 1.00) και παλι κερδος εχεις!!
παρε με το πετρελαιο------>ποιοι βαζουν πετρελαιο φετος? ελαχιστοι! αλλοι βαλαν θερμοπομπους σομπες τζακια ελκτρ καλοριφερ κλπ κλπ
και παει λεγοντας!

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
φίλε δεν υπάρχει μαγική συνταγή εκτός από μία...

να πείς "Το κόβω το γαμημένο γιατί δεν γουστάρω να με κάνει ότι θέλει ένα γαμημένο πράμα"....

και να το πιστέψεις...

ειχα φτάσει να καπνίζω 5 πακέτα την μέρα μέχρι πριν από 8 χρόνια... ένα πρωί ξύπνησα είχα λίγο πυρετό (Νοέμβρης ήτανε) και πολύ βήχα με φλέματα... αποφάσισα να μην πάω στο γραφείο.. πήρα τηλέφωνο και ειδοποίησα και στις 9.30 έφτιαξα καφέ και άραξα να πιώ τον καυτό καφέ και άναψα τσιγάρο... τα μάτια μου τα μάζευα από τον δρόμο.. .αυτοκρατορική γόπα και ... στις 11.00 φτιάχνω ένα τσάι με κονιάκ καυτό αράζω και πάλι και ανάβω τσιγάρο.. μιά από τα ίδια .. βήχας φλέματα και τα μάτια μου να έχουν φτάσει στο μπαλκόνι... 12.30 η ώρα νέος καφές και προσπάθεια για τσιγάρο... κόντεψα να ξεράσω από τον βήχα... και τότε είπα "αει γαμίσου κωλόπραμα που θα με κάνει εσύ ότι γουστάρεις" .. έκτοτε τσιγάρο τέλος...

εντάξει ανάλογα τον τρόπο ζωής που κάνει ο καθένας...

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
σωματικά νομίζω ότι ένα μηνα θέλει να φύγει η εξάρτηση ..(αν δεν κάνω λάθος)
σωματικα δεν ξερω αν θελει ενα μηνα ή οχι! ξερω ομως οτι ειναι αρκετα δυσκολο!
ειδικα για καποιον που ειναι χρονια καπνιστης!
διοτι στην αρχη θα πρεπει να κοψεις και αλλα πραγματα!
ισως τον καφε! πως θα καθεσαι σε καφετερεια και οι αλλοι να καπνιζουν! ταβερνα? για ποτο κλπ!!!!
Ειναι στο μυαλο δεν λεω! ειναι συνηθεια! αλλα μετα απο χρονια ειναι και Εξαρτηση!!
εγω αν δεν καπνισω 3-4 μερες εχω απιστευτη νευρικοτητα!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom